Merrii Kurisumasu

God jul! Håper dere alle har fine julegaver å pakke opp! Jeg vet egentlig ikke hvor vellykket dette inlegget blir, men jeg gir det et forsøk. Er så utrolig trøtt…

Dagen startet med Kinkakuji, også kalt gulltempelet. Jeg var her sammen med ekskjæresten min i fjor, og det var veldig morsomt. Gulltempelet er så utrolig fint<3 Jeg har ikke hatt tid å redigere bildene av det nå i kveld, men slenger ut noen bilder av det i morgen.

Etter gulltempelet gikk turen til Nijo Castle, som jeg også kaller det syngende gulvet. Jeg filmet ulovelig inne i slottet, så dere skjønner kanskje hvorfor det også går for navnet; det syngende gulvet? Så fikk vi kjeft av en dame fordi vi hoppe på gulvet… Bare glad hun ikke så at jeg filma jeg. I det øyeblikket lata jeg som at jeg ikke kunne japansk i det hele tatt :P

Så loka vi oss gjennom den eviglange hagen, og på dette stadiet begynte vi å bli ganske lei oss selv :P Neida, men lei det var vi. Så da bestemt vi oss for å stikke til Kyoto station å handle litt. Vi satt fast hos “bikku kamera” i sikkert en time, bare fordi vi så på random klipp fra final fantasy 13 og avatar. Hærlig dere <3 Jeg tenker å kjøpe ff13 å ta med hjem til Norege.

SÅ var det tid for julemiddagen- på en italiensk resturang. Haha, man kan vel ikke kalle det for julemiddag, men etter å ha spist all den gode maten vi fikk der føltes det ut som om vi hadde spist julemiddag. Like stappa

Dette er en skrella tomat. Jeg var skikkelig skeptisk, men den var SÅ utrolig god!

Suppe til Pizzaen^^

Yummeeee <3

Hamburger og bakt potet. Kjempe godt <3

Den koselige kelneren vår.

Sånne kurver står på mange resturanger i Japan. Er for å putte vesker og sånn i.

Så tittet vi litt på at jule treet ble tent på Kyoto Station. Og så ble vi misunnelige på alle japanerne som var på date med kjærestene sine og hadde det bare såååååååå romantisk. Vi benyttet sjangsen til å ta litt bilder av alle romantiske kjærestepar. ÆSJ! Kliss!

Etter litt julegavehandling var det rett til hostellet for å utveksle gaver. Det var nesten en litt merkelig følelse må jeg si. Og det er enda rare at dere antagelig nå (når jeg skriver dette) sitter å pakker opp julegaver! Men vi hadde det kjempe koselig alikevel.

YAY!!!

Min absolutte favoritt sjokolade!!:D

Vi bestemte oss for å ta en titt i baren, å se om det var noe morro å finne på der. Jada, masse fulle folk. Vi tok oss en øl hver, og så var julaften ferdig. Haha. Rareste jula jeg har vært borti, men jeg er fornøyd og utrolig glad for at Ane og Linn er her! I morgen blir en digg dag <3 Juleklem til alle dere, fra meg <3

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Merrii Kurisumasu

 1. Ninja says:

  メリークリスマス!私も日本に行きたい!あなたに会いたいんだ。九月に京都や東京にいった時、色々なおもしろい事をしたから、うれしい!ウイクトリアはもうすぐ帰るんだから、もうすぐ会えるね!

 2. Elli says:

  POCKY!!!!!!
  så fint at dokker hadde en fin dag :D
  *vil enda mer t japan no*
  MERII KURISUMASU!!! <3<3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s