Vi ga mat til broren din og andre apekatter

Da satt jeg endelig i Tokyo på hotellet vårt her. Etter mange timer er både jeg og resten av Team Brill kommet hjem. Tro meg, det var ukult å stå opp klokken halv 5 i mårres, men til gjelgjeld har jeg sovet nesten hele togturen. I tillegg har begynner jeg å tilnærme meg japanske kunster, sove stående, sove med hodet hengende og generelt sove over alt. Vi liker det.

den 26 kom Linn sin venn med en sine egne Japanere på besøk til oss i Kyoto. Vi bestemte oss for å dra til Gion, og tempelet som er der. Det var hyggelig å bli kjent med Japanerne til Erik iallefall. De var alle veldig søte, men noen litt kinkye.

Dette er vennene våre! Ny mote.

Og enda flere nye venner! Først trodde vi de var ekte maikoer, men så skjønte vi fort at de var fake. Hvor ofte ser man noen ekte uanz? (Vi gjorde faktisk det senere denne dagen, da vi var ute på byen. Maikoene kom løpende ut av en taxi, og vips så var de borte)

Her ser dere hvorfor jeg elsker Kyoto. Det er bare så siiick fint. Om jeg blir millionær noen sinne så skal jeg kjøpe meg en sånn her hage <3 Hjertelig velkommen på besøk, alle sammen:D

Ane tester minidøra!

Noen av Japanerne til Erik.

Her er ivrige Paparazzi Team Brill.

Manndomsprøven. Dette likte vi alle, men ingen greide å løfte den tyngste hjernpinnen XD

Tenk å ha et sånt hus^^

Her gjør Erik et forsøk på å bli usynelig på bussen ved å si “ssssh!” og generelt bare se mystisk ut.

Linn og poteto-kun. Vi fikk aldri hvite hvorfor alle egentlig kalte Masa for Poteto-kun. No body knows. Han selv likte det ikke, og det skjønner jeg jo:P Hvem vil vel bli kaldt potet som nick?:P

Yukimi og Erik godt i gang i dramglasset.

Sjekk hvor høy Team Brill medlem Ane er-opplegg.

Ikke spørr:P Yukimi hadde en veldig japansk innstilling på det med klær… Jeg spurte henne hvorfor hun ikke hadde skjerf da hun stod ute og frøs, og svaret var: “Det er bedre å se sexy ut!!!” yeah, right. Skulle ønske jeg greide å pine meg gjennom kuldehelvette for å se sexy ut liksom. Nei jeg velger heller å se ut som en eskimo istedet for å torturere meg selv. Men sånn tenker ikke Japanere da.

Vi var på sikkert japans dårligste klubb, med rævva musikk og snåle Japanere. Fordet om vi likte alle Japanerne Erik tok med seg hadde han greid å ta med seg to mindre årige. Dette skapte jo sine problemer for hvor man skulle gå ut hen. Men vi kom oss på et eller annet utested i det minste da.

Meg som er like sjarmerende som alltid.

Etter en stund orket vi ikke være på den dårlige uteplassen lengre så vi dro bare hjem og la oss. Uanz, så skulle vi jo å leke med aper dagen etterpå.

Ane koser seg i syden.

Alle er like ivrige og tar bilder.

Der oppe bor broren og søstra di og alle de andre apekattene.

“Faen! Sjekk det der!” Sa ane og så misfornøyd ut, men hva det var, det er en hemmelighet.

Grønnte-is.

yummyyy^^

Broren din?

Broren min?

Monkies?

Næmmen der er jo du?

Etter å ha lekt med apene i all evighet ville Linn og Ane på Neglmanikyr.

Morrosamt

Det er mye fint man kan få ordnet her.

Se så konsentrert!

Ane sine negler her:D

Her er noen bilder fra Golden pavillion.

Men nå skal jeg være sosial. Farvell godtfolk.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to Vi ga mat til broren din og andre apekatter

 1. Wenche says:

  Herlige JAPAN:)) Forstår vellldiiig godt du liker deg der. D ejo bare nyyyydelig:)))

 2. Hallo, jeg ville se flere negler.. Fant du endelig ut hvordan de gjoer det med saann glitter paa tuppen? I dag har jeg spist peanoettsmoer-softis, og det var farlig godt.

  • wictorianart says:

   Åååå! Det høres interesant ut!!! DET må sjekkes ut!!
   Jaaa, jeg så alt, hvordan det foregikk osv. Egentlig bare tynne lag på lag på lag XD Lol. Og sett litt åssn de pynta og alle sånne ting^^ :D

 3. piamj says:

  så fine bilder!

 4. Miina says:

  å så søte apen! Vi var også og så aper i japan, men vi måtte se dem fra lang avstand og kaste mat ned til dem :( jeg vil også gi babyape mat!
  har alltid tenkt at jeg må få sånne fancynegler når jeg er i japan men gidder aldri. Hvor mye kosta det?

  • wictorianart says:

   Hehe:D
   Ane og Linn betalte 7000 yen for neglene sine:D Det var morro morro:D Fake negler koster mye mer da.

   Apekatter og er skikkelig morsomme da. Særlig når man får komme så nærme!!:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s