Da kan jeg endelig bli eskimo igjen

Jeg fikk nemmlig pakken som mamma har sendt til meg fra norge, men en jakke <3 Hærlig boblejakke! Jeg gav nemlig opp forsøket på å finne noe her i Japanland. Så er det så koselig når en random fyr ringer på døra di med en pakke.

Næmmen sannelig ser jeg ut som en tannløs eskimo! <3 Love me please

I dag har mitt eneste mål i livet vert å stappe hjernen min full av nye vokalubær. Fikk inn ca 50 nye ord i dag, men jeg er usikker på om jeg kommer til å huske alle i morgen. Virkelig. Det er så mye som skal huskes og pugges på en dag, jeg har ikke nok hjernekapasitet til det tror jeg. Huff huff, stakkars meg:P


Så sånn her sitter jeg og studerer da…

Kanjikortene mine.

Men jeg vil påstå at jeg har det utrolig hyggelig <3 Tross det faktum at jeg kommer til å ende opp med å se ut som en gammel krokete japanere med tanke på at jeg sitter i senga og studerer, gjerne 8 timer i strekk. Og det gjør vondt…

Utenom det ble jeg lei i halv ni tiden og bestemte meg for å prøve å gjøre noe med tegninga som jeg hata i går. Resultatet kan dere se her! Men jeg har bestemt meg for å endre enda mer på tegninga i morgen O.o

Jeg greier forresten ikke finne krigsmalinga mi, så da går jeg uten sparkel i tryne for tida, og det er frustrerende! I feel like a man!!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Da kan jeg endelig bli eskimo igjen

 1. Liv Elin says:

  Du verdn. En eskimo utn krigsmaling. Som studere…vokaluBÆR? LOL

  E du sovna? Løvverke ser mye bedre ut no. Du va jo ikkje ferdi skjønne æ. ;)

  • wictorianart says:

   Nei jeg har tydeligvis enda mye mer igjn å jobbe med også :O Føler jeg har fighting spiriten tilbake igjen!!:D:D Skal virkelig kjempe med det dumme dumme dumme bildet! Tro meg det skal få se sine bedre dager! * ta frem sverdet *

 2. silverfoxfang says:

  Synes du mangler et skjerf og votter for å bli ordentlig eskimo, men bortsett fra det har du meg fulstendig overbevist ;)

  Er det kaldt i Japan nå for tiden btw? :)

  Kanji kort er smart ja ^^ (klarer du å lese ordene verbalt på japansk på de kortene eller blir det repitisjon av hvordan det skrives? :) ). nyttig for å lære seg det skriftlig ser det ut som. :)

  Studier har en tendens til å gå på helsa løs iblant ja ^^;

  Synes at tegningen din var fin jeg og uten opplagte feil :)

  (iallefall utifra mine nedslitte lese øyne ;P ;) )

  • wictorianart says:

   Hehe:D Jeg har det også:D
   Nei det er sånn 8-10 grader i Japan. Men noen dager er de så sinnsykt kald vind at man holder på å daue på seg! Det er det som er det kjipeste :O:O Men men^^ Jeg håper bare det holder seg varmt en stund til. Er ikke riktig klar for vinteren ennå. Liker høstvarmen, men gi meg gjerne sommervarme;D

   Jeg bare husker hvordan de skrives, men noen ganger husker jeg uttalen på dem også^^

 3. Ane says:

  hva i alle liane betyr causcasian? er det engelsk? >_< hahah

  • wictorianart says:

   Haha det står i japanskboka mi:P Det betyr whit person XD Jeg skjønte ikke bæret av hva ordet betydde, men da jeg så på kanjiene som var hvit+menneske så skjønte jeg hva det var XD

 4. Ane says:

  åååååå! Nå skjønner jeg! har HØRT det mange mange ganger men aldri sett det skrevet ^^’ Har alltid trodd at det var cocatian de sa :P hehe. Typisk amerikanske etterforskningsserier. CSI, Bones, NCIS etc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s