Jeg sier bare; Hei 2010!

Hva innbærer 2010?

Det vet jeg ikke så mye om så langt, men noen ting;

 • 6 kilo skal vekk!
 • Sunn mat
 • INGEN pocky
 • The Gathering 2010
 • Alice in wonderland (film), Froskeprinsessen fra Disney
 • Muligens Nederland og Paris
 • Og ikke minst; masse Tegning!
 • Venner og morro
 • Finne Gackt
 • Ha det så gøy som mulig i tilfelle 2010 er det året verden går under! (jeg sier bare: Hei Team Brill!)

Håper dere vil følge med på bloggen fordet om jeg ikke er i Japan med det første. Min siste månde i Japan dette semesteret har jo kommet. Drar hjem til Norge den 28 Januar. Det er helt sykt å tenke på, tror nesten ikke på det. Men det er fremdeles morsomme ting som gjenstår før jeg skal hjem; Flere dager med Team Brill, mer Tokyo, og min venn Li kommer hit siste helgen jeg er i Japan. Det blir morro morro.

Nå over til 1,2,3 januar.

Team Brill var i hver sin del av Tokyo denne dagen, i hvert sitt hostel. Det betydde med andre ord at det var mulighet for å bli kjent med alle menneskene i oppholdsrommet, som alltid er morsomt. Jeg elsker å bo på hostellet, jeg kan ikke fatte å begripe meg på folk som bare vil bo på hotell, det er sååååå ensomt! På hostell har du mulighet til å møte rare, morsomme og mange interesange mennesker.

Jeg brukte mange timer og sikkert 10 kopper te på å bli kjent med Ivan som er oppvokst og født i Australia men har kinesiske foreldre. Utrolig hyggelig gutt! Vi satt i flere timer og pratet og hygget oss. Hadde det ikke vært for han hadde jeg nok daua av kjedsomhet første nyttårsdag vil jeg tro. Ingen ting var åpent denne dagen heller, og det er forsåvidt fornuftig å slappe av.

Utover kvelden braste det inn noen høylytte hvite australske gutter som… Ja jeg vet ikke. De var hyggelige, det er ikke det, men de var så sinnsykt bråkete og “morsomme”. Så dette ble litt slitsomt i lengden, men i det minste mer interesant en ikkenoe. Rundt kl 8 på kvelden kom det 3 høye mennesker gående inn på oppholdsrommet og min første tanke da jeg så ansiktet til to av dem var: HALVINGER!!! Altså, halvt japaner halv et eller annet. Men etter 1 sekund tenkte jeg: neeeeh, ikke mulig. De har alt for nordiske kropper til at det er mulig- greit at de er halve, men det skal vel mye til å bli 1,90 høy og skikkelig bredskuldra når man har japanskblod?

Jeg satt sikkert i 2 timer og prøvde å gjette hvor ellers de var fra, og da merket jeg forsåvidt at de prata tysk. Hallo Hitler! Men jeg ville liksom ikke gå å prate med dem, for han ene er en sånn der som er så kjekk at han sikkert får alle han peker på, og sånne mennesker prater jeg ikke til- fordi jeg syns ikke for pene mennesker er noe pene. De er jo som regel de største drittsekkene du finner, og når de åpner munnen og begynner å prate blir de bare styggere og styggere. Men likevel, jeg tenkte, det skader ikke å spørre tenkte jeg! Jeg er skilled!! For de var halvt japanske. Alle de andre gjetta andre land, så nænænææææ! Jeg fikk likevel ikke så godt inntrykk av dem og bestemte meg for å synes det samme om dem egentlig. Men jeg utveksla nr med yngste karen fordi han var på utveksling her i Japan, og bodde i Osaka området. Så utveksla vi egentlig bare meninger om hvordan det var å bo i Japan, og jeg stilte de masse spørsmål om hvordan det var å ha en japansk mamma og vokse opp i tyskland osv. Veldig interesant.

