Frustreeeeeeert!!

Akkurat nå sitter jeg i sengen min og er frustrert- veldig frustrert!

Fordi hjernen min kommer ikke med en god ide til The gathering som er i starten av April. Jeg trenger de måndene som er igjen- og jeg trenger å starte på den tegninga så fort som mulig!!

Jeg lager mange skisser, ser for meg mye i hodet- men alikevel er ingenting bra nok for meg. Jeg forkaster den ene ideen etter den andre. Jeg greier virkelig ikke finne den store ideen, den unike. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, ikke vet jeg hvor jeg skal hente inspirasjon fra heller…

Når jeg skal prestere med en så stor tegning uten å ha en konkret mal- der jeg kan tegne akkurat hva jeg vil- ja da får jeg ikke inn noe i hodet mitt. Da jeg dro på The Gathering i fjor brydde jeg meg ikke så mye om konkuransse som det jeg gjør nå. Jeg bare liker ikke det presset som nå er blitt, men det er bare fordi jeg ikke føler jeg greier å finne en unik nok ide.

Det er iallefall 3 ting folk på The Gathering liker og det er drager, pupper og tekniske ting. Så what to do? Jeg har ingen ideer i det hele tatt. For det andre spiser jeg sykt mye godis når jeg er stressa og jeg føler meg ikke noe bedre da. Vurderer å gå ut en tur. Først surfe etter ideer på nettet- så gå ut og tenke… Og kanskje veie opp for det dumme godteriet jeg spiste:( Uff….

Det er sånne dager som dette jeg bare har lyst å gi opp tegning… Faen heller.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

13 Responses to Frustreeeeeeert!!

 1. Anne Marte says:

  Neeeida! Ikkje gi opp tegning. Når æ får sånne oppgava (f.eks eksamen), og føle at æ aldri blir ferdig eller kommer på no, så kjæm alltid en genial ide til slutt. Så det gjeld bare å ikkje å gi opp. Hmmm, kanskje æ sku lage no sjøl? vi får se med skolearbeid. Blir veldi spennanes å se ka du får til! Ta en tur, få nye omgivelsa, hør på musikk, saumfar deviant, se filma. Alt hjelpe. Og få dæ nok søvn. Ofte idean kjæm i drømman!

  • wictorianart says:

   Jeg var på Ghibli studio i dag så fikk en del inspirasjon derfra!:D Noe som var ganske morro!^^ Men jeg føler bare aldri noe er bra nok for TG, så jeg forkaster liksom alle ideenene mine da:S Frustrerende!

 2. Rikke says:

  tegn en naken dame som står sånn halveis med ryggen til og kikker over skulderen, og har en diiiger dragetattoo på ryggen som går nedover armen og beina (ala den Lisbeth Salander har)

 3. tFt says:

  Siden TG jo for det meste har gamers, så kan du jo for å sanke stemmer inkorporere litt av de populære spillene som spilles i bildet. Ta tema fra det og gjør det til ditt eget på en måte. Evt ta kjente karakterer fra DE største spillene i en tegning.

  Eller klassikeren, humor-fjes i perspektiv.

  Sjekka ut denne sida for inspirasjon: http://gfxzone.planet-d.net/gallery_archives.html
  (Gamle bilder da, men mye bra oldskool motiver)

  Lykke til :)

 4. onasje says:

  den her situasjonen kommer du ofte opp i, og resultatet blir bare mer fantastisk enn det forrige. så du treng ikke bekymre dæ, trust me, æ gjør ikke det…

 5. Liv Elin says:

  Nympheas. Ridanes på en sånn snodig hæsteskapning ala den i Avatar, men gjør den anderledes seff. Kanskje den har veldi lang hals? Lange bein? Litt kamel akti eller kanskje giraff? Kanskje dem rir i et vældi goldt, nakent landskap m masse stein. Når ho halse avgårde så jage ho opp en masse små flyganes væsn…ei krysning mella fugla å insekta trur æ. Dem flyr opp mella beinan t hæstevæsne å opp foran dem…over hode hennes å bakover…i en slags bue.

  Datt bare ut d der.

 6. Yuuki says:

  HALo…hør på deg selv..nå får du meg til å kjemmes når du sier at du nesten gir opp tegninga D: Nei uff du kommer nok til å bli overrasket hvor mange som synes du er DRITFLINK, og jeg kan love deg at det er nok ikke så kjempemange som er på samme nivå som deg der når det gjelder tegning..
  Og rett og slett tegn noe spillrealtert. Final fantasy, cs, sånne ting. De folka der ELSKER det. Tro meg…jeg er på et forum med sikkert av halvparten av de som skal dit D:

  • wictorianart says:

   Ja, jeg får prøve å komme opp med en eller annen god ide. Kanskje om noen dager, bare faller ideen ned i hodet på meg:D Håper det! *smøre seg med tålmodighet*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s