Fordi jeg tydeligvis vil alt annet enn…

Å studere, så skriver jeg dette innlegget!

Jeg har ikke mye å fortelle ettersom jeg har prøvd å studere i hele dag, men det endte heller opp med 2,5 timers soving, pc, pc, pc, planer for studie i morgen og tom stirring ut i lufta.

Catrine hadde med ekkorn på skolen i dag. I japan kan man tydeligvis ha ekkorn som kjæledyr. Jeg tror ikke man kan det i norge? Kan man det? Men iallefall, dette ekkornet er veldig søtt men det har visst blitt litt aggresiv i det siste. Biter og hele pakka. Bare se, ikke røre.

Her tror jeg den gjør et forsøk på å rømme!

Ntåååååå! Denne ville Stefan Pedersen blitt glad for å kjæle med <3

*peke* Hun med ekkornet!

Nå er det ikke Catrine jeg tar bilde av for å si det sånn. For en mystisk kvinne som står i bakgrunnen… Ser mer ut som om hun skal komme å spise meg enn noe annet.

Uanz, vil dere høre hva jeg har lyst til når jeg kommer hjem til norge? Ikke det? MEN DET MÅ DU!!!

  • Jeg gleder meg til å finne frem hårkuren min og leke jente.

Håret mitt er nemmlig som tyggegummi pga klorvannet her, og tynt er det blitt også, som betyr ølgjær tabletter på G.

  • Hudkremen min fra the body shop skal brukes. Inkludert foundation, rouge, ansiktsvask og all sminke jeg har der hjemme.

Jeg har egentlig følt meg skikkelig.. ustelt hele oppholdet i Japan. Jeg mangler over halvparten av sminken min, ingen rouge, ingen foundation, ikke hud krem eller noe. Huden min ble skikkelig dårlig etter at jeg kom hit også. Fått masse urenheter i huden. Ja takk til frisk norsk luft og ja takk til å leke mer jente.

  • Jeg skal huske å barbere leggene mine hele tiden!

Jeg hater hår. Men jeg er så opptatt av meg at når jeg dusjer har jeg som regel bare 5 minutter på meg, som da tilsvarer at jeg ser ut som en apekatt på leggene mine. Det er ikke bra- ikke pent- og får meg til å føle meg som en mann. Ja takk til femininitet! Og ja takk til dusjsåpe som lukter søtt og feminint!

  • Jeg skal trene 6 ganger i uka! 7 om jeg gidder!

Her er det snakk om nazi regime. Ikke rart etter at jeg har møtt tyskere da. Men jeg skal iallefall late som om hitler står bak meg mens jeg trener, så her er det skjerpings! Gleder meg som en unge til å starte å svømme igjen- og det får meg til å lure på hvor elendig trent jeg er etter et halvt år uten trening.

  • Jeg skal være feminin hele tida! Bruke sminke hver dag, i tilfelle noen har med kamera der jeg er.

Egentlig er det typisk meg og ville se bra ut til enhver tid, men ofte gjør kulde og fridager meg til en troll. Da orker jeg liksom ikke noe. Og hvis jeg er trøtt en morgen jeg står opp- DA er det ille da. Da kommer jeg ofte sluntrende på skolen i joggebukse, bustete hår og usminka og fæl! Skal prøve å unngå det. Kan jeg leke japaner i Norge mon tro? Å gå med skjørt for det om det er svinkaldt?

  • Jeg skal nyte livet og ha det gøy! Så ofte som mulig!

Fordi det er jeg egntlig ganske dårlig på. Jeg pleier å sitte som en gærning med nesa i studiebøkene mine. Og dette skal jeg prøve å legge litt av meg i år. Bare fordi at jeg vil sitte i rullestolen min som gammel, se tilbake til da jeg var yngre og tenke: “shiiiiit! Jeg hadde det råttegøy da jeg var ung!” Man lever jo tross alt på minner. Og jeg vil ikke tenke tilbake på at jeg bare satt med skolebøker.

Så er det mye mer jeg vil gjøre, men jeg husker det ikke!

Ting jeg må kjøpe er en annen ting! Akter å kjøpe meg nye sko, ny pengebok, ny veske, ny jakke, nytt skjørt, ny mobil, ny sminke, mer sminke, ny neglelakk osv. Nå får jeg bare sitte her å vente på at pengene skal dette ned fra himmelen på et eller annet vis!:)

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s