Gratulerer med dagen bestemor!

Siden jeg er en fattiglus så ble det bare en veldig kjapp tegning til deg, bestemor. Håper du får en videre fin dag. Her i Japan er det leggtid.

Dette bildet har jeg tegnet til bestemor fordi noe av det dyrebareste hun har er en Harley Davidson som hun elsker å kjøre, og siden jeg ikke kan tegne motorsykler har jeg prøvd å ta med det oransje og svarte (som istedet er blått) for å representere Harley Davidson. Inklusive ørnehatten til denne mannen. Harley Davidson har jo ørn på logoen sin om jeg ikke husker feil. Eller så var det bare det at bestemor likte det.

Så sa bestemor en gang i tida at hun så en mann med blond langt hår som var så vakker. Han hadde blå øyne, og det glemte jeg å tegne i øyeblikket da jeg tegnet denne mannen, så rød får duge bestemor. Man kan jo ikke får alt i pose og sekk vet du.

Så kan jeg love deg bestemor, at denne mannen er en skikkelig kar. En sånn som du liker. Som er flink til alt mellom himmel og jord, kjører Harley OG snøscooter og kan alt det andre du liker. Så da håper jeg du er fornøyd med bursdagsmannen din. Fordet om han kanskje er litt flat, og bare ses fra samme vinkel hele tida.

Glad i deg! <3

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Gratulerer med dagen bestemor!

  1. silverfoxfang says:

    Hilser og ønsker bestemoren din en god bursdag :)

  2. Wenche says:

    Stilig stilig, du husker godt vennen min <3 Nå skal vi spise bursdagskake her,så du skulle vært her. Men æ veit, vi feirer 4 feb.. for da er du her vennen. glede oss masse til da :D

  3. Liv Elin says:

    Kan æ åsså få en bursdagsmann t sommarn? Pliiiis?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s