Siste helg i Tokyo

Jaaa, det er trist men jeg gleder meg på en måte til å komme hjem til Norge også da! Men det blir skikkelig rart!

På torsdag kom Li på besøk til meg, og fredag dro vi inn til Tokyo for å tilbringe tid sammen der.

Li tester ut hotellrommet vårt, og TV’n^^

Vi bodde altså i Asakusa, som er et veldig koselig sted i Tokyo. Liker meg utrolig godt der. Minner meg til tider litt om Kyoto fordi en finner litt gammeldags-look her.

Denne mannen drev egentlig å bar rundt på dette rare huset og solgte ting, men jeg fikk aldri tatt bilde av det.

Koselig.

Jeg og Li var å spiste luch på et eller annet veldig typisk japansk sted. Det var egentlig veldig god mat, men jeg aner seriøst ikke hva halvparten av det er, så jeg syntes egentlig det var litt skummelt også. Men det er vel blanding av rå fisk, grønsaker, friterte ting osv.

Vi brukte noen timer på å vandre rundt i Akihabara for så å dra hjem, ordne oss, dra ut å spise og så fra bar til bar i Shibuya.

Li.

Japanerne tror nok han er Yakuza.

Å så glad meg selv var.

Raaaaaamen <3<3 Det var skikkelig godt! Namme namm

Full mann som kjører karusell på toget.

Her er vi da på den første baren. Var masse utlenninger der da.

Kinepia.

Randoms

Så stakk turen innom en sportsbar. Det var skikkelig kjedelig skal jeg si dere… Men de hadde i det minste Pineapple and Malibu, og da er jeg glad, for det er så utrolig godt!

Jess indeed.

Et øyeblikk trodde vi at vi skulle få saltstenger, men det var… spagetti med krydder? XD Haha, jeg husker ikke.

Havnet innom et diskotek med skikkelig ustabil musikk, og mange rare japanere.

Vi ble her en stund da, før vi så bestemte oss for å gå videre. Men da var jo alt stengt, og vi orket ikke betale 300 yen for å gå ut noe sted, så sånn var det med den saken. Og da endte vi opp med å tråkke rundt i shibuya før vi endte opp på en sushibar.

Men først måtte jeg ha bilde av dette og meg selv.

Å så godt!

Kine kjøpte disse 4 koppene på sushirestauranten. Det var lol at det gikk ann å kjøpe de da. Men en kopp betalte hun 500 yen for.

En veldig smart, smartere, smartest video.

Hipp hurra for sushi!

Håper ikke det var meg som spiste den der.

Jeg spurte kokken om han kunne lage en spesiell sushi til meg! Sushi med løk, majones og laks seff^^ And he did! da ble jeg kjempe lykkelig. Lover, det er skikkelig godt!

Vel, etter en stund dro vi hjem og sov vel og lenge.

Vi startet dagen med ramen og stekte nudler. Elsker de stekte nudlene, må få Petter til å lære meg å lage det!

Jeg og Li bestemte oss for å dra til Odaiba dagen etterpå. Så vi gikk til elven ved asakusa og tok en en-times båt derfra. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om den båtturen altså. Det var ikke så veldig vakkert at det gjorde noe. Alt så jo bare så slitt ut…

Tro meg det ble tatt mange bilder på båtturen- siden jeg ikke hadde noe annet å gjøre.

Her er et bilde av en av de mange fargede broene som er langs elven.

Li bestemte seg for å kjøpe en båt på båten. Jeg ville ikke gjort det:P

Jeg liker fargen på himmelen <3

Jeg liker brua, men det er jo tatt bilde fra inne i båten, og det ble ikke så vakkert.

Det ble mange bilder fra Odaiba, men det er jo fordi det er så vakkert <3

Jeg var egentlig veldig dårlig humør på lørdag. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg våknet iallefall opp og var ganske gretten.

Men alikevel var vi en del folk som dro på Izakaya på kvelden, og det var koselig. Li møtte en gammel klassevenninne fra Kina som han ikke hadde sett på ti år. Benedicte og Kine var med meg, og jeg hadde fått med meg Maiko som igjen hadde med seg en svensk kar. Så det var skikkelig språkforvirring denne kvelden. Li kunne ikke japansk, vi kunne inne kinesisk, kineserne kunne ikke engelsk, men japansk. Så man måtte liksom bytte på hele tiden. Japansk, svensk, norsk, engelsk, kinesisk.

Robert.

Maiko.

Li og yu?

Jeg vil egentli si minst mulig om denne karen… Fikk litt sjokk senere da jeg fant ut at han hadde drukket fra kl. 8 på morgenen og at han var kjæresten til Yu.

Etter på dro jeg, kineserne og den fulle japaneren på Atom i Shibya. En klubb som egentlig er fylt med hostgutter. Og generelt masse rare folk, det må man ikke glemme. Musikken på lørdag var helt ok.

En kjapp oppramsing fra klubben;

 • Jeg ble anklaget for å være japaner, inntill vakten lyste meg i øynene. (jeg vet ikke om jeg syns det er ille da.)
 • En fyr prøvde å kysse meg etter å ha prata med meg i 2 min.
 • Jeg fornærmet en Australer/koreaner fordi jeg sa han ikke så japansk ut i det hele tatt.
 • Jeg ble stoppet av Japanere, men de sa liksom aldri noe. Herredjeezez, skal dere stoppe noen, så må dere prate!
 • Jeg drakk masse PineappleMalibu <3

Så dro vi bare hjem etter det. Jeg var liksom ikke helt i humøret heller. Tror jeg brukte opp partyenergien min dagen før.

