Regelbryteren i Japanske butikker

Ja det er meg!

Dette er ting jeg vil kjøpe til lillesøster. Og disse tingene er SMÅ! Kjempe små!

Tenk å komme med dette når du får gjester a!

Dette er wow!!

kalkulator og tv.

Symaskin i bakgrunnen.

Stereo

Mummi trollet :D

Om jeg hadde fått disse barbiedukkene da jeg var liten hadde ikke jeg turt å leke mye med de ass.

Namme

Nå har jeg sniktatt så mange bilder til dere at jeg burde vært putta i fengsel! Vi har loket rundt i Harajuku i hele dag, og noen få timer på Shibuya 109 også.

Linn blir Japaner!

Jeg ble jæææævla lei på slutten skal jeg innrømme, fordi jeg ikke har penger til å shoppe:P Men Ane og Linn storkosa seg i Shopping Paradise!

I og med at vi syns det er så vanskelig å finne mannfolk som faktisk ser kjekke ut i virkeligheten, har vi scanna gatene etter guttene. På postere er jo selvfølgelig japanske gutter såååå kjekke. Bare sjekk ut den her posteren vi fant i dag i en subway stasjon. Alle skulle ta bilde av disse plakatene. Så jeg spurte en jente: “hvorfor tar dere bilde av plakatene? ” Så stirret hun litt på meg, snudde seg til venninne si og sa “hvorfor?” Venninna svarte: “Fordi vi er fan!”, jeg spurte da hva dette var for en plakat. Det var alså en ny tvserie som begynner på fujitv (favoritt kanalen min) den 9 januar, som heter “det siste ønsket”.

Uanz, av 1000 japanere har vi sikkert sett 15 japanske gutter som faktisk var kjekke. Så vi har egentlig gått rundt å pekt på alle i dag og sagt “hva med han? Enn han da? NEEEH”. I tillegg greide jeg å tråkke i dritten i dag. Linn spurte det vanlige spørsmålet og jeg svarte på engelsk: “Naah. He looks like hell” Stakkars fyr!! Jeg bare… glemmer at folk skjønner engelsk noen ganger. Forhåpentligvis er han en av de vanlige japanerne som ikke skjønner noe engelsk.

En annen gang pekte Linn på en fyr mens jeg smilte til han. Haha, han ble litt sånn: “what tha hell”, men vi lo bare godt etterpå. En annen ting jeg fant ut var at i Harajuku er guttene ikke så fine, men i Shiubya er det flere kjekkinger. Så vet dere det!

Altså, det har liksom ikke skjedd så veldig mye mer enn shopping, titting på hvilke gutter som har den reneste huden og lukting etter hvitløk. Da vi kom ut av metroen luktet det nemmlig hvitløks brød- og det fikk vi lyst på! Så vi løp rundt til de nærmeste restaurantene, åpnet døren og luktet etter hvitløk. Vi fant det aldri, men vi ble låkket inn på en indisk restaurant av noen Indere. Så vi endte opp med å spise hvitløks- Nan brød. Det var godt <3

Linn prøver sko etter sko etter sko. Og jeg er bare misunnelig!

Ane prøver også sko da! Det er kos kos

Linn prøver et nytt par sko igjen!:D

Sjekk BH’en jeg fant’a!!! Denne vil jeg ha! Hvor vidt den er bra eller nyttig kan jo diskuteres, men den ser kul ut! Forresten så møtte vi en jente i en butikk som lot oss kjenne på bh’en hennes. Den var steinhard! Linn var å kjøpte bukser i denne butkken da, og mens Linn var på prøverommet syntes den japanske jenta som jobba der at det var kult å bare la oss ta henne på puppen. Og det var en A cup sa hun. Vel, kult når det kjennes ut som at du har stein i bh’n liksom.

109!!!

Jeg fikk den dritkule gaven av Ane i dag! Øreklokker! Love them!

Sorry for at jeg skriver så elendig for tida. Jeg er bare _sykt_ sliten når vi kommer hjem, og jeg har store problemer med å være våken mens jeg blogger. Japan er så bra, men man blir ekstremt sliten av å være i butikker som har tilsvarende høy musikk som på et diskotek, japanske jenter som hyler med kjempe lys stemme “Irasshaimaseeeee” og generelt bare for mange mennesker!

Nå skal jeg få meg litt skjønnhetssøvn her. Turen går tilbake til Shibuya i morgen.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

15 Responses to Regelbryteren i Japanske butikker

 1. Julie says:

  Fikk. Veldig. Lyst. På. Kake. Etter. Å. Ha. Sett. Den. Videoen. Må. Ha. Styrke.

 2. Liv Elin says:

  Åååååååh fine lampa!!! Nestn litt sånn Whoville!

 3. Marianne says:

  De gutta på plakatene er jo fra Arashi, en av de mest populære popgruppene her i Japan! Har lyst til å se de plakatene der i virkeligheten. Hvilken stasjon var de på?
  Og jeg liker de Kiki’s Delivery Service sakene, kjempesøte. Mummitrollet sakene også.

  Ha en fin vinterferie videre! :)

  • wictorianart says:

   Joda, vi kjente jo igjen han ene fyren:D Men tydeligvis skal de starte en tvserie eller noe sånn XD
   Takk takk!

   De var på omotesandou subway.

 4. Miina says:

  Jeg fikk hello kitty-dilla sist jeg var i japan^^;; kjøpte så syyykt mange sånne anheng til mobilen. men de er kule å ha da, siden de har spesielle typer for hvert sted osv.

 5. silverfoxfang says:

  Uten tvil om at Hello Kitty er en stor industri i seg selv =D er ikke mye de IKKE lager ^_^

  Flotte studio Ghibli gjenstander, Kikis neko er populær må jeg si ^^

  må si jeg er litt overrasket over å finne mummie trollet blant alt dette lol

  Så du noe “julenissene i blåfjell” effekter i butikkene også btw? :)

  Flotte disney figurer oxo btw :)

  HAHA anime barbie figurer, nå fikk virkelig stor øyne selv oxo :P

  De kitty cookiene så utrolig gode ut =D
  Hvor mange smaker fantes det av den?

  Er ikke overrasket over at dere blir slitene på en sånn tur, samt så ofte som dere blogger :S.

  Fant du ut navnet til tv serien som skulle begynne på fujii tv?

  Må si at de plakatene så litt intressant ut med “gutter” uten skjorte bundet til hver stolpe ^^; …fantes det noe lignende plakater med japanske “jenter” btw? :P

  Fancy sko i den butikken(e) :)

  Noe rar kunde service å la kundene kjenne deg på puppen må jeg si ^^;, …ikke at jeg har noe imot at det innføres i Norge men likevel ;P

  Øreklokkene så utrolig stilige ut på deg =D

  lol var ikke klar over at japanske butikker hadde så høy bakgrunns musikk i butikkene sine ^_^

  Sov godt =)

 6. Charlotte says:

  GODT NYTTÅR! :)

 7. marielle85 says:

  haha,bhbutikk med puppedame! I am there!
  Men hva slags regel er det?

 8. marielle85 says:

  waaah?så rart O_o

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s