Party med svensker

For en uke siden var det en kar som heter Tony på deviantart som skrev en journal med: ” Tokyo”. Jeg klikket inn og fikk se at han holdt til i Tokyo for tiden og lurte på om noen randome personer fra Deviantart ville være med ut på cafe. Jeg sa seff ja med en gang, det er kos kos! Dere kan se galleriet hans her. Han er helt utrolig flink til å tegne! En dag skal det bli med.

Uanz, han inviterte meg iallefall med ut på byen i går sammen med noen andre venner av han. Jeg hadde egentlig ikke planer om å dra pga eksamen osv, men så tenkte jeg: heeey! Dette er nest siste helga mi i Japan. No way at jeg sitter inne denne helgen! Så er det jo koselig å henge litt med söta bror ochsä. Svensken min suger, ja jeg vet. Men heldigvis skjønner jeg mer svensk enn svenskene skjønner norsk!

Vi møttes på Shibuya stasjon i og med at vi skulle til en Izakaya og club i Shibuya. Han hadde med seg en annen svenske som het David (Se Tony, nå husker jeg navnet!  Jeg er flink) (edit: Okeij, jeg TRODDE jeg husket navnet på “David”, men han heter jo ADAM for helvette!!! Jeg og navn! Alle kristendomms navn er jo det samme for meg likevel. Adam, David, Jesus. De ligner, ikke rart jeg ikke greier å huske forskjellen! ;P), utrolig hyggelig kar! Veldig glad i å prate og mange hyggelige/morsomme historier å fortelle.

David til høyre her. De hadde med seg en del japanske mennesker som alle var kjempe hyggelige mennesker. Veldig pratsomme, interessert i andre kulturer og gode i engelsk. Kjempe morro.

Her er Tony. Og resten av menneskene klarer jeg ikke huske navnet på. Vi bestilte så utrolig mye god mat <3 Det var helt hærlig! Og vi betalte jo nesten ingenting for all maten. Helt utrolig!

En annen morsom ting er at vi bestilte maten på den skjermen som dere ser. Veldig nyttig. Smart smart!

Namme <3

Gaijins!!

Vi var utrolig mange på Izakayaen. Vi måtte så og si sitte oppå hverandre for å få plass til alle rundt bordet! Men vi hadde det utrolig koselig!:)

Gutta ved baren.

Tony og David som sitter å prater i mørket. Klubben vi var på var veldig liten, men det var kjempe god stemmning, bra musikk og både japanere og gaijin’s! Mange morsomme folk å prate med. Det ble mye spøking fra min side om ting jeg kunne på svensk. Deriblandt fraser fra Emil i lønneberget, Ronja røverdatter, Sagan om de bannlysta, sangen ” alle som inte danser er voldtektsmenn” og “jag kjennar en bott”. “va fan! jäg elskar min hatt!” “varfor varfor gjör hon pä dette viset?”

Man fikk sjokk da man gikk inn på doen ! :P

Delikat.

Tony.

Så dansa jeg i går, og det var skikkelig morsomt, for det er lenge siden jeg har gjort. Så ble jeg kjempe glad da de spilte “chokoreto disuko” med Perfume. En av favoritt japsesangene mine<3

Men nå er det studering på gang her!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to Party med svensker

 1. T says:

  Han heter Adam, inte David!! :D

 2. Liv Elin says:

  Hææææææregud den doen! :O Dekoratørn må ha vært skikkeli emo!

  Så kos ut ellers! :)

 3. Liv Elin says:

  Ja…så da sko ingen andre ha en bra dag heller haha!

 4. Marie says:

  Så koselig :D

 5. Miina says:

  izakaya er herlig! men det kan bli litt farlig når man ikke trenger å vente på kelner for å bestille mat, pluttselig har alle trykket tusen ganger på all den gode maten også får man den regninga til slutt XD Men ja, det er jo mye billigere enn i norge uansett hvordan man vrir og vender på det.

  Så gøy å møte folk slik som det da. Han var jammen meg flink til å tegne ja!

  doen minner om doene de har på strykejernet i oslo XD gøy gøy!

 6. silverfoxfang says:

  Helt enig med deg det med navn. Tokyo, Tromsø, Toronto…same shit ;P

  Du får kose deg de siste ukene du er i Tokyo :)

  Vakkert toalett btw. Enten så har designeren av toalettet på stedet vært noe i overkant av kreativ, eller så ville jeg vært forsiktig med å gå på toalettet på det stedet ^^; ;P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s