Sorry!

Livet i Norge er så sykt hektisk!

Jeg har ikke tid til noe jeg! Jeg skulle liksom lage et blogg-innlegg til dere nå, men jeg skjønner jeg ikke får tid til det. Livet mitt er bare superduper hektisk nå! Jeg henger over en uke etter med skolearbeid, har hatt jobb i dag, jobb i morgen, jobb lørdag og søndag! Jeg har rett og slett ikke tid til noe jeg.
Og nå skal jeg pakke sekken klar til i morgen fordi jeg skal svømme i morgen tidlig. Jeg må legge meg 11 faktisk! Og jeg må stå opp alt for tidlig, så er det jobb kl 11.30-18.30. Og faen! Timene flyr jo bare avgårde!

Hybel har jeg fikset, møblert, men jeg akter å kjøpe seng!

Så har jeg startet med en sunnere livsstil igjen (også kaldt; La meg veide det jeg veide før jeg dro til Japan. Snart bikinisesong jo!). Og jeg har forresten vært super flink! Bortsett fra i går, da jeg, Kine og Benedicte og co hadde fråtsedag med ting vi har savna. Men utenom det har jeg i dag hengt over et bord med gratis sjokolade i over 5,5 timer UTEN å røre en ENESTE bit! Yay på meg.

Nå er det videre stressing, shallabais folkens!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Sorry!

 1. silverfoxfang says:

  Du trenger virkelig ikke beklage ^^;
  Tror folk flest har en hektisk tid nå uansett :)

  Hovedprosjekt/skole tar mye tid for min del også.

  Jobber du på søndag også??? 0_o

  Mener du jobb som i skolearbeid eller pengejobb?

  Ta deg en velfortjent pause fra blogginga på en stund sier nå jeg :)

 2. Mia says:

  Heei! :) Så bra at du har fått ordna hybel og møblering :D Ta bilder! Jeg vil se :3 Så du hadde gjort litt mer på hjemmesida di også! Flink! :) Nå er det under to uker til vi flytter! OMG, jeg gleder meg XD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s