Jeg kjente siklet renne nedover kinnet…

Etter skolen dro jeg, Benedicte og Kine til Funabashi for å møte Kuniyoshi. Vi hadde nemmlig Kino avtale i dag. Og vi skulle seeeee Twilight! Jeg er så glad for at vi endelig gjorde noe på en ukedag for en gang skyld, og at ikke alt må skje i helga, tross det faktum at vi har prøve på torsdag da. Men det får vi greie å øve til i morgen. Er jo tross alt mindre enn 2 månder til vi drar hjem.

I dag gadd jeg faktisk å ordne meg litt ekstra.

Dette var det som møtte oss på togstasjonen- Orange!:D (var det skrevet på norsk?)

Se for en hærlig dag det er i dag også <3

Ikke så bra bilde, but you get the point!

Kinoen lå inne på et kjempe fint kjøpesenter. Og de hadde jo selvfølgelig også pyntet til jul. Jeg ble fylt av shopping lengsel da jeg var inne på dette senteret, de hadde så utrolig mye fint der. Jeg så så mange fine venter gensere jeg kunne tenke meg å kjøpe, men det er ikke som om jeg driter penger- uheldigvis. Skulle ønske jeg gjorde det jeg =)

Fint^^

Ååå jeg får så lyst på kake!

Dette er jo nesten som Tommas-toget i Tromsø, bare at her ser det ut som om julenissen har feia over toget og glemt igjen litt for mange ting.

Fordet om jeg ikke liker Hello Kitty, så føler jeg visst at jeg må dokumentere henne likevel. For jeg klarer jo ikke la være å ta bilde av alt som er hello kitty.

Hvor fint hadde det ikke vært om vi også fikk Disney butikk?

Siden vi hadde litt over en time før filmen startet, vandret vi rundt omkring og havnet uheldgivis inne på MC’rn sånn at jeg kunne fråtse litt mat.

Filmen startet kl 15:15. Jeg hadde følelsen av at jeg hadde ventet en evighet på å se denne filmen, og ikke minst å gå på kino. Jeg syns det kommer så mange filmer som jeg har lyst å se for tida. Iallefall, siden vi så filmen med engelsk tale, så fikk vi en kjempe liten kinosal, i og med at japanerer dubber alt og sjelden ser ting på orginal tale. Det var mye mer reklame enn på kinoer i Norge, jeg lurte på når i all verden filmen skulle starte.

Vel, jeg skal ikke si sååå mye om filmen utenom at jeg ble veldig opphengt i musklene til “Jason” fra filmen. Ja, jeg følte jeg satt og sikla.. Jeg syns ikke fyren er pen engang! Utenom det så svever jeg på en rosa romantisk sky etter å ha sett twilight. Det er da liksom helt vanlig å forelske seg i vampyrer og varulver <3 Etter å ha sett sånne romantiske fantasy filmer som dette sitter jeg å dømmer meg bort i sånne verdner som dette :P Meg liker det.

Etter filmen var ferdig, satt alle japanere å se på hele rulleteksten till the bitter end. Lyset kom ikke på engang. Sånn er det hvertfall ikke i Norge. Det var vel den eneste og største forskjellen.

Etterpå gikk turen til Ikea, som lå rett vedsiden av.

Jeg leker husmor

Meg og min “mann” i stuen. Meg som prøver å avbilde hvor perfekt vi har det, og han prøver å virke smart ved å lese bøker.

Min “mann” leser bok til meg i stuen.

Filosoferer i julestemmningen.

Næmmen her har jeg sovnet i sofaen min.

Her gleder jeg meg til å pakke opp julegavene til meg, i den andre sofaen min.

Se på alle gavene til meeeeeeg!:D

Igjen er jeg på kjøkkenet og skal til å lage familiemiddag for 10.

Her er meg og tvillingsøskene mine. Vi har en hyggeli samtale sammen i en av de 5 stuene mine. Dette blir også brukt som gjesterom da.

Hobbyen min er å lukte på blomster. Når japaneres hobby er å kjøre bil, kan vel hobbyen min være å lukte på blomster!

Kuniyoshi skåler for seg selv!

Da vi var ferdig å gå rundt å leke blandt Ikeas møbler ville vi late som om vi var i Norge og spise noe som ligner norsk mat. Dette var det nærmeste jeg kom. Fordet om Benedicte og Kine spiste kjøttboller. Jeg var veldig fornøyd med laksen. Jeg elsker laks nemmlig <3<3 Det er så sinnsykt godt!!

Vi forventet nesten at da vi skulle gå ut av Ikea, var vi hjemme i Oslo. Det er helt likt bygd, så det var akkurat som om vi var i Norge igjen- i ca 1 time. Så dette var koselig! Glad for at vi dro hit jeg.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to Jeg kjente siklet renne nedover kinnet…

 1. Wenche says:

  Karoline var her å så på, hun ønsket hun var sammen med deg:)) Trivelig tur dere hadde, å som vanlig masse fint å se på. Kos dere masse, to mnd går sinnsykt fort. Klem.

 2. Ane says:

  hehe ^^ kult :P liker pose-bildene frøken husmor :P
  orange, skrives oransje på norsk btw ;)
  glad i deg lilla gumman ^^
  puss, puss (bah)

 3. tFt says:

  JOKKMOKK….hæhæhæhæ

 4. Liv Elin says:

  Du store førr en sinnsyk julepynt! Eller vel…den vi har satt på kontore t sjæfen e jo ganske sinnsyk den å, kanskje æ ikkje ska rope så høgt om d. :s

  Æ vil åsså se New Moon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s