Så skjedde det egentlig ikke så mye mer den kvelden, da var det bare; hei senga, og god natt.

Linn og en Australer!

2. Januar… Hva skjedde da? Jo stemmer, det var da jeg måtte sjekke ut av hostellet, så jeg dro hjem med alle tingene mine i 2 tiden, hoppet i dusjen, spiste middag med Benedicte og føk avgårde til Tokyo igjen. Disse her gutta fra dagen før ville at vi skulle ut på karaoke. Så tenkte jeg; Linn og Ane har jo ikke gjort det- why not?^^ Men vi endte aldri opp der.

Jeg hadde en ikke-morsom opplevelse på toget hjem. En gammel mann på 60 lata som at han ikke visste at han satt ved siden av en utlending, enda jeg satt oppe med japansk bøkene nesten i ansiktet hans og pugga ord. Så sier han: “unnskyld men.. Åh, du er ikke japansk!” Her prøvde han å virke veldig sjokkert, men det funka ikke helt. Jeg svarte: “Nei, men jeg kan prate. Er det noe du lurer på?” Nei det var det ikke da. Så brukte han resten av de 20 minuttene tvinge meg til å fortelle e-mail adressesn min. Og han syntes vi skulle spise middag sammen (Han sa faktisk: hva med i dag? Eller er du opptatt?), og at vi skulle ha det gøy sammen. Jadda, send meg mail du. Jeg sier bare, som Kine lærte meg dagen etter: “NO NO NO. ÅÅÅÅH!” *veldig sint* Kine mener det funker, og jeg regner med det gjør det, i og med at hun har prøvd det to ganger nå, og folka har latt henne være i fred.

Det var så utrolig god stemmning på oppholdsrommet på K’s house, så vi endte opp med å være der hele natten. Jeg hadde jo heller ikke noe sted å sove- så jeg måtte holde meg våken til første toget som går i 7 tiden på morgenen. Hvis man har noen som sover der ulovelig koster det deg 10 000 yen, 700 norske kr ca. Så det ville jeg ikke utsette noen for- derfor var det om å gjøre å være våken så lenge som mulig. Men det gikk helt fint, det var så mange å prate med og mye og le av.

Når vi snakker om å le av- så holdt jeg på å daue av Linn. Hun prata så utrolig mye drit den kvelden, men det morsomste var vel da hun forklarte at hvis jeg ville bli tynn så kunne jeg jo egentlig bare ta bort puppene mine for de veide så mye, og at japanere veier så lite fordi de ikke er pupper. Så startet hun å fortelle til meg og han jeg satt å prata med at hun og venninna hadde nemmlig prøvd å veie puppene sine og funnet ut at de veide ganske mye- Vi trodde vi skull dø av latter!!

Iallefall, de japanertyskerne fra i går var også der denne dagen så jeg pratet jo litt med dem etter en stund. Og jeg ble faktisk ganske overrasket etterhvert. For jeg tok så feil som det går ann! Jeg pleier vanligvis alltid ha rett når det kommer til første inntrykk- men jeg har lært; man kan ta feil! Tim, som eldste karen het var faktisk helt utrolig hyggelig. Men jeg merket ikke dette før han slang en kommentar om GOLLUM!:P Jeg tenkte: “hva faen?” Så da begynte jeg å tulle videre om Ringenes Herre, og han svarte han. Så spurte jeg om han hadde sett filmene, men neida- lest bøkene. OG han har lest alle Twilight bøkene:P HAHA. Da begynte jeg å teste litt på et annet området istedet, og dro opp alle fotballfolk-navnene jeg kjente (som ikke er mange, men sånne som Fernando Torres, Gerard. De er jo store!), og han visste ikke om dem. Det tok kaka faktisk!

Ane og Australere som leker med japanskleke.

