Examen er ferdig og det ble A!

Jess stemmer det! Hadde eksamen i går, fikk resultatet i dag= A! Det liker jeg, med tanke på at jeg følte at jeg ikke hadde kontroll på noe som helst. Av 100 poeng fikk jeg 97 riktige.

Jeg er så _utrolig_ happy for at vi endelig har hatt siste dagen på skolen i dag! Men jeg regner med at noen av lærerne ringer i løpet av dagene som kommer og sier vi må på skolen likevel. Det er helt typisk Josai skal jeg si dere. Gleder meg til å si takk og farvell til Togane og Josai Universitet, men ikke de 15 gradene i dag, sola som skinner så ofte, Tokyo, Kyoto og alle de hærlige menneskene jeg har møtt her. (Og nei, de fleste har egentlig ikke vært Japanere, så ikke sitt hjemme og tro at alle japanere er helt hærlige. Men om du finner en pærle ( en japaner altså) i havet, så er det verdt å ta vare på)

Over til noe helt annet… Jeg har tatt mange bilder de siste dagene, særlig når jeg burde ha studert og alt sånn, eller når jeg faktisk har hatt tid til å ta bilder. Så nå kommer det bare mange usammenhengende bilder til dere.

VårWictoria

Eksamenskaffen min.

Sunpia

私!

Dette er ullsokkene jeg fikk av bestemor. “ull-lesta” som hun ville sagt. Jeg har altså brukt de så og si hver dag siden jeg fikk de, for jeg fryser alltid på benene. Og dere kan tro at i en periode stinket de- til jeg fikk vasket de. Så nå er de så gode som nye, hvis du ser bort fra hullene på helen.

Ringen jeg har på fingeren fikk jeg av den første kjæresten min Vegard. Vi var sammen i 2 år fra jeg var 14-16. Og neida, slapp av, han var ikke mer enn ett år eldre enn meg. Men ja, jeg elsker denne ringen og tar den aldri av. Syns det er godt jobba å bruke samme ring i 8 år jeg.

Eksamensmodus? Neeeij…

Men dette var seriøst godt. Mye bedre enn i Norge faktisk, men det er jo fordi frukten her er mye søtere også. Hærlig <3

Tviler på at jeg finner jordbær i butikken når jeg kommer hjem :(

Tony var en tur innom. Målet mitt er å bli like flink som han når det kommer til konseptkunst. Forhåpentligvis med litt hjelp fra karen selv, men jeg skal greie å nærme meg hans nivå i løpet av ett års tid! Det må jeg da greie å få til. Ta en titt på portoføljen hans her. Forresten så skal jo Tony være her i ett år fra nå ca, og han skriver blogg. På svensk vel og merke, men det kan jo være morsomt å stikke innom den og titte litt? Her er linken til bloggen hans.

Watanabe sensei. Alle jentene er garantert hemmelig forelska i han. Og mekelig nok syntes Hayashi sensei det var utrolig at vi hadde fått han til å le. “HVA? Ler han!? Det er braaaa!”- hadde hun sagt. I guess we are his favorite’s ;D Han elsker oss nok alle- tross det faktum at kine gikk veldig langt siste time med han (han følte seg nok mobbet, og mer om den saken skal jeg ikke si. Med mindre Kine selv vil skrive en kommentar om det.), men det var hysterisk morsomt å li fortalt etterpå hvertfall.

Hva skjer her?

Slapp av… Er bare Benedicte som maserer Kine.

Eller va det kantinedama på skolen som maserte Kine?

Benedicte avventer rolig sin død av Kine.

Herrelol, gresset er jo alltid grønnere på den andre siden, er det ikke?

Okeij, jeg prøver å late som at jeg ikke bryr meg om de 5 kg’ene jeg har lagt på meg i Japan, men jeg greier ikke la være å kommentere det. *sukk* Men uansett, jeg ser så lykkelig ut fordi det er sånn ca 15 varmegrader og få skoledager igjen!

Benedicte er like glad som meg <3

Cat syntes det var for varmt, som oss andre. Varmt og klamt.

Kine

Hard to get?

Dette er mappen til Watanabe sensei. Men neeeeida, han visste ikke hvem denne damen var altså. Særlig, garantert kjempe betatt av denne dama. Det får meg til å lure på, hvordan ser kona til Watanabe ut?

Om Watanabe likte tegningen jeg ga han, det vet jeg ikke. Men han insiserte på at han ikke fortjente den tegningen fordi han var den dårligste læreren av alle. Og da svarte jeg bare: “Om det ikke hadde vært for deg, så hadde jeg dødd, og dratt hjem til Norge for lenge siden”. Håper han tar det alvorlig, for jeg mener det. Uten Watanabe hadde jeg ikke orket å gå på skolen. Gleder meg alltid til timene hans- for vet de blir morsomme.

Bai bai Josai Universitet. Håper det var siste gang jeg trengte å se deg i dag!

Ser dere 97-tallet? :P

En random Japaner, Koreaner eller Kineser.

Benedicte søta

Juice-drikkeren Kine.

Jada, jeg har litt dilla på foto for tiden. Men det er bare fordi jeg orker å ha med speilrefleksen. Og uansett liker jeg å ta fine bilder av vennene mine. Det er så koselig å ha til senere.

Nå skal jeg tegne litt mens jeg venter på at Li skal komme. Han skal vel være her i løpet av en time eller noe tenker jeg. Vet ikke hvor lang tid det tar å dra fra Shanghai til Narita jeg ^^ Gleder meg masse. Tror vi får en kick ass helg!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to Examen er ferdig og det ble A!

 1. Alina says:

  Gratulere så masse!! :D

 2. silverfoxfang says:

  Gratulerer med det fantastiske eksamens resultatet =D

  Ordner seg som regel for flittige og pene jenter ;)

 3. koew says:

  Gratulerer med A, Wictoria! Fortsett slik :)

 4. Julie says:

  Gratulerer så mye! Kjempebra :-)

 5. Miina says:

  så mange fine bilder! ^__^ Og gratulerer så mye med flott karakter! :D selv fikk jeg 96% på eksamen, men vi fikk bare bestått/ikke bestått :(

  waah 5kg! jeg kommer til å bli en blubbe når jeg drar til japan XD Gikk opp en del da jeg var der i sommer..og det var jo kun tre uker! men heldigvis gikk det fort av igjen da jeg kom hjem til Norge. Japan er litt rar sånn sett, alle jeg kjenner som er litt *kremt* overvektige fra før, de går ned noen kilo når de drar til japan. Mens de som er tynne og slanke ser ut til å alltid gå opp O.o

 6. Liv Elin says:

  Æ ska vædde på at du hadde såååååååå godt av å la bøkern ligge…å se der spratt all kunnskapen fram når den skulle TARAAAAAAAAAAA!

  Dåkker e så søte atte…m alle kiloan dåkkers…ser fantastisk ut alle sammen!

 7. marielle85 says:

  naw,grattis :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s