Nyse nyse nyse

Nå er jeg lei av å nyse, snuffse og hoste…. Don’t do this to me please? Jeg vil ikke bli syk nå, det er ikke morro! Men det er kanskje ikke så rart, jeg har løpt rundt uten jakke om natta fordi 7-eleven er så nært. Men jeg regner med det er nok til å bli syk:/Bestemor, kom å ordne kleppmelk til meg vær så snill. Det hadde vært kooooooselig <3

Vel, så har jeg bare sovet 2,5 timer i dag også. Det er jo ikke helt bra for sykekroppen heller. Jeg ville bare fortelle dere at jeg faktisk lever fordet om det er stille på bloggen og lite bilder. Det blir en enorm update i morgen:)

God natta alle sammen^^

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Nyse nyse nyse

  1. Wenche says:

    Skulle så gjerne vert der hos deg vennen, men heldigvis er du hjemme snart. det skal bli så godt,så godt å få deg hjem igjen, gleder oss masse:)))))))

  2. silverfoxfangs says:

    Ønsker deg god bedring :)

    Og et godt nyttår også btw ^_^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s