Light festival, kreativitet og flotte komplimenter

Hei hei.

Ja nå har jeg vært sløv på bloggefronten, men det er ikke så rart når det ikke skjer noe på denne flotte fantastiske plassen her jeg bor. Jeg har ikke gjort noe de siste dagene. Jeg har for første gang i hele mitt liv lagt meg kl halv elleve fordi jeg ikke hadde noe å gjøre. Det burde vært oppslag i avisa faktisk.

Men i dag har jeg i det minste gjort noe som jeg kan fortelle dere om, uten at dere dør av kjedsomhet.

Jeg er glad det endelig er helg igjen, så jeg overlever nok til Onsdag- da starter min ferie, og den går til Kyoto med Team Brill. I dag har jeg Benedicte og Kine vært skikkelig flinke og kreative mennesker. Kine og Benedicte har vært super flinke og laga nyttårskort til lærere, venner osv. Jeg må si jeg er stolt av dem, jeg orket ikke. Jeg er ikke sånn kortmenneske.

Her ligger kreativiteten strødd utover Benedictes gulv.

Se så ivrig Kine er. Flinking!

Siden det er fredag bestemte vi oss for at det skulle bli en del av kreativiteten å stappe i seg godis. Se på den epleyoghuty-pockyen. Den var ikke så veldig god…

Søt innpakkning da!

Merkelig skyer i dag, men vakkert.

Kreativt kaos.

Dette er Benedicte sitt kort, med min tegning i bakgrunnen. Syns kortet ble så utrolig fint <3 Benedicte er en mesterinne i å lage søte ting.

Kine sitt kort. Syns det her også ble så utrolig fint. Jeg vil også få til sånn, men jeg kan desverre bare herme.

Jeg satt å tegna en ganske fantasifull tegning som jeg skal scanne inn i morgen. Det var utrolig koselig, men det er lenge siden jeg har laget noe som dette. Men dere skal få se da. Hærlig å bare være litt kreativ, særlig når man kan være det sammen.

Rundt kl 6 i dag tok vi toget til skolen. I dag var det lysfestival på skolen. Vi lo litt av det fakutm at vi frivillig dro til skolen for å se noe som antagelig ikke var så kjempe fantastisk, men i det minste gjorde vi noe annet enn å sitte hjemme i sengene våre og råttne. Jeg trenger å røre på meg, ryggen min er som en 80-årings for tida.

Siden det var light festival hadde jo de som styrte med dette pyntet med litt lys her og der.

Dette var kanskje det peneste treet på hele Light Festival.

Når ble det vanlig at spøkelser bruker nisseluer. Japanere misforstår veldig ofte hva ting dreier seg om. De vil gjerne bruke alt fra alle kulturer, men ja, japanere lager virkelig sin egen greie ut av alt. Denne gangen er jeg desverre lite imponert.

Fordet om japanere mener det er vinter, og vi nordmenn mener det er høst, er det fremdeles litt blader igjen på trærne. En annen ting er at Japanerne fremdeles går i shorts, og miniskjørt som såvidt gjemmer rumpe og andre ting. Ja, særlig, vinter du liksom.

Det var noen søte japanske jenter som brukte 20 minutter på å danse forskjellige cheerleader danser i kulda. Det verste er at jeg blir bare flau. Det var som å dra til 8. klasse igjen, og se på alle bimboene som ville være noe stort. Dansinga var ikke kjempe flott heller, men det er likevel veldig fint at de stiller opp og er med på å lage show. For Togane trenger det.

Så var det lyspynt på veggene rundt om også. Dette er et slott, kanskje litt vanskelig å se siden jeg tok bilde på skrå.

Etter å ha fryst vel og lenge var det på tide å gå inn for å titte på konserten som skulle være her i dag. Venninna til Catrine, Inger er med i et japseband som skulle spille i kveld, så dette måtte vi jo bare få med oss. Satoshi kom også til Ligt Festivalen i dag. Det var koselig. En stund siden jeg har sett han nå, og da ble det jo en del prating på japansk også. Kuniyoshi er litt for opptatt av andre ting for tida.

Benedicte og Satoshi.

Ingern in action.

Utenom dette våknet jeg i natt av jordskjelv. Det var fascinerende som alltid. Det føltes mer ut som om jeg var på en båt og ble vugget frem og tilbake. Ting rundtomkring ristet og bråkte, men ellers koste jeg meg. Det var i noen minutter. Noe som kanskje er så kult er at siden i går har det vært 5 jordskjelv, og det er en del. Her ble det bare målt på skala 3, men lengre nord i Japan var det målt 5. Og det er ikke så morro.

Alle Japanerne går jo rundt å venter på det såkalte 1000års jordskjelvet. Det kommer liksom et giga skjelv hvert 1000ende år, og det skulle egentlig ha vært her- men det har ikke kommet ennå. Og det går snakk i at når det kommer vil det legge Tokyo i ruin. Lærerinna vår i Oslo, Miyuki, lo og sa at vi måtte passe oss for det. Veldig hyggelig og betryggende. Siste jordskjelvet jeg kjente var klokken 10 kanskje. Fremdeles interesant med naturens krefter altså.

