Jeg vil egentlig ikke si det…

Men jeg er dessverre singel.

Og nei, jeg er ikke glad for det. Men slapp av, dette er ikke drama episode av DramaYan igjen, så for dere som elsker drama er dette rather kjedelig.

Dette blir bare et vanlig innlegg om at jeg er trist og lei meg. Jeg vet ikke hva jeg skal si, eller hva jeg vil si. Men jeg og Kim er venner og har en god tone. Jeg kommer ikke til å si noe om hva som egentlig skjedde, men som sagt, dramatikk var det ikke. Heldigvis… Noen ting i livet må bare ordnes før man kan ta det videre steget. Og det er det jeg må gjøre nå, før jeg kan binde meg til noe som helst.

Om jeg skal dra tilbake til Japan, er det aller første jeg må finne ut. Og så kommer andre personlige ting inn i bildet, som må løses.

Jeg håper jo at ting kanskje kommer til en ordning en gang i fremtiden, men jeg har iallefall ikke retten til å holde igjen denne fantastiske karen. Om jeg ikke har vært sjalu før, er jeg hvertfall sjalu nå. Jeg har ikke noe jeg skulle sagt, og det plager meg. Bildene i hodet mitt er rett og slett onde, men sånn er det bare. Og det går vel over til slutt. Jeg er bare glad vi ikke skiltes som fiender.

Hver gang jeg er singel blir jeg så redd. En skikkelig pingle rett og slett. Verden blir liksom så svart og skummel. Det er kanskje ikke rart jeg føler det sånn. Jeg har jo ikke vært singel siden jeg var 14. Så det er en veldig uvant situasjon for meg, å ikke ha en trygg og god person der konstant. Jeg er så redd for at jeg ikke skal ha noen å prate med i triste stunder. En annen ting er den tomme siden av senga som jeg ikke liker. Selv om jeg blir vant til det etter 2 måneder.

Men så kommer jeg jo alltids til å tenke på at jeg har gode venner som alltid er der for meg. Og det er veldig betryggende <3

Men jeg og Kim har i det minste en kaféavtale rundt andre helgen i mars. Og det gleder jeg meg til.

Utrolig glad i deg Kim <3

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

18 Responses to Jeg vil egentlig ikke si det…

 1. Liv Elin says:

  Æ kan ikkje fylle den plassn i senga di ;) men ellers kan æ ganske masse. *klæmmepådæ* du skjønne ka d her e å du har rett t å sørge, sjøl om d må være sånn. e så gla i dæ.

 2. marielle85 says:

  håper det går bra med deg<3

 3. Mia says:

  Jeg kan fylle plassen i senga di, jeg….. XD Hihihi, neida, men du er uansett velkommen hos oss når enn du vil! Vi stiller opp for deg om du trenger det, kjære venn :) Selv om avstanden er stor, er vi bare en telefon eller en chat unna :D

 4. Benedicte says:

  Bare å invitere seg selv på gulerotmuffins når verden blir for svart og skummel!
  klem!

 5. silverfoxfang says:

  Nja er singel livet så ille egentlig da? :)

  Folk trenger vel en pause iblant uansett :) og dere finner nok tilbake til hverandre om dere begge virkelig vill ^^

 6. mille :) says:

  Hei :)
  så du hadde tegnet til VOE en gang og lurte om du ville være med i en tegnekonkurranse som du kan vinne mye rart :)
  Du laget en kjempe fin tegning til VOE :)

  http://mfossheim.blogg.no/1265487329_pmindelse_av_konkurra.html

  Lykke til :)

 7. Miina says:

  Det var leit å høre.
  Det å bli singel er litt skummelt ja. Det blir litt samme følelsen som når foreldrene sine reiser bort når man er liten.

  Men en ting jeg har erfart som sikkert stemmer for deg også er at når man er singel får man ofte mye mer kontakt med vennene sine. Det er som om man pluttselig blir med på alt som er morsomt, og ting blir ikke så ensomt og skummelt :)
  Det blir vel bare at den “jobben” en kjæreste gjør blir erstattet av mange mange venner, som hver tar en bit av “arbeidet”^^;

  Men såklart. det tar litt tid å venne seg til det. men så snart du har klart det blir det akkurat like bra som å være i et forhold.

  • wictorianart says:

   Det går alltid bra til slutt:)
   Jeg pleier å leve med; jeg vet det gjør vondt i starten, men det brenner seg ut etter en stund og da føles det alltid bra igjen. Håper jeg da :)

 8. ingern says:

  Trist å høre at det ikke holdt :( Det å være fra hverandre er en stor prøvelse på mange måter.
  Kan virke som om du er litt avhengig av oppmerksomhet fra gutter, de fleste jenter føler jo at det er en slags bekreftelse, som dessverre ofte kan gå på bekostning av andre vennskap. Skjønner hvis du føler deg litt aleine plutselig(dere var sammen ganske lenge, var dere ikke?), men det virker som om du vaffel har mange gode venner til å hjelpe deg gjennom det vonde og som vil høre på de triste tankene dine ogå ^^

  • wictorianart says:

   Jo, det var vel egentlig ikke avstanden som gjorde det. Jeg er nødt til å rydde opp i en del ting før jeg kan fortsette et forhold med noen som helst. Noe som jeg har ignorert i alt for lang tid.
   Det er vel og merke vanskelig med avstanden. Til og med i Norge ville vi hatt avstands forhold i minst 3 år til, kanskje 5. Jeg tror man bare må innse at de kan bli litt vanskeligere enn man først trodde. I tillegg når jeg bare har mulighet til å jobbe i helgene også:/

   Men vi får se hva som skjer den dagen han flytter til Oslo. Om man er singel eller ikke. Det er ikke sikkert jeg er her engang da:S Hvor jeg kommer til å være fremover er veldig usikkert.

   Jeg har alltid likt å være alene egentlig, fordi jeg har veldig mange ild i jernet, og har sjelden tid til å egentlig ha kjæreste. Det mest vellykkede forholdet mitt var da jeg var samboer, da hadde jeg faktisk tid til å være med kjæresten min.
   Så har jeg jo bare hatt lange forhold siden jeg var 14. Men jeg tror jeg bare er en person som holder ut med et menneske i en to-årsperiode foreløbig;D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s