Ikke stirr! Det er frekt!

I går var jeg, Kine og Benedicte på kjøpesenteret i funabashi og handlet julegaver- noe som ikke viser seg å være så enkelt om du har kjæreste eller brødre. Jeg tror jeg vil si det er umulig å handle til mannfolk her. Har du småsøstre eller storesøstre er det like enkelt som å kjøpe hvilken som helst kake.

Men før jeg begynner å fortelle om shopping runde og hvor utroooolig interesant det var, så må jeg bare fortelle om den fyren som stalka Benedicte før vi skulle ta toget til Funabashi. Han hadde altså fulgt etter Benedicte på stasjonen for å kanskje… lukte på håret hennes eller noe sånn. Benedicte fikk iallefall noia, stakkars. Så da vi gikk inn på toget, så havnet han fyren i sete foran oss, og bestemte seg for å sitte å stirre på oss gjennom hullet i setet. Da bestemte Kine seg for å bli Super-Kine og brølte utover toget: “Hva stirrer du på!? Det er frekt!” Da ble han litt forstyrra og bare. “huuh?” Og så slutta han å stirre og Kine hadde redda dagen <3

Uansett, over til kjøpesenterets viktige tema; Det var så utrolig mange fine klær der! Det er så sinnsykt mye jeg har lyst på. Jeg føler meg som et dass her i Japan uten alle klærne mine og skoene mine. Jeg føler liksom at jeg konstant går i de samme klærne her i Togane og aldri har klært til å pynte meg lengre. Og ikk har jeg noen fine vintergensere eller skjørt osv.

Penger til å kjøpe klær, det har jeg ikke. Så jeg blir helt fortvila av å gå i butikkene og se på de unike klærne. Det som er forskjellig fra Norge til Japan er det at de har ca sammen klær, bare at japanske klær har så masse små fine detaljer og småting som gjør klærne helt utrolig nydelige! Kjøper du noe her og betaler rundt 400 kr for en genser, så får du et helt unikt plagg som du ikke finner i norge. Me loves <3

En annen tin jeg må tenke på mens jeg er her er at om jeg bestemmer meg for å kjøpe noe så må jeg betale dobbel pris på det med tanke på at jeg må ha det med hjem til Norge igjen. Men jeg tror at om jeg har tid og penger, så drar jeg til Japan i en uke i sommer på shoppingtur. Det er ingen steder som jeg har vært så langt som jeg finner så masse klær. London er ikke et sted der jeg finner masse klær iallefall.

Hihi, jeg vurderer å kjøpemeg ørevarmere fordet om det ser ut som om jeg har drept en hamster og putta på ørene mine. Men jeg hater når luer ødlegger håret mitt. Så jeg får se om jeg gjør det. Hvor teit ser dette ut dere?:P Er det verdt å gå sånn her for å ikke ødlegge håret?

Jeg syns Benedicte kledde dem jeg! Hun er så utrolig søt <3

HAHA XD

Til opplysning så går jentene ofte med dette!

Jeg kine og Benedicte fikk etterhvert noe vi trodde var en kjempegod ide! Vi skulle gå å spise kake! Og ettersom at da vi var i ebisu og angret på at vi bare kjøpte en kake bestemte jeg og Kine oss for å kjøpe 2 kaker denne gangen.

Og det var faen ikke verdt det! Jeg burde ikke brukt en eneste yen på det jeg. For disse kakene var virkelig en stor skuffelse sammenligna med den kake kafeen i Ebisu! *SKUFF*

Jaja, jeg fikk handla alle julegaver som skulle handles, men om det er noe seriøst min familie får- nei. Men kanskje de liker det likevel. Det ER jo tanken som teller, ikke sant?

På vei hjem kjøpte Kine en flaske med te. Og denne flasken var en smule unik kan man si. Den var nemmlig forma på en spesiell måte så det skulle være plass i vesken til damene. Det er jo ikke så dumt, men jeg tror de fleste flasker går i vesker altså..

Her er en film fra Funabashi:

Dette er fra vi var i ikebukoro, syns musikken var utrolig fascinerende.

Så er det fra favoritt kake kafeen min i ebisu.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Ikke stirr! Det er frekt!

 1. Panserlugg says:

  Jeg bor i London, jeg finner masse klær! 8D Hehe, men jeg skjønner hva du mener, kunne godt tenkt meg en shoppingtur til Japan selv!! Bare synd at flybillettene er så dyre, og jeg kan 0 japansk så det hadde vel ikke gått så bra.

  Så bra at Kine redda dagen! :D

  • wictorianart says:

   Haha, kroppsspråk fungerer sånn passe.
   Jeg fant nesten ikke noe da jeg var i London. Ikke på topshop engang. Det var skuffende! D: Men i japan, går shopping hjernen min i spinn!

 2. silverfoxfang says:

  *Stiiiirrr* ;P

  hehe nei da, er litt creepy når folk stirrer på en egentlig så skjønner den (får meg til å undre om jeg har tatt underbuksa på hode eller noe når folk gjør det ^^;)

  hehe de øre “mufflene” fikk meg til å tenke på sveisen til (princesse) leia fra strar wares ^_^.

  intressant musikk må jeg si =D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s