Sykkelparkering faktisk.

Disse to jentene på 11 var så søte. De lurte på om jeg og Li var kjærester, hvor jeg var fra, hvor Li var fra og alt mulig. Veldig koselig å småprate litt med dem. Kan ikke huske at jeg hadde høyhelte sko da jeg var 11 forresten. Men så ser jeg jo jenter på 8 her med høyhelte sko da.

Jaja, Li dro til flyplassen i halv to tiden, og jeg hadde tenkt å starte hjemveien. Men først må jeg bare nevne at jeg var enda verre humør i går. Jeg kan ikke huske sist jeg var så sur, kanskje er det 3 år siden eller noe lignende. Og da jeg var på Shibuya og trakk rundt på trillekofferten min, så greide en gammel mann å snuble i den. Og han lå jo skinnflat på bakken og hadde vel slått seg og hele pakka. Jeg spurte han 5 ganger om det gikk bra, men inget svar jeg fikk. Jeg så på øya hans at han mest sannsynlig hadde lyst å drepe meg. Men heldigvis svarte kona for han at det gikk bra. Jeg var jo så rasende fra før av så jeg var bare glad jeg kunne gå vekk derfra. Men alikevel, stakkars gamle mannen.

Og da jeg kom hjem til Togane hadde jeg tenkt å ta taxi hjem fordi jeg var helt utkjørt. Så jeg gikk bort til taxien, stod utenfor den mens jeg venta på at drosesjåføren skulle ta hintet og lukke opp vinduet og spørre hvor jeg skulle. Han ignorerte meg i minst 20 sekunder, og det virket ikke som om han gjorde tegn til å sveive ned ruta en gang. Men da han til slutt gjorde det, så fikk jeg jo sagt at jeg ville til Koopo Nanso. Da sier han skikkelig surt: “Hvor er det?” I og med at jeg ikke hadde noe tålmodighet igjen den dagen så kjente jeg blodårene i tinning dunke irritabelt. Jeg sa rolig; “den er ved 100 yen’s shappa”. “Hvilken 1oo yen’s shappe?” spurte han enda surere. Og da stod jeg bare å titta dumt på han et øyeblikk før jeg sukket høyt og sa høyt med irritert stemme “JEG GÅR!”……. DET FINNES JO BARE EN 100 YEN’S SHAPPE HER!..

Jeg er seriøst sikker på at ale taxi sjåførene i Togane er rasister. Jeg har tatt taxi her 3 ganger, og alle gangene har taxi-sjåførene vært skikkelig frekke eller sure. ÅÅÅH!’

Uansett, over til en hyggelig ting! Jeg vant en tegne konkuransse på Deviantart. Dere kan titte innom her.
Jeg ble iallefall veldig glad. Det var en hyggelig nyhet. Så nå skal jeg bare finne ut hva jeg skal få Adele til å tegne for meg. Har alltid ønsket å få en tegning tegnet av henne <3 Yay^^

Og nå skal jeg fortsette å tegne litt selv her!

Blogging tar seriøst tid! Men jeg er glad dere er her og orker å lese jeg. Takk folkens^^

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

14 Responses to Siste helg i Tokyo

 1. Kine says:

  Lol, lol, lol

 2. ingern says:

  Oi, du høres litt skummel ut når du er sinna ^^; Men gøye bilder! Og typen din var kjempesøt ;)

  • wictorianart says:

   Hehe, jeg tror Kine er den skumleste når hun er sinna.
   Li takker nok for at du syns det, men han er ikke kjæresten min:D Bare en gammel kompis fra jeg var… hmm 17 eller noe:D

   • ingern says:

    Det tror jeg på O__o
    Oi, sorry. Hørte at du hadde type back in Norway, også så dere litt sånn kjærestete ut, men du veit jo hvor firkanta jeg tenker nå XD Han var en søt venn vaffel ^^*

   • wictorianart says:

    Hehe ikke noe å si sorry for^^ Alle gjør feil:D

    Jeg har som sagt vokst opp med gutter og har veldig mange gode gutter venner. Og jeg har alltid hatt nære forhold men klemmer fra mine guttevenner. Jeg tror faktisk 80% av vennene mine er gutter.
    Jenter er vanskelige å ha med å gjøre XD

 3. onasje says:

  Sushi, løl og majones! Norwegian roll! Det va fan godt! Gje meg! :D

 4. silverfoxfang says:

  Flotte bilder denne gangen også =D

  Flott arkitektur de har i Kyoto ^_^

  Den ramen(en) så utrolig appetitvekkende ut :P…hva er det i den? :)

  Kanskje ikke så dumt å kjøpe seg en reserve båt på båten i tilfelle den første skulle synke ^^. Smart tenkt Li ;)

  Så en smule snål ut han kjæresten til Yu lol

  Gratulerer med førsteplassen i konkurransen btw =D
  Synes den var vel fortjent sett i forhold til et så flott kunstverk du laget :)

  • wictorianart says:

   Ååå det var veldig mye rart i den ramen greia. Det var iallefall svarte… ååååneij, nå glemte jeg hva det het! svarte… ååå frø av noe slag, og sikkert curry og sånn. Og så var det kjøtt da:D

   Haha, kjæresten til Yu likte jeg ikke XD

 5. marielle85 says:

  Avreise-pms?
  men omg,grattis med at du vant :)
  og så rar full mann..hadde ikke turt å stå nærme – bare BARF plutselig.

  • wictorianart says:

   haha, ja, jeg tror nesten det e sånn avreise-pms. DET må seriøst være forklaringa XD haha.

   Vi holdt på å dø av latter av fullemannen da xD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s