Hva kan jeg tegne i loepet av 1 time?

Ikke så veldig imponerende, men det er iallefall bedre enn de eldre speedpainten mine. Og de brukte jeg faktisk lengre enn 1 time på. Jeg bestemte meg for å sette en tidsfrist på 1 time på denne tegninga. Jeg er ikke særlig flink med speedpainting, men det må jo øves for å bli bedre:) Så det er det jeg jobber med nå. Prøve å tegne speedpaints en gang i månden minst, har jeg bestemt meg for.

I dag har jeg på 1 og 1 halv time pugget 70 nye ord/fraser. Jeg håper inderlig på at jeg husker alle de i morgen. Jeg bare må!

Merkelig nok gruer jeg meg ikke til eksamen på søndag. Den eneste måten jeg kan øve på er å pugge ord og kanji. Det meste av gramatikken skal jeg kunne, så det er ikke noe vanskelig. Spørsmålet er bare om jeg greier å huske disse ordene jeg pugger da. Vent litt, jeg gruer meg til en ting; å stå opp grytidlig på en søndag. Det er ikke snakk om at man har så mye helg denne helgen nei…

Utenom dette tegnet jeg en tegning av “avatar” filmen til Watanabe sensei i dag. Jeg måtte jo forklare han om den filmen jeg gleder meg sånn til å se. Han hadde ikke hørt om den da, men nå blir han kanskje mer oppmerksom?

Se så glad han bleeeee! Sekunder før jeg knipset bildet laget han den vanlige peacetegnet. Men så sa han: “nei jeg kan ikke gjøre sånn, jeg er jo lærer” Men ååå, Watanabe daaaaa. Det er jo morsomt. Jeg tror alle har sånn secret crush på stakkars Watanabe, men det er fordi han er den eneste kule læreren her. Han nevnte forsåvidt at han er på leting etter jobb et annet sted- og det har han gjort i 10 år nå. Men fordi det er så lav fødselstall her, så er det som regel ingen ledige stillinger til han, så derfor må han bli her stakkars. Men i det minste bor han i nærheten av ikea, da kan han dra å kjøpe Greddost. <3

I dag fikk jeg presang i posten- av meg selv, og litt av amazone bare fordi de lever den på døra. Jeg tror nesten jeg er blitt hekta på å bestille bøker derfra. Jeg mener, de kommer med bøkene på døra, den er inpakka og du kan pakke bøkene/boka opp. Det er himmelsk! Det føles ut som om du får mange mange gaver, selv om du har betalt for dem selv.

I dag var det jo akkurat ikke verdens meste spennende bok som ankom. Dette er nemmlig pensum boka i det ene faget jeg skal ha til våren. Popular Culture. Det består fordet meste av å skrive en kvalifiserings oppgave, se film, lese denne boka og slutt eksamen.

Jeg får ganske fine tider til våren når jeg kommer hjem til Norge. Jeg er veldig fornøyd med det altså.

Mandag: 10:15-12:00 Japansk språk
Tirsdag: 12:15-14:00 Japans Historie (her var jeg på nesten alle timene i fjor, så trenger egentlig ikke gå på timene.)
Onsdag: 12:15-14:00 Japansk språk, 14:15-18:00 Japanese Popular Culture.
Torsdag: 10:15-12:00 Japansk språk.
Fredag: Ingen fag i det hele tatt!

Denne timeplanen betyr forsåvidt at jeg kan jobbe mandager, torsdager, fredager, lørdag og søndager. Så om jeg har tid (med tanke på studie) og vil ha penger så kan jeg jobbe ganske mye ;)

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Hva kan jeg tegne i loepet av 1 time?

 1. Lotte says:

  Du har helt likt som meg, hehe men vi er nok ikke de eneste. Hehe jeg bestilte bøkene fra amazon jeg også! Elsker amazon.jp

 2. Ane says:

  Gode nyheter i dag altså :) hehe
  Tegninga ble fin ;)
  klem!

 3. Fatima :) says:

  Tegninga ble jo kjempe fin :D Kan du fortelle mg eit par ting:P Om du har fløtta dit sånn før alltid, e dt vanskelig å bo dr eller og sånt:P

  • wictorianart says:

   Hehe neida. Jeg kommer hjem til Norge igjen i februar, men mest sannsynlig drar jeg tilbake til Japan igjen til høsten og bor et år. :) Så får man se hva fremtiden bringer. Men tror ikke det blir mer enn det egentlig.

   • Fatima :) says:

    Okei :) Mn dt ser så sinnsykt kjekt ut å bo dr, hadde virkelig reist dit altså, mn har mest lyst å reisa tel sør-korea!hihi:P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s