Snart bare 5 timer til jeg skal opp igjen.

Jada, jeg er veldig smart som sitter her i japan og later som at det er norsk tid. I og med at jeg aldri har giddi å endre tida på pcn min tror jeg nå at kl er 17:38 og ikke 01:38. Jeg bare er ikke noe trøtt, så jeg sitter heller å lytter intenst til racerbil programmet som går på tv. Hadde noen hjemme sett meg sitte å se på dette, så ville de lurt på om jeg har tørna. Men alt for å høre japansk ikke sant?

Egentlig har jeg bare lyst å sette meg ned å skrive noe endeløs drit på bloggen og skravle i vei om noe som ingen interesserer seg for. Hva annet har jeg å gjøre liksom? Jeg burde studert, men i stedet har jeg tullet bort tida. Men jeg har en ny plan; Jeg skal gjøre meg selv veldig effektiv i morgen- men det tilsvarer også at jeg bør bruke hjernecellene mine på å forstå at jeg faktisk må legge meg sånn NÅ! Men jeg kan heller angre i morgen og sitte å stirre surt utover klasserommet istedet.

I kveld har jeg sittet å planlagt livet mitt 5 år fremover i tid. Og disse planene kommer jeg heeeeelt sikker til å følge helt, og alt som jeg har bestemt meg fpr blir sikkert som jeg nå tror det skal bli. Bare la meg leve i kallenderen. For det er det jeg gjør om dagene. Jeg elsker å krysse ut dager i kallenderen, og elsker å skrive ting ned i boka, ting som jeg husker uansett.

Så sitter jeg her og lurer på, kommer noen til å gidde å lese bloggen min når jeg kommer hjem til Norge, siden jeg ikke er i Japanlando lengre? Jeg vet familie og venner kommer til å gjøre det, men de andre søte bloggleserne mine, hva med dem? Jeg håper jo alle fortsetter selvfølgelig, fordi det er så koselig. Så skal jeg selvfølgelig lage japanland hjemme i norge, og late som at hverdagene ine er super interesange, så man slipper å spy av kjedsomhet av innleggene mine. For alt jeg vet kan det hende dere gjør det allerede- jeg mener.. Jeg har vært en lat potetsekk i det siste, og ikke vært så flink å skrive, men det skyldes skolen og at jeg har sittet med nesa i japanskboka.

I dag skjedde det btw noe rart, altså i kveld, etter at jeg skrev det forrige innlegget. Yan ringte meg plutselig og kom på besøk. WHAT?! Yan?! For dere som ikke vet hvem han er, eller husker det: Yan var den fyren som jeg hang sammen med mer enn en gang i uka, og jeg fikk til å prate så bra japansk sammen med han og bla bla bla. Iallefall, han ble dramatisk forelsket i meg og levde i Wictoria-rosa-bobblen men desverre, så ble det så dramatisk at han sto å fortalte meg at siden jeg hadde kjæreste så ville han ikke møte meg mer og drama drama drama. Så dukker han opp i dag da, og vi har ikke prata sammen på over en månde faktisk. Og selvfølgelig hadde han drukket OG kjørt bil. Det er smart det.

Men det viktigste av alt, jeg fikk faktisk fortalt han hvor skuffa jeg hadde blitt over han, men at jeg skjønte grunnen hans. Jeg syntes jo seff det var vanskelig å miste en japansk snakkende person jeg følte meg komfortabel med. Og når alle japanske gutter bare prøver seg på ting man ikke vil de skal prøve seg på, så gidder man ikke lengre prøve å bli kjent med noen. Jeg prøvde egentlig å gi han litt ekstra dårlig samvittighet også, men helt ærlig klarte jeg meg relativt fort uten han. Da slapp jeg å bli røyka i hjel i bilen hans hvertfall, og det er alltid en fin ting. Men han kom altså i dag- for å ta et siste farvell med meg, ford jeg snart drar hjem. Oi! Ser dere den japanske dramaserien i det her eller? Hadde nesten ikke forundra meg om han begynte å synge til meg og det begynte å regne i leiligheta mi mens sminken renner nedover kinnene mine.

Hva er vel vitsen med å komme å ta farvell når han allerede har gjort det? Han foklarte også at han greide å besøke meg siden han nå følte at jeg var en venn. Men jeg er litt usikker på om man pleier å føle at det er greit å forsøke å kysse vennene sine, ettersom han grabba hele trynet mitt og bare stirret meg laaangt inn i øynene- akkurat som på film (han har nok sett minst 3 kjerleiksfilmer i kveld bare for å portrettere dette uttrykket). Jeg trakk meg bare unna og da sukket han tungt og sa: “sayonara” (Farvell for alltid…) “Atte yokatta, arigatou!” ( Jeg er glad jeg møtte deg, takk). Så lukket han døren mens jeg stod der og stirret på han.