Så må jeg bare nevne at jeg har fått så utrooooooooooolig mange flotte komplimeter i dag, jeg er beæret. Jeg fikk spørsmål om jeg hadde kledd meg på 80-talls vis, anklaget for å ha dysleksi, at sløyfene i håret gjør sånn at jeg ser ut som en baby og at mitt nyklipte hår ikke ble noe fint. Tusen takk alle sammen. Det var mange fine komplimenter å få på en dag.

Noen ganger syns jeg bare folk skal holde kjeften sin igjen jeg. Greit, gi meg noen ærlige meninger, men jeg trenger ikke 40 stk. på en dag. Da får du med en jævla råtten kjerring å gjøre- som nå. Det er ikke ofte jeg liker alt som alle går med, eller syns det ser noe bra ut, men jeg velger å tie i stedet jeg.

Vel vel, akkurat nå er jeg ikke glad i noen mennesker, men når jeg våkner opp til en ny dag i morgen, er jeg nok glad i mennesker likevel. God natt, får håpe 1000års skjelvet ikke kommer i natt.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

15 Responses to Light festival, kreativitet og flotte komplimenter

 1. Liv Elin says:

  Drit i dommingan, be dem holde kjeft. Ingenting i veien m håre ditt, d ser fint ut!

  Vet du ka æ vant kinobilletta førdi æ førtelte Aurora Kino om da vi hadde kledd oss som pirata å brannalarmen va gådd da vi kom t kinoen! lol D syns æ bare va kjempekult, håpe dem ordne premie t i mårra førr da ska vi se Avatar!

  Æ har åsså laga kort! Dem blei fine men helt anderledes enn Benedicte sine seff. :) Kos dæ i helga pusi!

  • wictorianart says:

   Hahaha så morsomt! :D Men hvorfor vant du pga det?:D Bare fordi det var morsomt eller?:D

   Ååååå jeg vil også se Avatar med en gang! :D:D:D:D

 2. Carina Renee says:

  Sløyfer i håret? Har ikke sett noen bilder av deg med sløyfer i håret jeg.

  Synes du ble søt med lugg:)

 3. silverfoxfang says:

  Flotte kort og bilder du har laget å tatt ^_^

  Vet at Japan er mye plaget av jordskjelv, men 1000 års jordskjelvet har jeg aldri hørt om (høres nesten litt legendarisk ut ^_^)

  Litt annerledes hårklipp enn jeg er vant til å se deg i, men stygt nei! Er dessuten født på 80 tallet så er litt usikker på om 80 talls komplimentet skal være positivt eller negativt egentlig :/.

  Er modige folk som skaper trender og det er alltid litt “rart” i begynnelsen når en hårstil er uvant (spesielt for andre)

  Kan henvise til en av favoritt japanske sangerinne Utada Hikaru:

  http://images.google.no/images?hl=no&client=firefox-a&rls=org.mozilla:nb-NO:official&um=1&q=utada+hikaru&sa=N&start=18&ndsp=18

  Hun har hatt utallige rare/uvanlige/kule hårsveiser, men poenget mitt er at det ikke betyr noe (hun gjør sikkert sveisen populære anyways bare med å ha den)

  (skal være sagt at jeg også liker Kotoko, YUI og Koda Kumi for å nevne noen flere)

  For hva det er verd, synes jeg hårsveisen din var kul :). Viktigste er at du liker sveisen din.

  ps. sorry at jeg ikke har vært så aktiv i det siste med respons på bloggene dine (om det er en bra eller dårig ting ^^;). Har vært mye eksamens lesning ^^;, men nå har jeg fri =D

  Du får ha god natt og og god morgen når du står opp :)

  med vennlig hilsen

  80 talls mannen fra Oslo ;P

  • wictorianart says:

   Hehe :D Jeg har tenkt at de fleste sikkert har vært kjempe opptatt med alle sine ting. Det har jo tross alt vært eksamens tid så D:
   Ja men det er bra du liker håret da:D Fint fint^^

   Haha 80-talls mannen fra Oslo:D Så koselig:D

 4. Marie says:

  oooh, jeg og vil til japan!
  FLOTTE julekort :O

 5. papergardens says:

  syntes du ble søt på håret jeg! en helt ny stil på deg liksom. hvem var det som sa at det ikke var fint? jeg skal banke dem! xD

 6. marielle85 says:

  syns du var nydelig jeg,snåle folk du prater med O_O

 7. Panserlugg says:

  HVA? Jeg syntes du ble kjempefin på håret! Elsker pannelugg! <3 Hadde en sånn før, alle jentevennene mine sa det var kjempefint og kult, men absolutt ALLE guttene likte det ikke. Tror bare gutter hater pannelugg. :P

  Nå fikk jeg lyst på lugg igjen, da! T_T Men det blåser så fælt i England så jeg blir bare irritert. <:D

 8. Yuuki says:

  Håret var jo søtt! : o gud har folk så stort problem at de må rake ned på andre er bare slemt og stygt. Ikke hør på dem, de er bare dumme : D Og awww så fine julekort! De var fine, og tegningen din : D Men husker jeg hadde prosjekt om Japan, også leste jeg masse om disse jordskjelvene. Litt skummelt at det er så mange som det er der borte : o

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s