Family Planning

Som kanskje noen av dere fikk med seg, stakk jeg plutselig bare til Kyoto. Kine og Heidi hadde dratt samme dag, og i og med at jeg ikke fikk til å gjøre noe hjemme, tenkte for mye på alt mellom himmel og jord, og var lei- så bestemte jeg meg for å bli med på spontanturen jeg også.

Dette er viktig å ta bilde av, særlig når alle Japanerne på hele toget gjør det. Da føler jeg også at jeg må ta bilde av Mount Fuji for det om jeg har sett det ganske mange ganger nå.

Jeg ankom Kyoto på kvelden, sjekket inn på Tomato Hostell, som ikke er særlig å skryte av men om du vil ha et sted å sove er det greit nok. Det kan ikke sammenlignes med K’s House, men K’s var fullbooket på lørdag så det var ikke noe å gjøre med det. Etter å ha ordnet meg litt var det å trippe bort til baren på K’s house der Kine og Heidi ventet. Tydeligvis sammen med resten av klassen.

Det hadde seg nemmlig sånn at mange fra klassen hadde bestemt seg for å dra til Kyoto akkurat denne helgen. Noe som var litt merkelig og kanskje irriterende, men som faktisk viste seg å være veldig hyggelig likevel. Og som også gjorde at man fikk stiftet litt annerledes bekjentskap til hverandre. Hyggelig.

I tillegg hadde visst mange fra K’s House i Tokyo dratt til Kyoto på K’s house. Halvjapanerne for eksempel, en jente jeg aldri hilste på og australer til Linn!!! Det var helt lol!

Jeg huska aldri navnet til han her, som er ganske merkelig, i og med at han heter David. Jeg er så _utrolig_ dårlig på å huske navn. Vet ikke engang om jeg husker navnene til alle i klassen- Det er flaut!

Tim og meg. Legg merke til den svarte tingen jeg har rundt armen. Kan dere se hva det er? :D Noen som kjenner det igjen?;D

Stakkar Kine kødda sånn med David at jeg er sikker på at han ble et nytt menneske. Hysterisk morsomt å sitte å høre på kine som forteller alle historier om at hun er mann, trans, lesbisk, bifil, straight og at jeg og Kine skal ha hverandres barn. Gleder meg til det Kine ;D Eller var du surrogat mamma for meg også?:P

Heidi i lyset, Lotte til høyre og…… Ja jeg og navn-.- Veninna til Lotte til venstre.

Da baren stengte gikk vi opp i oppholdsrommet, der var det jo enda flere mennesker og prate med og bli kjent med. Ser dere hva jeg skriver mellom linjene? Dra på hostell!

Disse var fra Australia tror vi.

Tror han der karen koser seg med å pelle seg i øret.

Kone og Kone. Vi er en god match ;D

Det skjedde ikke mer enn dette denne kvelden. Og jeg tviler på at det er veldig interesant å høre om fylla prat, så vi går over til neste dag, som er søndag i går.

Jeg hadde bare bestemt meg for å ha det heeelt rolig de siste feriedagene mine, så jeg bestemte meg for å gå på litt små shopping på stasjonen siden det er salg overalt nå. Hadde lyst å se om jeg kunne finne noen fine skjørt og sånn. Noe jeg gjorde, som jeg er veldig glad for. Jeg er blitt så glad i skjørt mens jeg er her nede. Blir påvirka av japanerne vet dere.

Denne dagen hadde jeg også booket siste natta på K’s house. Deilig å komme inn til mitt “2. hjem” her i Japan. Alle som jobber her kjenner meg igjen siden jeg har bodd på K’s house 4 ganger i løpet av 1,5 år.

Iallefall så fant jeg Heidi, Lotte og venninna til Lotte i oppholdsrommet da jeg var ferdig med shopping. Vi satt og pratet om samtaler som ikke skal nevnes her og falt tilbake til fjortis stadiet.

Ja stemmer! Herfra kommer overskrifta for i dag. Tenk å dra opp den her da? Skremmer jo livet av gutta. Men japanere tenker smart på flere områder; 1. Bruk kondom, ingen barn. 2, Skriv noe om familie og barn på pakken så vil ingen ha sex likevel. Lurer på hvor japanere får alle ideene sine fra jeg!

Lotte kniser over kondomene. De er ikke hennes :P

Heidi ville sjekke hvor sterke/gode disse kondomene var da. Kan jo hende kvaliteten er annerledes siden det er japan liksom. I og med at alle japanske jenter har like lange negler som dette er det kanskje mye større sjangs for at kondomene blir ødelagte, så kanskje de har laget ekstra tykke kondomer. Haha, neida, de var helt vanlige. Japanere er vel ikke helt spesielle på alle temaer. Men hadde ikke forundret meg om det fantes pokemonkondomer eller noe sånn tull.

Vi fant ut en ting da, og det var det at kondomen matchet Heidi’s DS.

Nei jeg aner ikke hva dette er O.o

Men over til noe helt annet:

Jeg kjøpte meg nye øreplugs. Mine gamle er ødelagte, og i japan har de masse ørepluggs med pynt på. Elsker det <3

Så bestemte vi oss for å være sosiale men usosiale. Jeg hadde DS’n min jeg også.

Så var det andre dagen i baren igjen. Her spilte vi vri åtter, som fikk meg til å tenke på da jeg var liten og ble med bestemor og dem på campingvogntur. Vi spilte alltid det, jeg og bestemor. Og så fikk jeg yndlingsmaten min, som var spagetti på boks. Haha. Enkelt å tilfredstille meg på matveien når jeg var liten.

