Hva SKJER med Japan??

I dag er en sånn dag der man bare hater Japan- ja det går faktisk ann. Egentlig hata jeg ikke japan før jeg bestemte meg å ta turen på det fantastiske posthuset her i Tougane. Vanligvis er de som jobber der kjempe hyggelige og hjelpsomme, men i dag viste seg å være en litt annerledes dag tydeligvis.

Iallefall så prøvde jeg å få sendt avgårde julegavene til Norge. Så da gikk jeg bort til skranken og spurte etter store konvolutter. Men da babbla hun et ord jeg ikke skjønte, som jeg jo selvfølgelig spørr om hva betyr. Og hvis jeg hadde visst ordet tolmodighet på japansk ville jeg nok slengt det ut i lufta, for det tror jeg ikke hun visste hva var. Jeg tror hun er en sånn dame som hater utlendiger i og med at hun bare så surt på meg å pekte på et glassbur med noen stakkars esker i. Jeg stod foran dette glassburet i sikkert 5 minutter og lurte på hvor synd jeg skulle synes i meg selv som ble avvist på en så utrolig uproffesjonell og ikke-japansk-måte. Ikke skjønte jeg åssn jeg skulle velge en eske fra dette glassburdet heller ettersom jeg stod en mil fra kassa. Men jeg fikk hjelp etterhvert.

Så etter mye om og menn fikk jeg teip, papirbiter og penn for å skrive adresse- og det ble ikke levert til meg på noen som helst blid måte. Så da jeg hadde skrevet adressa på, gikk jeg bort til verdens blideste japaner igjen og spurte om dette var godt nok for henne. Da spurte hun; “hvor er adressen? Er dette adressen?” Jeg tenker: ” Nei det er et brev til morra di. Hva ellers skal det være enn adressen? Kjærlighetsbrev til Jens Stoltenberg?” Jeg svarte jo selvfølgelig ja. Og da ville hun vite hvor navnet var, så måtte jeg selvfølgelig peke på navne til min mor og foklare at her er navnet. Og da hun pekte på de 2 linjene og spurte om dette var adressen, bare to linjer liksom? Min tolmodighet var i ferd med å ta slutt. Aller helst ville jeg lage episode 2 av drama serien som jeg var med i i går “DramaYan”. Although DramaYan ikke var her, men da hadde det blitt DramaSurDamePåPosthusetSomFårDegTilÅvirkeSomEtBarnSomIkkeSkjønnerNoe. Jeg hadde et lite øyeblikk lyst å lage en scene der jeg ropte til henne at;  “fordet om jeg er utlending og ikke kan prate flytende japansk så trenger du ikke behandle meg som dritt- Jeg kommer tilbake i morgen når det er en annen Japaner her, for du er ond!” Trangen til å smekke til noen og lage drama for japanere var stor.

Istedet for å lage en spennende episode 2 av DramaYan smilte jeg til henne og forklarte at det står bare to linjer der fordi min mor bodde på landet. Og i tillegg kunne jeg vel tilføyd, at om man gidder å leve litt utenfor Japan, og lar vær å tenke at det bare finnes Japan og Amerika så hadde man kanskje ikke trengt å spørre om det. Heldigvis fikk jeg alle pakkene av gårde, men jeg gruer meg faktisk til å gå på postkontoret neste gang.

Sånn ellers er det ikke så mye å si, utenom at det er vanskelig å være HyggeligeWictoria med bare 4 timer søvn. Og det er hvertfall vanskelig å være StudentWictoria når hjernen min ikke fungerer. I stedet blir oppmerksomheten min dratt mot TVn hver gang det er reklame… Alle disse japanske reklamene setter seg helt på hjernen min. Og jeg akter å smitte dere med det.

Omg jeg tenker på denne sangen når jeg sover også.

Finnes det noe mer irriterende som kan sette seg på hjernebarken?

Vet ikke hva jeg skal si om denne engang.

Til dere som liker pocky.

De har seff en nyere versjon av sangen nå da.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to Hva SKJER med Japan??

 1. Marie says:

  Æsj, hun høres ut som en skikkelig ekkel dame <.<

 2. papergardens says:

  har du NOEN gang opplevd at damene på postkontoret har vært “hyggelige og hjelpsomme”? det har i hverfall ikke jeg, får som regel “hæ? skal du sende en pakke?” hver gang jeg er der. oO?

  Yandrama! 8D

  haha pockyreklamen xD japanere liker hypre reaklemer

 3. Liv Elin says:

  Dustedame. Drit i ho.

  Han Ådne har stokke av m ørepluggan mine så æ kan HELDIVIS ikkje la mæ friste t å høre på disse. E sikkert sånt som gjør hjernen min t grøt.

  Ellers så har æ faktisk fådd ordna MSN min, deilie flinke Adrian på support, I luuuvs him! En time no så ska d være greit. Æ hadde prestert å skrive e-postn min feil TO GANGA! Flink æ.

 4. Elli says:

  O.o ho må vist være vanvitti misfornøyd med jobben sin da……or is she? uansett så høres ho skit ekkel ut >.<
  de reklaman va syyke xD hihi

 5. Mia says:

  Hahaha! Elsker japanske reklamer :D Du har ikke sett denne da? http://www.youtube.com/watch?v=5wpqVV2INVg XD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s