Rainbow Pocky!

På lørdag kveld var det meg og Benedicte som hadde kjøpt inn Rainbow pocky og var klare for en hyggelig Disney kveld med Hercules. Utenfor, denne desember kvelden, tornet og lynte det så kraftig som jeg aldri har sett før. Jeg ble kjempe fasinert, og julefølelsen ble iallefall ikke forsterket av det.

Hærlig nok var pockyene enorme! De besto for det meste av kjeks, og ikke så mye av noe annet egentlig, men morro var det alikevel. Jeg blir et barn igjen når det kommer til pocky. Hver gang det er en ny pocky i butikken så bare MÅ jeg kjøpe den. Jeg har fått det for meg at ALLE pockyene er til for å smakes på. Jeg håper det komme litt flere versjoner før jeg drar da.

Se på den flotte pakken <3

Å så spennende! <3 Hvilken skal man velge først… Hmmmm…

Det er virkelig vanskelig å velge :O

Det ble ROOOOOOOOOOSA!! <3 Alle MÅ jo bare elske rosa? I det minste for min skyld?

Dette bilde er det vakreste av meg som noen gang har blitt tatt. Jeg prøver desperat å gjemme meg bak den gigantiske pockyen! :O

Her er det altså:

Sjokolade; GOOOOD!!

Grønn Te: Nei takk.

Banan: Litt for søt.

Appelsin: Bra bra.

Jordbær; Gjerne mer takk.

Druer: Ikke helt min greie.

Blåbær; ja den var god!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Rainbow Pocky!

 1. Kine says:

  Wow, kul pocky!!

 2. Liv Elin says:

  LOL du e pockyman!

 3. Ninja says:

  Så søte! :D Me wants <3 Savner å kunne finne mye rart slik som i Japan :O

 4. silverfoxfang says:

  Hehe for en pakke =D

  Jeg har sett vaskemiddel pakker med med mindre utstråling enn denne pakken lol ^_^ (og vaskemiddelpakker er ekstreme =D)

  ps.Synes den grønne te typen er god jeg ;P

 5. Alina says:

  Åh, nam! :) Lurer på om det går an å bestille sånne på nett? hm.. vil ha! Tipper du blir å ha en koffert med pocky med deg hjem til Norge… hehe;)

 6. Hei Wictoria.
  Så flott å se hvordan du har det. Det gikk lang tid at jeg savnet dine besøk hos oss. Håper det går bra for deg der du er. Du er tøff som hiver deg i kast med det du har gjort, men det viste jeg fra før… Ser at du også utvikles når det gjelder tegneferdighetene dine, og det vet du at jeg som K&H lærer liker veldig godt:) Håper vi kan treffes ved høve. Ha en fin førjulstid.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s