Heil… Hitler? Nihonjin? Nihonkei?

Lotte og Heidi spilte et spill som jeg aldri skjønte. Men det var en eller annen drikkelek iallefall. Seriøst, den drikken de har her i baren var så god! Malibu og pineapple! Haha, det minner meg på. Lillebroren til Tim skulle bestille en drink for meg og han stod å frustrert sa til servitrisen: “ananasu to maribu. Anaaaanaaasu to maribu. Ananaasu?” Haha, men Ananas er jo ikke et engelsk ord, så hun skjønte jo ingenting. Så gikk det opp for han til slutt at, hey, dette er jo ikke engelsk eller japansk. Haha. Egentlig lurer jeg på hvor ordet Ananas kommer fra? Noen som vet. Bare Europere som bruker det?

soetinger!

Guri så smigrende.

Og en veldig ikke-morsom film;

Anyway, vi hadde det kjempe hyggelig alle kveldene, så jeg angrer ikke på at jeg tok meg turen til Kyoto. Vi har ledd oss skakke, hele gjengen tror jeg. Og det var digg å slippe å sitte i Togane! Yay! Vi avsluttet iallefall kvelden etter en stund.

I dag skulle Kine og Heide shoppe litt, men jeg ville til noe som må være det eneste templet jeg ikke har vært i nå. Toji tempel. Tim, Ronny og David skulle også dit den dagen, så da slang jeg meg på dem. Bra, siden jeg ikke visste veien dit også! Hadde mest sannsynlig rota meg vekk om jeg ikke hadde gått med de.

Hvis jeg ikke husker helt feil er dette en av to; 1, Den eldste trebygningen i Japan eller verden? 2, Den høyeste trebygningene i Japan eller verden. Dere kan velge hva som er kulest.

Ronny stakkars, leste høyt for oss om toji tempel, men ingen fulgte med på det han sa.

Aner ikke hva david holder på med.

Viktig å ta bilde av meg med Toji temple i bakgrunnen sånn at dere ser at jeg faktisk har vært her!

Når jeg tenker meg om ser vi gentlig alle ut som enstøinger på bildene jeg har tatt.

Flotte bygningen!

Bildet snakker for seg selv I guess.

Haha det er så bra. Storebror og lillebror er så seriøse, og så kommer skiløperen med kamera!

Etter dette skiltes våre veier og jeg trasket bort til en kafe i Kyoto for å pugge på fremføringen vi har på onsdag. Jeg bør greie å få smurt den fast i hjernebarken, men det kan bli vanskelig. Får bare prøve så godt det går.

Og i 5-tiden starten hjemreisen, så som dere merker på innlegget mitt i dag er jeg nok litt sliten og utmattet. Jeg er veldig trøtt. Men fornøyd og glad! Og i morgen overtar jeg kjæledryret Petter, Benedicte ville dele han litt med meg. Så Petter blir vel hos meg til den 18 eller noe sånn. Han skal være min språkguru/ inspiratør. Og den som lærer meg å lage Japansk mat! Litt sent nå kanskje, meeeeen; bedre sent enn aldri!

kjøpte denne toppen i går. elsker den!:D

Litt vanskelig å se åssn den er men men. Fargene er egentlig litt annerledes på den!

Og bedre bilde av øredingsene mine!:D

Men nå skal lille meg gå å legge seg sånn at jeg kommer meg opp i morgen! :D :D

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

13 Responses to Family Planning

 1. marielle85 says:

  Naww,så kos :)
  Hurra for spaggeti på boks! (spiser spagetti MINST to ganger i mnd)

 2. onasje says:

  Angående ananas.Ryktet sir, før i tiden når ananasen ble fraktet opp til Norge, evt norden, så ble det lagt i banan esker. som det sto BANANAS på. For da å skilde mellom de to så krysset de ut B’en.
  Som da gir deg ANANAS, og det har blitt hetende siden den gang.

  Hope this has enlightened you :)

 3. Marie says:

  Aw, så koselig! Haha, morsomme kondomer x’D

 4. Miina says:

  ooh det virket som en gøy tur da^^ Jeg får prøve hostel nestegang jeg drar til Japan.
  Jeg kjøpte også kondomer sist jeg var i japan og de var BITTESMÅ! De dekket liksom tommelen min og så gikk de ikke lenger O.o Men det var kanskje bare det merket..?

  På Wikipedia står det: Navnet ananas kommer fra karibiske indianerstammer som kalte frukten anana, som betyr «ypperlig frukt».

 5. Mia says:

  Dritbra med spontanitet :D Man angrer sjelden :) Og den toppen din var bare kjempefin :D Me wants ^^ Angående navnet ananas, så var forsåvidt onasje sin versjon kul, men norsk wikipedia sier: “Navnet ananas kommer fra karibiske indianerstammer som kalte frukten anana, som betyr «ypperlig frukt».” Man kan vel sikkert velge hvilken versjon man syns er mest passende XD

  • onasje says:

   hehe, min historie var litt morsommere :)
   Wikipedia er et hjelpe forum, ikke en faktabok.
   Ypperlig frukt? Hva skal bety? :P
   Vennlig hilsen Megatron…

 6. Aniva says:

  Yay! er det den toppen som vi så på senteret? :D haha. nice ^^
  Jeg vet hvor håndleddsvarmeren er fra! Zelda, Zelda!!!! yayyyyyy!

 7. Julie says:

  Prøv å si pineapple neste gang ^^ Hehe..
  Masse bilder å se på her, liiiiiker det !

 8. Ninja says:

  The triforce! :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s