Who wants to marry me? You?

Ååå vet dere hva? Jeg hadde helt glemt en del av 1 episode på DramaYan. Bare se her;

Han ville altså at vi skulle ta et siste bilde sammen. Sayonara bai bai picture.

I dag har det egentlig ikke skjedd så mye spessielt, men jeg bestemte meg for å vise dere gavene som japanerne gir til hverandre i jula, og nei, det er ikke julegaver. Denne perioden gir de noe som kalles for “Oseibo” som betyr ” Slutten av året gave”. Som oftest gir man da lokale produkter fra der man kommer fra, og håper på å få sendt lokale gaver tilbake av de man sendte til. Iallefall håpte læreren min på å få appelsiner. Men omg, det kan jo kjøpes på butikken. Denne merkelig gave kulturen her altså.

De har også nyttårsgave, som ofte er penger. Den ene lærerinna vår så hun skulle rømme landet så hun slapp å gi alle tantebarnene sine penger- for det var økonomisk ruin. Bra tante.

I tillegg har de midt-års-gave, takke-gave og en del andre ting som jeg ikke husker. Det er dyrt å være japaner gitt. Iallefall om du skal gifte deg, for det er ikke sånn som i Norge at om du er så heldig og gifter deg får du masse gaver. Nei, her er det sånn at gjestene kommer med penger til brudeparet, så får alle gjestene en gave i gjengjeld. Det lønner seg ikke å gifte seg her nei, mange foreldre sliter skikkelig om gjestene ikke har med nok penger, og jeg tviler på at brudeparet sitter igjen med noe som helst.

For kanskje to år siden drømte jeg om å gifte meg på japansk vis og med en japaner, men jeg tror jeg kan si at jeg er glad jeg er blitt smartere enn som så. Nå kjenner jeg iallfall meg selv så godt at jeg VET at jeg ville drept min japanske mann i frustrasjon over å ikke få bestemme over mitt eget liv. Jeg har ekstremt kort lunte og blir sur av ikke noe. Jeg fikk høre her for ikke så lenge siden at jeg er en skjult bitter gammel nonnekjerring inni en ung kropp. Av en eller annen merkelig grunn likte jeg å bli anklaget for dette. Får meg til å le råere enn kulda i frysern. Det minner meg forsåvidt på en fotomanipulasjon jeg laga for noen år tilbake.

Kunne du tenke deg å gite deg med meg? Og til dere som lurer: en gang i tida var jeg så kul at jeg hadde japaninspirert hår :P Kan legge ut hårbilder etterpå- til ære for japan.

Her har Sanpia pyntet med selveste…. Elgen-.- Jeg trodde Rudolf var The Shit  jeg.. Men I guess jeg har misfostått. Dette er vel.. en elg… Er det ikke?

Jeg syns også det er veldig viktig å vise dere den butikken jeg er i annenhver dag. Her kjøper jeg brød. Jeg finner det særdeles vanskelig å la være å bygge opp vinterfettet mitt her inne. Det lukter syyykt godt. Men grunnet at jeg er blitt fattiglus har det går unormalt fint i det siste. Den gamle søte damen som jobber her prater til og med om været til meg noen ganger. Jeg vil gjerne at hun skal prate mer jeg, liker henne.

Jeg føler meg så klar for å dra hjem noen ganger, så siden jeg vet at jeg har alt for masse kilo som skal hjem, har jeg pakket 9 kg med klær i dag og sendt avgårde i ekser. Jeg bruker jo aldri de tingene uanz.  Det tar 1 månde å sende disse tingene fordi jeg sender med båt, så da starter jeg like så gjerne nå. Jeg kommer til å bli så lei meg om noen av tingene mine blir borte fordi båten blir spist opp av en japansk monsterhai eller robba av pirater. OMG. Lurer på hvilken rute båten tar O.o

Jeg syns det er sinnsykt viktig å veie et sammenkrølla papir. Det er vektmålet mitt. :P

Har dere merka hvor utrolig varierte bilder jeg tar av meg selv? Jeg burde blitt modell.

I dag hang jeg denne posteren opp på veggen. Jeg følte det trengtes. Men etter en stund skjønte jeg at noe manglet.

Men slapp av, jeg skjønte fort hva som mangla.

I går prøvde jeg å etterligne japanske negler. Men jeg får det ikke helt til sånn som de fantastiske neglene jeg har sett rundt omkring. Nesten gang jeg ser en dame med sånne glitter tupper så skal jeg spørre henne om hun har gjort det selv, med hva og hvordan. Ja jeg vet, burde brukt handkrem, men jeg glemmer det.

Åjaaaa, som dere merka har jeg pynta alle bildene til dere, bare for å gi meg selv og dere litt julestemmning. Eller kanskje den aller største grunnen er at jeg drøyer det med å studere, så jeg finne på alle verdens unnskyldninger for å slippe det. Hva skjer med meg og superdisiplin? Trenger den ferie ass.

Jeg har btw fått hybel i Oslo nå. Så nå har jeg et sted å komme hjem til. Får se om jeg trives. Men nå må jeg løpe, holder på å tisse i buksa her!! :(

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Who wants to marry me? You?

 1. Liv Elin says:

  Meennne…du ska jo gifte dæ m MÆ!!! Æ tar dæ m høggtenner å japanhår…eller utn. Spille ingen rolle. Rare japsa.

  Så fint at du fikk dæ hybel så fort da! E d plass t mæ ei uka i april? Æ tar vældi litn plass!

  • wictorianart says:

   Hihi, jaaa det er plass til deg i April:D:D:D Så lenge du ikke kommer i påskeuka eller noe sånn? :S Da er jeg jo på TG D: D: D:
   Ja, jeg er glad for det jeg iallefall^^ Lurer veldig på åssn møbler om er der fra før, hvor mye det kommer tl å koste osv. Leia kommer på 2500-3800 i månden, avhengig av åssn hybel det er. Jeg vil ha en teit billig en >_>

 2. Ninja says:

  Men Wictoriiaaa. du vet jo hvordan man fikser de neglene vel? :D Sånn akrylmasse jeg har kjøpt f.eks :O

 3. kim says:

  Jeg vil!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s