Brude-tre istedet for juletre

I dag har stort sett dagen min gått ut på å sove for lenge, tegne ferdig en tegning og henge på Saizerya.

Jeg er veldig fornøyd med tegninga mi, beste skauen jeg har tegna på siden jeg ble født.

Kan se bilde større på Deviantart, med closeup også, gå HER!

I dag virket det ikke som om det var meningen at jeg skulle sove. Man skulle tro jeg skulle bli straffa for å legge meg kl 4 i natt, og det er kanskje ikke så rart. Men det er hvertfall ikke min mor som kunne tenke seg å straffe meg for det, ettersom hun ringte meg klokka 3 i natt. Det første jeg spurte jeg spurte om var: “vet du hva klokka er?” “Ja, er den ikke 1?” “Nei, den er 3! Men heldigvis er jeg jo våken.” Haha, mamma var så godt humør i natt så det var koselig at hun ringte tross at det var midt på natta.

Uansett, poenget mitt er; først våknet jeg klokken halv ni lys våken. Men jeg konkluderte med at mindre enn 6 timer søvn var litt for ille, så jeg la meg å sove igjen, og det endte opp med at jeg våknet kl ti på halv to i dag. Og da ble jeg litt bitter. Men men…

Da jeg og Benedicte var på saizerya å spiste var det noen menn som satt på stolen bak oss som ødla matlysten en del. Når man sitter å spiser til lyden av noe som høres ut som oppkast blandet med prating så er det ikke helt lett å ignorere det. Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det jeg, men det hørtes ut som om denne mannen hadde munnen fylt av spytt, hadde noe i halsen og kastet opp mens han prata. Vi begynte nesten å lure på om vi var med på skjult kamera eller noe sånn. Men jeg tror jeg egentlig han hadde torrest, det må være den eneste forklaringen. Så jeg syns egentlig veldig synd i han. Det kan ikke være lett å ha en sånn stemme og ikke skulle skremme bort folk når man prater. Og prating av alle ting som er så nødvendig for å kunne ha sosial omkrets og venner. Men heldigvis var det veldig fint å se at han faktisk var der med vennen sin.

Sånn ser jeg alltid ut på søndager. Bustete hår, briller og sminkeløs. I det minste får øynene mine hvile for både linser og sminke, og det treger de. Så det er verdt å se ut som et troll i en dag for å spare seg litt <3

De har pynta senteret med noe som ser ut som et brude-tre og ikke et juletre. Hvem i all verden kunne tenke seg å ha et sånt her juletre hjemme egentlig? Det lurer jeg på!

Nå skal jeg pakke inn litt julegaver og finne frem adresser osv, så ting kanskje kommer frem til jul. Før det sågår over til studering og lekser.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Brude-tre istedet for juletre

 1. Marie says:

  Fiiiin tegning!
  Haha, brudetre x’D

 2. silverfoxfang says:

  Man vet jo aldri når man kan bli med i et japansk humor show nei ;P

  Troll synes jeg var å ta litt hardt i ^^; ,men du er et pent troll isåfall :)

  Flott tegning forresten, liker detaljene og lys effektene :)

  Lol virkelig pompøse juletrær ovenfor må jeg si =D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s