Da det fremdeles var 2009

Ja det stemmer, nå kommer de siste dagene av desember månden min her. Jeg vet ikke hvor jeg skal starte en gang! Det var iallefall 30. Desember at jeg dro med meg Linn og Ane til Shibuya 109. Linn kjøpte masse klær og var mer enn fornøyd med kjøpet- hvilket jeg skjønner _veldig_ godt!

Senere denne kvelden ble vi med noen gutter fra hostellet ut på en nattklubb i Shibuya. Athoom eller noe sånn. Det var egentlig en ganske grei nattklubb. Du hadde 3 etasjer å velge mellom. I øverste var det Hip Hop og R’n B. I den under var det trance blanda med pop. Og i den nederste etasjen var vi aldri, for der var det musikk som ble kalt for phsycadelica eller noe sånn, og det sier jo sitt.

Linn og Ane med en fyr vi syntes så ok, men så var han ikke så kjekk nærme likevel. Det pleier å være sånn med japanere.

Iallefall, så prøvde mange å prate med oss, og det gikk jo greit. Men stakkars Ane og Linn følte de ikke greide å kommunisere med disse menneskene i det hele tatt. For de kunne jo bare japansk! Og det var ikke sånn at de prøvde å prate engelsk heller, og om de gjorde så forstod man jo ikke noe likevel. Haha.

Så var det etøyeblikk jeg bestemte meg for å ta bilder til dere på bloggen, men da ble jeg nesten drept av en neger som jobba der- for DET var IKKE lov… Det var egentlig utrolig flaut skal jeg fortelle dere, men jeg har bilder til dere- og det er jo det som er viktigst. Hva ofrer jeg ikke for leserne mine?:P Bare jeg ikke blir drept så er jeg fornøyd. Negere i Japan er skikkelig skumle… Eller iallefall de som jobber på klubbene, men det er jo meningen da.

Etter langt om lenge dro vi hjem da.

Neste dag, altså den 31. skulle jeg bytte hostel og dra til K’s house, som fremdeles er det beste hostellet her i Japan. Men først var gikk turen til Akihabara. Siden vi alle var litt bakfulle fikk vi plutselig kjempe behov for å dra på MC Donalds, og jeg kan ærlig si at MC’rn har aldri vært bedre. Det var helt sinnsykt godt å spise burger, og ikke minst COLA! Jeg har aldri følt meg sååååå tilfredsstilt av mat før faktisk. Ikke på lenge hvertfall.

En annen ting som jeg fikk totalt hakeslep av, var da jeg så en 5 år gammel mørkhudet gutt med blåere øyne enn meg! Jeg ropte “wow” utover matkøen på MC Donalds, haka glapp ned til magen, og jeg bare sto å stirret. Så gikk det opp for meg at faren kom gående- han smilte heldigvis. Så jeg benyttet sjangsen til å skremme den stakkars gutten enda mer, med å rope på Ane og Linn og be de komme å stirre også. Gutten ble jo livredd. Jeg fikk iallefall fortalt foreldrene at det der bare var helt “wow”.

Så gikk turen på elektro butikkene og Ane kjøpte DSi LL. Som er den store, nye versjonen av DSi. Meg vil gjerne ha <3

SÅ gikk turen til hostellet mitt, og der startet vi nyttårsaften med enda en runde MC Donalds. Flott nyttårsmiddag. Men det var liksom ikke så mye annet å spise, fordi alt var jo stengt. Vi drakk iallefall en del øl i oppholdsrommet sammen med mange nasjonaliteter; Australere, Spanjoler, Amerikanere, Engelskmenn og Japanere. Det var ganske morro egentlig. Men så måtte vi jo komme oss avgårde til Shibuya. Vi hadde nemmlig tenkt oss å dra på Athoom igjen. Men det visste seg å bli litt annerledes ja..

Linn og smileyburgeren.

Jeg hadde ikke akkurat noe spessielt å ha på meg på nyttårsaften…Jeg har jo sendt hjem alle finklærne mine og ikke har jeg råd til å kjøpe nye heller. Så istedet hadde jeg pudder og foundation på huden, satser på å pynte det i stedet liksom XD

Vi feiret, som jeg har nevnt tidligere. nyttåsaften på do. Flott start på år 2010. Så og si helt perfekt. Iallefall, å komme seg ut av nattklubben var en kamp for livet- uten å tulle. Jeg er hundre prosent sikker på at om noen av oss hadde falt her, så ville vi blitt tråkket i hjel. Hvorfor i all verden slipper de inn så mange folk!? Det er jo helt latterlig. Å gå ut av nattklubben ville vanligvis tatt 2 minutter, men det tok rundt 3 kvarter. Og vi stod for det beste bare fastklemt mellom mange små svette mennesker. Og maken til dytting har jeg ikke vært borti. Det var bare helt jævelig- så vet dere det. Skal dere feire nyttårsaften i Japan- ikke dra ut på nattklubb, dra til templene istedet. Der er det mye fint å se, hørte jeg.

Ser dere Linn?

Meg og Linn

Ane og Linn

Iallefall, vi endte kvelden med å dra hjem til K’s house og prate med noen Australere. Var forsåvidt hyggelig- men han ene fyren var en total retard som irritere fler enn meg. Han andre var kjempe hyggelig og morsom å prate med. Hva han andre fyren gjorde? Jeg gir dere et lite eksempel: kaste en jakke over hodet mitt. Jeg er usikker på om det finnes noen jenter som ikke blir forbanna når gutter finner på å gjøre det. Man har liksom brukt lang tid på å både ordne ansikt og hår. Respektløst! *frese*

Dette var altså år 2009. Og hva skjedde egentlig i år 2009? En liten reminder: TG09, brudd med kjæreste :/, London med Team Brill, møtte Kimmen min, og dro til Japan+ Team Brill kom hit. Egentlig et veldig fint år må jeg innrømme, det har vært turbulente dager, men også utrolig spennende, alt som har skjedd. Så da ønsker jeg herved år 2010 velkommen og håper det blir et like spennende år!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s