Deilige sommerdager

Her koser vi oss med varme og sol! Og jeg kan si at det er deilige sommerdager, jeg mener i Tromsø (der jeg har bodd de siste hundre årene) så er det jo sommer når det er bare 9 grader.

…. Jeg er egentlig bare sjalu på dere fordi dere kan pynte til jul. ha julekalender, santalusia og alt julen med bringer. Det føles fremdeles bare som om det er høst her, og ikke noe annet. Jeg lengter sånn til Norge når jeg ser bilder med masse juleforberedelser! Dere er heldige dere^^

I går var det Rollespill prøve. Som forsåvidt ikke gir oss så mye, mener jeg. Det er helt teit at de skal sjekke japansken vår på et innøvd skuespill. De ser jo ikke hva vi egentlig kan da. Men men…

Her tegner Benjamin familien sin. Det måtte man nemmlig gjøre til rollespillet. Jeg tegnet også familien min…

Og jeg prøvde å tegne et belte på mamma, og ikke noe annet. Så ble jeg ikke helt ferdig med lillesøster.

Kine er nervøs som f***

PS!!! Jeg _hater_ Rollespill prøvene. Jeg blir så nervøs, og sier bare masse feil. OG stammer i tillegg…

Jeg kjøpte denne på butikken i går. Det stod at det var jordbær i den. Jeg ba om livet for at det ikke skulle være bønnepaste i den også, men selvfølgelig var det det. Japanere liker å gjenne bønner i alle bakevarer. Det er skikkelig skummelt å gå på bakeriet, når du kommer hjem skjønner du at du har blitt lurt! Jeg foretrekker andre ting enn bønnepaste i midten av bollene for å si det sånn.

Sånn her ser rommet mitt ut nå, etter at vi ommøblerte. Det er skikkelig fint å ha senga sånn syns jeg. Hvis jeg noen ganger våkner på natta og syns det er for varmt, så lukker jeg bare opp veranda døren og ligger nesten med hodet ute i frisk luft! Yay^^

Jeg fikk låne alle disse bøkene av Watanabe Sensei. Andre lærebøker som kan brukes etter IJ. Så de skal jeg ta en titt på i dag^^

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Deilige sommerdager

 1. Kine says:

  Haha! Jeg kjøpte også sånn jordbær-ting i dag! Great minds think alike. Godt jordbær da. Ikke så godt rød bønne blæh

 2. Ane says:

  ligger litt forran som vanlig :) ^^
  har hørt om det derre med bønnepasten >_< usj. går det ikke an å spørre om det inneholder det eller ikke da? eller noe noe :) hehe

 3. piamj says:

  jeg liker bønner, jeg. men kanskje ikke inni kake?
  bare 3 dager igjen:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s