Naa skal dere faa hoere

Yay! Alltid morro å skrive norsk uten æøå!

Det blir ikke et blogginnlegg å skryte av dette, fordi ting bare går i ett hele tiden, og facebook er treig å laste opp bilder for meg. I tillegg skal  jeg opp kl 0530 i morgen for å ta mange mange timer tog. Yay. Gleder meg virkelig:P Men kanskje jeg får til å studere på toget, eller prate med randoms.

De siste dagene har vi lekt med apekatter, møtt japanske perverse jenter, vært på byen, spist for mye mat og bare oppført oss merkelig. Men det er akkurat sånn Team Brill skal være, og morro har det vært- og ER! Så møter vi sykt mange folk, og det er morro.

Her om dagen krevde en ire et julekyss men det endte ikke opp som han ville nei. Han ble dytta inn i heisen og kjørt ned til 2.etasje. Muhaha. Jeg fikk høre at jeg var sleip XD Slibrige Ire! Jeg trodde bare det var nederlendere som var det jeg. Og det værste er at vi møter han overalt-.- But not anymore hehe^^

Uanz, jeg eeeelsker Kyoto og det er min favoritt by her i Japan. Det er bare så mye hærlig og se, og masse fantastiske mennesker <3 Det er et sted som må besøkes!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Naa skal dere faa hoere

  1. Aniva says:

    haha :P kort og godt ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s