Mitt inntrykk av folk med bra utseende er: De er arrogante, tror de kan få hvem de vil, full av seg selv, ikke smarte, tror man bare kan leke seg gjennom livet, hater fantasy og elsker fotball. Så feil kan man ta i ny og ne. Men jeg tror ikke det finnes mange av dem uanz. Jeg oppfordrer alle kvinnelige lesere til å oppdra sønnene sine til å ikke like fotball, men lese ringenes herre, og leke med sverd ute i snøen. Jeg har desverre feilet hardt når det komme til broren min, han er fortapt til Liverpool, og det er ingen måte for meg å redde han på. I have failed the Middle Earth… Forhåpentligvis får jeg en ny sjangse når jeg blir mamma om 30 år. Og døttre er lettere å holde unna fotball! Får håpe jeg bare får døttre da.

Linn fikk Tim til å hjelpe oss med å skrive et brev til vår kjære venn Bareid, som er halvt (?) tysk. Så det var utrolig morsomt. Jeg husker egentlig ikke hva det står på dette papiret, men kanskje noen av dere kan lese tysk. Ikke vet jeg:P

Kan noen lese dette?:P

Det minner meg på, jeg hadde tysk i 8.klasse, og jeg husker SVÆRT lite. Men i ny og ne i løpet av kvelden gjerne MIDT i samtaler, normale samtaler, så brøyt jeg ut med det som bare plutselig kom tilbake til meg: “Ich habe eine graue katze!” “Ich habe angst” “Ich habe eine grose gesvants gefunded in mine grose grose hose”. Den siste strofen lærte jeg fra min venn Robert i salangen, så om den er grammatisk rett- det aner jeg ikke:P

Tim, ich, Ane.

Jeg gleder meg UTROLIG til de 6 kg skal vekk!! Linn tok forresten 8 bilder, men de var ikke…. helt til å skryte av:P Dette var det beste XD Og det er ikke bra akkurat. Haha

Uanz, jeg tok toget hjem, tidlig om morgenen, sov to timer- og så var det rett til Funabashi for å se Avatar i 3D. Men jeg foretrakk den når den ikke var i 3D. Men den filmen ass! OMG! Jeg kunne dratt å sett den enda en gang til! Den er fantastisk! Jeg eeeelsker den:D

YAY for å se smart ut med 3D briller!

Han fyren som sitter i midten er Ivan, han søte fra hostellet. Vi ville invitere han med på kino fordi han er så koselig!

Og jeg bare… måtte mimre litt tilbake til 2009:

Dette går jo bra?

Men her får jeg litt angst!! Ich habe angst!

Og skal jeg ALDRI få fred fra Aleksander Rybakk? Slipper vi noen sinne unna?

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to Jeg sier bare; Hei 2010!

 1. Yuuki says:

  Ta meg med på the gathering!! har så lyst til å dra dit : (

  • wictorianart says:

   Naaaw:D Er det ikke bare å dra?:D

   • Yuuki says:

    Vel, vi skal bort til sverige på fjelltur, og kommer hjem igjen 3 dager før det slutter, ikke at det var noe problem i seg selv. Men pappa og mamma blånekter nesten, OG biletter er vel snart solgt ut T-T
    Ta meg med i en koffert og smugle meg inn? o^-^o

   • wictorianart says:

    Naaaaaw, det er kjipt da! HVorfor blånekter mor og far? Det er jo ingen alkoholer der, masse vakter som går rundt konstant og passer på osv:)

   • Yuuki says:

    haha er vel fordi de vil at jeg skal være med på påskeferie med dem :3 uff nei bilettene er vel snart utsolgt anyway, så stikker dit garantert neste år! Og btw skal du på desu i år?

   • wictorianart says:

    Jeg tenkte jeg skulle det ja:D
    Men shit, jeg har jo nesten ikke noe fanart :P Det er ikke bra;P Og når er det egentlig?

   • Yuuki says:

    Det er siste 5 dagene i påskeferien : p

 2. tFt says:

  Du glemte Solskogen 2010 på lista di ;)
  Rybak uber alles!!! :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s