Seriøst!

Nå sitter jeg her på morgenen og er kjempe stressa… Kan det ikke være så snill å gi seg! Pliiiis, jeg orker det ikke. Jeg er så irritert på meg selv, jeg har vært så merkelig inni meg den siste månden- det er rett og slett slitsomt. Jeg trenger pause fra det… Jeg prøver å roe meg selv ned psykisk, men det funker tydeligvis ikke. WICTORIA!! SKJERP DEG!

Tror det er veldig mange ting som skaper stress for meg nå. Seff eksamen, at jeg skal dra, ting jeg har lyst å rekke før jeg skal hjem, tanker som; skal jeg aldri tilbake til Japan, hva skjer med fremtida mi? Roter jeg bort tid? Kommer jeg noensinne til å få en bachelor ever? Hvordan kommer jeg til å takle alt jeg skal gjøre når jeg kommer hjem? Flytte inn på hybel, studere nok, huske alt som huskes skal, tegning til TG, bygge portofølge, bli bedre å tegne og ikke minst jobbe så mye som jeg har tenkt. Jeg trenger en maniac brain for å klare dette! Og da funker det vel heller dårlig å sitte å tusle bort tiden flere timer på nettet, eller “å bare skulle gjøre det, før jeg gjør det”. Jeg bare vet ikke hvordan jeg skal skjerpe meg nå jeg.

Vel! Nå er det dusjen!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Seriøst!

 1. Miina says:

  sliter med det samme problemet. Jeg har en hau av ting jeg vil/må gjøre, og selv om det på sett og vis er tid nok så er det som om hjernen min ikke klarer å fungere så mye på en dag. For meg blir det da om å gjøre å bruke tiden godt om morgenen. Da konsenterer jeg meg best og kan ta det litt med ro resten av dagen.

  • wictorianart says:

   Jeg har som regel jobbet sånn jeg også. Men jeg trenger et godt arbeidsbord og en stol. Og det finnes jo virkelig ikke her. Er så utrolig frustrerende! Gleder meg sånn til å komme hjem til det! Men nå vil jeg ikke dra fra Japan lengre. Etter juleferien liksom. Møtte så utrolig mange hyggelige folk i jula!:O

   • Miina says:

    aah det er typisk! du får satse på å dra tilbake da :)

    ordentlig god arbeidsplass er helt utrolig viktig ja. “dessverre” er min hjemme forran pc’n så jeg blir fort distrahert… Men her har jeg liksom alt jeg trenger for å studere hva som helst, så jeg vil ikke sitte på skolen å lese. Er litt teit at data som er sånt et utrolig fint hjelpemiddel til studiene samtidig er en eneste stor underholdningsboks. Blir litt som å skulle skrive stil mens du er i Disneyland det..

   • wictorianart says:

    HAHA, jævla bra sagt! Pcn fungerer gjerne sånn ja!

    Jeg sitter nå i senga og loker dagen ut og dagen inn. Boooooring men det er ikke nie å gjøre med det da :/

 2. Julie says:

  Det er lett aa bli stressa av fremtida, utdannelse og alt det der. Jeg proever aa tenke at saa lenge jeg gjoer noe jeg kan faa bruk for uansett, saa spiller det ingen rolle hvor lang tid jeg bruker paa aa finne ut av hva jeg egentlig vil bli. Eller hvor mye studielaan jeg kommer til aa ha naar jeg kommer meg dit, host host. Det ordner seg nok alltids uansett, skal du se :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s