Opplevelses og Japan-inspirert tegning

Her er tegninga som jeg ble ferdig å fargelegge for hand i dag.

Deviantart.

Utrolig morro å tegne denne^^

I dag har det skjedd veldig lite. Jeg, Kine og Benedicte har bare sett film sammen, tegna, fråttset godteri og generelt kosa oss. Så hadde vi hyggelige samtaleemner om mark i huden osv. på restauranten vi var på i dag. Jeg har fobi for hvite mark, jeg bare hater dem. Og har lyst å kaste opp når man prater om det, får angst hvis jeg ser de i virkeligheta eller på tv. Men det rare er at om de er på plastbokser, da er det greit. Jeg pleier jo å være med bestemor å fiske og da må vi jo ha med disse boksene med maggot. Da har jeg ikke noe problem med å ta på, studere og spidde markene på kroken. Forstår ikke helt det der. Jeg tror jeg innbiller meg at det er 2 vidt forskjellige marktyper.

Se hva jeg fikk i posten i dag av bestemor! Dette er jo lykke! Utrolig koselig, og jeg vet bestemor har brukt masse penger på denne pakken altså. Det er utrolig dyrt å sende ting til Japan. Tusen takk bestemor! Gleder meg til jeg kommer hjem :)

Seee, er hun ikke søt?^^

Her er alt som forsvant i magene våre i dag. Det blir ikke morsomt å fjerne det når man kommer til Norge nei.

Her er tegninga i “real”.

Vel vel, det er ikke så mye mer å si om dagen i dag. Gackt var på TV i dag, og da var jeg i ferd med å klikke. Jeg fikk panikk og hadde ingen å dele det med i øyeblikket, bortsett fra kamera mitt. Hihi. Jeg ble en fangirl igjen. Det var bare en tilfeldighet at jeg merka det da jeg skulle opp i leiligheta mi for å hente mobilen min. Jeg hadde håpa på at han skulle ha en konsert mens jeg oppholder meg her, men tviler på det :/ Hadde vært morro da.

Nå skal jeg dele panikkøyeblikket mitt med dere. Men jeg advarer- det er ikke morsomt. Men jeg ville bare dele det med gackt elskere likevel. Det er vel det nærmeste jeg noensinne kommer Gackt. Anbefaler dere egentlig å ikke se denne vidoen:P Angrer allerede. Driter meg ut.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Opplevelses og Japan-inspirert tegning

 1. Yuuki says:

  Så fiin tegningen var! :D awww ble forelska jeg :3 og haha du er lite gærn etter gackt! xD

 2. marit says:

  yeeeeeey! Det er sikkert _akkurat sånn jeg også ville ha reagert XDD

 3. silverfoxfang says:

  Som nevnt på Deviant er tegningen din flott og kreativ ^_^

  Merkelig hvordan man savner matvarer fra Norge når man er utenlands ^_^ (savner ofte makrell i tomat når jeg er i spania eller andre steder på ferie :P)

  For min del synes jeg alle godsakene fra japan ser veldig fristende ut da ^_^ fra rainbow pockey til delikatersser på resturantene :P *drools*.

  Hehe uten tvil om at du er en Gackt fan ja ;P

  Men måtte le litt da når du nevnte hvordan han så ut ;P

  Traff du Gackt (senere) i Kyoto btw? :)

 4. Janita says:

  haha XD ville nok også ha reagert på den måten. Vær no glad at du i hvertfall får sett han på TV, det er mer en det jeg får ^^

 5. marielle85 says:

  naww,fagirl-moment^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s