Legger meg med god samvittighet

Ja tenk, det gjør jeg…
Etter å ha sittet å hylgrått som et lite barn fordi jeg hatet min egen tegning, har jeg nå kjempet tappert de siste dagene for å gjøre noe med saken! Og jeg sitter igjen med en ok følelse, og føler enedelig jeg kan legge vekk tegninga, si jeg er middel fornøyd, for så å starte på en ny tegning! Hipp hurra for meg!
Det jeg lærte denne gangen ved denne tegninga var: Fordet om du vil ha en tegning ferdig på en to tre, så bør du virkelig ikke jobbe med den 12 timer i strekk. Fordi du blir dritt lei rett og slett… Og du starter å slurve, uten å egentlig vite det selv. Ikke koser du deg lengre heller. Jeg trodde faktisk jeg hadde det koselig da jeg tegna den, men når jeg ser på første bilde så skjønner jeg at det hadde jeg ikke- jeg ville bare bli ferdig.

En annen ting jeg erfarte var; endelig dukket det gammel men glemt informasjon i gullfisk hjernen min. Nemmlig det at, nå husker jeg hvordan jeg pleide å tegne blader. Fremover skal det bli mye øving på natur, bygg osv. Nå skal jeg slutte å tegne tulle tegninger, bare for å ha noe å legge ut på Deviantart.

I’m going to be so miss serious! UuuuuuuUUUUUH! Lucky me:P

YAAY! Jeg er ikke en taper, og skal ikke slutte å tegne likevel!:D

Og her er closeup’en!;D


Deviantart sida mi her, om dere vil se bildene større, eller de tidligere versjonene av tegninga.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Legger meg med god samvittighet

 1. Ane says:

  heida ^^ digger Jason i alle fall :)han er vel favoritten min av de tre i første omgang da :) føler som sagt at Semiyar er litt stiv. og Diana ser ut som hun ikke klarer å feste blikket helt … pluss at noe skurrer med bena hennes. Men du er uansett kjempeflink vennen. Du har lagt ut masse fint hele veien! Don’t beat yourself up. Så igjen er vel ikke jeg personen til å snakke, siden jeg er så misfornøyd med alt jeg tegner om dagen at jeg ikke har lyst til å gjøre det ferdig engang… :P
  Klærne og tekstilene er i alle fall flotte! spesielt hos Diana og Jason. Jeg er ikke helt enig i at bladene trengte å være så mye lysere igjen, men det kan jo godt være skjermen min :P
  Det jeg reagerer litt på når det gjelder lys og skygge, er at det bør være mer skygge fra Diana og Semiyar, på stammen under dem blandt annet, og omgivelsene rundt dem virker litt blasse. Men egentlig regner jeg med at du vil være Ferdig! med denne tegningen nå. og det skjønner jeg!!! Sov godt vennen!
  glad i deg! ser deg om under 3 uker!
  Klem på deg!

  • wictorianart says:

   Hvis jeg får driven, så KAN det hende at jeg prøver å gjøre noe med det som folk er misfornøyd med:P Haha men jeg er litt usikker. Er så himla lei dette bilde. Men det blir isåfall å ordne på lyset, og gjøre blandene litt mørkere. Fjerne Highlightsene på disse bladene da. Så får vi se hva som hender^^ Jeg vil bare starte på en nyyyyy tegning XD
   Haha

 2. onasje says:

  Har vel kanskje sagt det minst 1337 ganga opp i gjennom tida, men du har SYYYKT skillz :D Æ lure bare på når det kommer ei Torres tegning!

 3. Panserlugg says:

  hallo, den ble dritbra da! digger bladene, mm. du er flink!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s