JEG BARE TULLA!

HAHA! Niet! Jeg har faen ikke lagt meg ennå! Jeg føler jeg blir smartere å smartere pr minutt som går!

Jeg tenkte jeg skulle diskutere litt med meg selv og de som vil her- åssn få meg seg alt man vil fra japan og hjem? Har noen et fint forslag? Jeg har tenkt: la oss sende i posten, og Kim prøver å finne ut om det går ann å kjøpe extra kolli på SAS. Vær så snill onegaishimasuuu!

Men egentlig skal jeg cut the crap og komme til den beste ideen av alle. Er det noen der ute som vil hjelpe stakkarslige meg? Er dette tilfellet, reis til Japan med tom koffert, enjoy Japan og ta gjerne med noen kilo hjem til norge for meg!:D

Hvis ikke så kan jeg jo sjekke om det går ann å sende en 20 kg pakke i posten, krysse av at det er gave og skrive at den kosta under 200 kr og at det er bare er 2 ting i den. Så håper jeg på at tollvesenet går på den, så levde jeg lykkelig alle mine dager sånn at jeg har råd til å dra til Japan til sommeren og bare loke rundtomkring.

Men nå skal jeg sove på ordentlig-plutselig.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

12 Responses to JEG BARE TULLA!

 1. silverfoxfang says:

  hehe kan sikkert bli med på en sånn ordning om det ikke er en spøk ;P :) – ikke så kjent med regelverket her da :S

 2. koew says:

  Håper ikke du pakket masse når du dro ned? Begge gangene jeg har dratt til Kina har jeg reist med mindre enn fem kilo bagasje. Ble noe av det samma når jeg dro til New York i fjor. Måtte fortsatt legge igjen noen klær jeg ikke fikk med.

  Det vil uansett koste å sende i posten. Tror reglene er nokså strenge på at du må oppgi verdi o.l. Det kan jo unngås, men du må regne med å bruke penger på det.

  • wictorianart says:

   *sukk* I know. Har allerede brukt 500 kr på å sende hjem 7 kilo, så sånn er det. Og ja, tollvesenet er strenge :O Slemme tollvesnet. Men jeg har fordet meste bare sendt bøker og brukte klær, og jeg er sikker på at det blir sendt mer:P
   Og jo, jeg hadde ikke råd til å kjøpe et helt sett nye klær, og trengte ting siden jeg skulle være her et halvt år så 20 kg- det ble det^^

 3. Stine says:

  Du kan sende opp til 30kg tror jeg? Du kan ringe og be dem hente pakken for deg (hjemme hos deg), hvilket er gratis. I alle fall var det det her. Det kan lønne seg å sjekke på nettsidene deres hvilken shippingmetode som er billigst. Det gjorde ikke jeg før etter å ha sendt i fra meg 10kg til Y20 000, hvilket sannsynligvis kunne gått for Y10 000. T_T;

  I det du ringer må du vite høyde, lengde, bredde, omkrets og ca. vekt.

  http://map.japanpost.jp/pc/syousai.php?id=300105009000
  Virker som hovedkontoret i Togane? vet ikke hvor du bor men ^^,
  Hvis du ønsker at de skal komme til deg og hente pakken er det [集荷ーしゅうか]

  Jeg sendte 4 pakker à 1,5-4kg. skrev ganske tilfeldig verdi egentlig. <.< Y1000-Y2000 ^^;
  Antallet items spiller vel ikke så stor rolle? Jeg skrev som var at det var 15-20 elns i pakkene. (candy osv xD)

  • wictorianart says:

   JOda det stemmer nok. Men jeg tror ikke Tollvesenet i norge er så greie:/ Det er sykt streng om de tar oss i å sende noe vi liksom ikke har råd til. HUff.. ser for meg alle de pengene det kan komme til å kose D:
   Det man sender skal jo egentlig ligge rundt 200 kr, og ikke mer. Hvis mer risikerer du at de åpner pakken:/ Syns det er så kjipt. Det er de tjeg har hørt iallefall^^

   • Stine says:

    Jeg er egentlig ikke så redd for det, har ikke sendt noe av voldsom verdi, og har allerede sendt stuff en del ganger. ^^; evt før jeg kom hit fikk jeg mange ganger pakker tilsendt fra utlandet.
    om man kjøper noe på nett osv skal det ligge innen 200 kr. (Jeg har også kjøpt fra steder som uansett skriver verdi på $5 selv om det jeg har bestilt egentlig ligger på $50, uten at det har kommet noe ekstragebyr noen gang.^^;)
    En personlig gave/noe sendt som en gave kan sendes med en verdi inntil.. uuuhm 1000kr.

    “Toll- og avgiftsfrie sendinger
    Sendinger fra utlandet med vareverdi inntil NOK 200,- samt gavesendinger fra privatperson til privatperson med vareverdi inntil kr 1000,-, er toll- og avgiftsfrie med unntak av alkoholholdige drikkevarer og tobakk.”

    Så lenge det du sender stort sett er klær/bøker kan de vel egentlig ikke si så mye på verdien?
    second-hand bøker her fås jo til Y100^^; Secondhand cder går for Y250 osv. =)

    skjønner at du ikke vil risikere å betale gebyrer da D:

 4. Miina says:

  Da jeg var i japan sist sendte vi 13 kilo hjem med EMS. Da måtte man skrive på alt hva som var inni og hva det veide og kostet, men det kom frem iløpet av bare en liten uke. null tull med toll osv. Det kostet litt å sende det da, men synes å huske at vi kom frem til at det var mye billigere enn å ta med ekstra på flyet iallefall.

  • wictorianart says:

   Hmmm, ja men det er jo fint da, for jeg vil handle masse masse masse masseee. Hva er EMS?
   Jeg liker ikke posten etter i dag da:P Sånn er det med den saken:P
   Men jeg bare.. Jeg driver liksom å pakker nå allerede, for å finne ut; hvor mye kan jeg sende med båten, hvor mange klær kan jeg KANSKJE kjøpe før jeg drar hjem osv:P
   Haha, jeg bare.. MÅ ha noen klær herfra før jeg drar hjem. De har for mye fint. Cecil McBee lurer jeg ofte iallefall XD

 5. Miina says:

  EMS er bare en egen måte å sende ting på fra Japan. Du får noen ark også står det EMS på dem. http://www.post.japanpost.jp/int/ems/index_en.html

  Klær er jo et must i japan. husker jeg kjøpte masse fra Liz lisa jeg, selv om det er nokså dyre klær da.

  • wictorianart says:

   Det er litt sånn lolita stil ikke sant? Husker jeg feil nå? Jeg finner aldri noe der. Ting er for blomstrete XD Haha^^
   Japan er love land når det komer til klær <3

 6. Miina says:

  det er litt sånn halvveis, noen ting er VELDIG blondete og søtt, mens andre ting er mer plain. Jeg liker blomster og blonder så jeg elsker klærne der 8D Mensåklart er alt i onesize som visstnok skal passe ALLE (bare ikke en medium nordmann..) men jeg har klartå finne noen få ting der som passer da.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s