Team brill i Kyoto og deilig Natto+ masse videoer

Jeg stod opp kl 0600 i mårres, og det var kaldt som faen, men må man så må man. Som dere kanskje fikk med dere skulle jeg på ferie til Kyoto i dag. Jeg har altså kjøpt en bilettype her i Japan som heter Seishun Juuhachi Kippu ( som også blir omtalt som youthfull 18 ticket). Denne biletten koster rundt 11 000 yen, og du kjøper altså 5 biletter i en. Du kan dra så laaaangt du vil med denne biletten på en dag. Så i dag har jeg altså brukt en bilett, 12 timer på tog. Det var jo morsomt kan dere tenke dere. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har bytta tog i dag.

Til min store glede kjørte vi faktisk forbi Mount Fuji i dag, og til forskjell fra ellers var det _bare_ en liten mini sky på toppen. Det har jeg ikke sett før. Det er jo alltid overskya der. Men noen fine bilder ble det altså ikke.

Og jeg så havet!

Togmennesker oh my god.

Kan noen fortelle meg åssn denne parkeringsplassen fungerer?

Oh my jesus!

Jeg møtte en veldig søt dame på toget som jeg pratet med i 4 timer, og det var hyggelig. Hun var shufu, altså hjemmeværende kone, og nå skulle hun på ferie dit hun var oppvokst. Så jeg har altså bare prøvd å fortelle mest mulig om Norge og bruke mest mulig grammatikk i dag. Kawamoto. Ga henne en tegning som hun kunne ta med hjem jeg^^

Mennene koser seg gitt.

Og jeg laga sekken min om til en søppelsekk.

Lol

Jeg kom frem til Kyoto kl 1915 i dag, og det var faktisk en halvtime før jeg skulle, og det bare fordi jeg fant et tog som gikk tidligere fra Tokyo. Naisu!

Da jeg kom frem på hostellet jeg alltid bor på når jeg er her(som da er 3.gang nå), ble jeg skikkelig overraska da jeg kom inn på rommet mitt, som var samme som i sommer. Men der fant jeg nemmlig Linn og Ane sine eiendeler, så vi hadde altså greid å havne på det samme rommet i det minste. Men “Team Brill” var ikke noe sted å finne. Derfor fant jeg frem en penn og bestemte meg for å skrive i boka til Ane som lå så pent og pyntelig på sengen, helt klart til å bli kladda på. Det gikk som dette “Det er ikke lov å ha bøker på dette stedet! Jævla Team Brill!!” Og ja, Ane fikk seg en god latter^^

Etter å ha sittet en liten stund i oppholdsrommet bestemte jeg meg for å starte letingen etter Team Brill. Jeg fant dem ingen steder, men jeg fant 3 andre nordmenn i baren nede. En fra Tromsø, en fra Oslo og en fra Trondheim. Interesant. Han ene har jeg til og med møtt før(men hadde store problemer med å huske hvor). Det er lol.

Plutselig dukket Ane og Linn opp og da ble det koselig kan dere skjønne. Vi gikk rett på butikken, for jeg aktet å la alle i Team Brill teste Natto, for det har jeg ikke prøvd ennå. Jeg tror videosnutten sier sitt…

Nå er vi alle helt kokt, og trenger å sove ut til alt det spennende som skjer i morgen.

Jeg må bare si at jeg syns Ane og Linn har vært superduper flinke til å klare seg på egenhand her i Japan. De har til og med greid å få gratis mat på en barneskole, for der stod det visst noen gamle damer og laget noe mat. Så alle de japanske skolebarnene ville jo seff gi Gaijinene mat. Så har de vært på due ekspedisjon.

Så blir det videospam her! Fra Linn og Ane.

Japansk do:

Jungel Japan

Ris laging?

Japansk vasking

Julbenthet

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Team brill i Kyoto og deilig Natto+ masse videoer

 1. silverfoxfang says:

  Fine bilder og morsomme videoer ^_^

  Har faktisk smakt natto selv på en japansk resurant, smaker ikke som sukkertøy akkurat ^^; , men det sies at det skal være veldig bra for beinbygningen (K2 vitamin).

  Virkelig tamme duer det =D …selv om jeg av og til “nesten” snubler over duer på vei til skolen på dagen i Oslo selv ^^;

  Var kul dragefontene =D
  Hvilket sted/tempel var det dere besøkte?:)

  Litt intressant at mange japaner går så hjulbeint, wonder why :S

 2. Miina says:

  hahaha due-videoen var jo genial! Bra det er svineinfluensa og ikke fulgeinfluesa som gjelder nå :p

  og jaa! hjulbente jenter er så japansk! Og det å gå i så høye hæler at de ikke klarer å gå normalt er iallefall japansk! Helse og gode sko har liksom null betydning der. (men medisiner har de masse av da XD )
  washlet er digg da! Ble helt avhengig av de doene i japan sist XD Kanskje mest siden det var så varmt og da blir man så svett og ekkel, så da var det fint å kunne vaske mer enn bare ansiktet ^^;;

 3. Stine says:

  De lager mochi!! =D Jeg er ikke så glad i helt vanlig mochi, men “yukimi daifuku/雪見だいふく” (mochi med vaniljeis inni) og Lawson’s mochi-krembolle. husker ikke hva den heter xD

  men omg, syke duer xD

 4. onasje says:

  Team Plagiat spørr du mæ <3
  Fete videoa, dokker har downs :)
  God jul jente, fra en donk i Tromsø
  Love…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s