Later som om det er jul her og.

Vi hadde planlagt å ha julefeiring fredagkveld i og med at vi hadde kjøpt pepperkakehus da vi var på IKEA. På ondag fikk jeg også en overraskelses pakke i posten av barnehageungen min, Aurora. Hun hadde sendt meg en julegave og gløgg! Gjett om jeg ble glad! Det eneste problemet vi kom bort i var: til gløggen trengte vi rødsaft og det viste seg ikke å være helt lett. Så jeg kjøpte druesaft. Og tro meg, jeg var skeptisk til den. Men man må gjøre det beste ut av det man har <3

I midten ser dere bilde av Aurora som spiser blåbær <3 Tusen takk for julekort, gløgg og gaver. Ble så utrolig glad! Julegaven sparer jeg selvfølgelig til julaften.

Her er et bilde av Benedicte som tar bilde av kine, mens kine tar bilde av utstillingen. Dere kan tro det hadde sett smart ut om noen hadde sett og tre klint oppå hverandre for å ta bilde av “juleutstillingen”.

Jeg kan personlig ikke huske å noen sinne ha laga et pepperkakehus, men en gang må jo være den første. Benedicte forklarte altså at vi måtte lage knekk som tilsvarer limet på pepperkakehuset. Det var egentlig litt skummelt, forde sukkeret ble så varmt, og i tillegg greide jeg å brenne meg så jeg har en fin blemme på pekefingeren min.

Vi hadde uheldigvis vært litt uforsiktige med pepperkakehuset. Plutselig skjønte vi at det var ikke pepperkakehus vi hadde, men et puslespill. Og dere kan tro den ødelagte veggen ble vakker! *host*

Stakkars pepperkakeveggen.

Se, pepperkakehuset står jo! Ja, var ikke så lett å la vær å grise da.

Skyggen skjuler litt av den flotte veggen! Det var jo synd.

Vi kjøpte denne på Ikea også! Den er så søøøøøøt. Hadde lyst å spise den med en gang jeg så hvor så den var.

Her sitter jeg ivrig i (ja!) pysjen til oldemor, og en rød genser kjøpt på uniclo. Jeg var veldig julete fikk jeg høre XD

Benedicte var myyyye flinkere enn meg til å pynte huset^^

Da var snømannen kommet på plass også.

Der er gløggen kommet på bordet også. Den smakte litt merkerlig med druesaft i gløggen, men alikevel kjente du gløggsmak. Kine likte gløggen veldig godt. Jeg konsentrerte meg egentlig bare om å dyppe alle pepperkakene i gløggen. namm <3

Da var det tid for grøt!

Her koser vi rauva av oss ved middagsbordet, mens desserthuset står å venter på å bli drept. Vil dere se mine Ninjaskills som kutter et hus i to, trykk HER!

Uanz, vi hadde putta cashewnøtt i grøten, så her satsa vi på at en av oss skulle vinne ingenting, for vi hadde vel egentlig ikke en ordentlig premie. Kine gaula i det evige og brede om at vi måtte ha mandel i grøten, men de japanske mandlene var dumme, derfor ble det en cashewnøtt istedet. Og gleden var stor da Kine faktisk (!!!) var den som fikk cashewnøtten. Se på barnslige gleder her:

Se så lykkelig!Egentlig svelgte Kine cashewnøtten, så hun måtte få en ny en for bilde sin del! Haha!

Jeg har fått pepperkakehatt^^ Moderne her i Japan.
Vel etter å ha knust pepperkakehuset bestemte jeg meg for å lage et helt nytt et:

The end.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Later som om det er jul her og.

 1. Marie says:

  Så gøy :D
  Hva stod det på pepperkakehuset? :D

 2. Wenche says:

  Dere er nå søte og flinke der i Japan. huset ble jo kjempefint:)). Så jeg vil bare ønske dere en riktig SHINNEN OMEDETO. klem fra bestemor.

 3. Liv Elin says:

  Hehehe dåkker e ikkje tapt bak ei vogn! Så koseli dåkker hadde d. Å vældi fint pepperkakehus!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s