Og tenkte å neeei nå får jeg aldri se han ever igjen, så la jeg meg ned på gulvet å gråt. /Error/**”=)”¤)/&% Nei ikke egentlig. Ja, jeg stod å stirret på han men jeg tenkte: faen dere japanere lever i deres egne dramaverdner. Å være japaner må være akkurat sånn som man ser på dramaseriene. Alt er så drama, og alt er så… teit. Og jeg er ikke så veldig drama. Men alikevel elsker jeg Japan. Jeg tror jeg er litt splitta. Hat og elsk forhold. Vel…  Jeg vinka bare hade smilende jeg, og låste døra etter han XD

Høres jeg slem ut nå? Jeg håper ikke :P Uanz, nå fikk jeg skevet NOE på denne bloggen, det gjør meg happy sappy. Kan ikke love dere at det blir noe i morgen. Men nå skal jeg gå å sove opp litt hjerneceller til i morgen. Trenger de i og med at jeg ikke kan regne. Da jeg var på zaiserya i dag fant jeg nemmlig ut da jeg skulle betale maten at jeg skulle gi 1002 yen. Maten jeg kjøpte kom nemmlig på 598 Yen. Og da kom jeg jo til å få tilbake 400 yen. Men jeg trodde jeg skulle daue av latter da jeg fikk tilbake 404 yen. Smarte jenta si det.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

12 Responses to Snart bare 5 timer til jeg skal opp igjen.

 1. koew says:

  Vel, skal ikke si jeg kjenner noen japanere, men det virker jo mange ganger som om de ønsker å være vestlige. Da er jo dramakjærleik viktig, eller?

  • wictorianart says:

   Haha ja, men jeg tror de misforstår litt. Forskjellen på virkelighet og film XD XD Haha^^ Japanere ass. nænænænænænæææ- Jeg BØR legge meg. Overtrøtt- ikke bra for noen!

 2. silverfoxfang says:

  Lol for et drama =D

  Nesten sånn at man venter på den neste sesongen allerede ;P

  Synes likevel at det mangler noe illustrende bilder, filmer og komponert musikk til for å gjøre denne serien enda mer dramatisk da;P

  Ikke for å virke “slem” selv , men må le litt av oppskriftene på slike serier og det er ikke uten grunn at folk lager parodier av slike serier ;P sånn som disse :

  vet at den er koreansk, men er mye likt allikevel da :P

  Er mye intressant i bloggen din, japanland eller ikke japanland ^_^

  Looking forward to more :)

 3. Liv Elin says:

  Hærregud. Han har sikkert sedd førr sæ i hode sitt av no har du gådd å vansmekta utn han å angra bittert. Dakash, der blei han skuffa igjen. Jaja.

  Æ holder på å bli gal utn msn. Ser ut som om æ må opprette ny konto. Sug så sinnsykt! :(((

 4. Miina says:

  Jeg fortsetter å smuglese jeg ^^;

  haha XD Asiatere har en tendens til å ha et lignende kjærlighetsliv som vi hadde da vi var sånn 10 år og forelsket oss i folk på TV og gutten i klassen man aldri hadde snakket med før (for hallo, er man pen så må man bli forelsket i dem)

  Jeg hadde en litt lignende episode for noen år siden. Da hadde jeg snakket med en japansk venn av en venn på MSN, og bare få dager senere hadde han en lang diskusjon med sin venn om at han var så forelsket i meg og bla bla bla XD pga sånn ca tre samtaler over MSN! XD og tro meg, det var ikke dype betydningsfulle samtaler, det var “hva er din hobby?” samtaler.

  Dessverre tror jeg en del folk der borte læres opp av dramaseriene når det gjelder kjærlighet :/ Og selv om drama og romantiske øyeblikk kan gjøre seg på film så blir det av en eller annen grunn ALLTID flaut og teit når det er i virkeligheten. Forresten så hender det slikt skjer i Norge også, men jeg holder likevel en finger på at det skjer oftere i Asia.

  • wictorianart says:

   Ååå Jeg får så lyst å banke Japanere XD Haha.
   Det er bare kos at du smugleser, gjør ikke meg noe for å si det sånn^^
   det er bare så merkelig at de lever inni denne verdenen, men på en måte ikke- jeg mener, de er jo 5 år yngre enn oss i hodet. Slitsomt! Er seff morsomt til tider da. ^^
   jeg er enig med den fingern din!:P

 5. Julie says:

  Dette er den beste kjærlighetshistorien (eller…det endte jo ikke så bra for hans del, men) jeg har lest på lenge!
  Kan du ikke lage en tegning av dette “jeg ser deg dypt inn i øynene” mens det regner inne i leiligheten-skisse? ^^ lol

 6. Julie says:

  Hæ. Kan du ikke lage en tegning av dette skisse? Det gir ingen mening ! Jaja !

 7. Miina says:

  Japanere er heldigvis ikke så ille som Koreanere da. Jeg hadde en koreansk romkamerat på ca 30 år da jeg bodde i Beijing. Og hun var bare så rar at jeg tror jeg må skrive en hel bok om det en gang. Men for å fremheve barnsligheten: Da jeg gikk forbi guttedoen på skolen en gang og så en fyr stå der med åpen dør og tisse, og fortalte dette til henne, så løp hun tilbake for å se og syntes det var det mest interessante i hele verden. Hun spurte meg også rett ut om hva jeg hadde gjort på do (nr 1 eller nr 2?) XP

  • wictorianart says:

   HAHAHAH! Hva i all verden!? Asiatere er merkelige mennesker altså. Bortsett fra de som har bodd i Norge en stund, de blir normale (Om norsk er normalt da, vel og merke). Haha, huff. Ser det for meg XD

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s