Overflod av Japanere

For en gang skyld var det overflod av japanere og ikke nordmenn på en fest! Og festen var i min leilighet! Jeg tror faktisk det er første gang jeg har holdt en fest. Jeg liker det egentlig ikke, fordi da må jeg alltid rydde opp etter alle andre. Men merkelig nok var det strøkent da alle gikk ut av leiligheta.

Digger dette bilde av Kine. Det ser ut som om hun skal hoppe på deg og spise deg opp. Regner med hun venter på japanerne…

Vi bestemte oss for å immitere forskjellige dyr. Her leker Narumi en hund.

Kine leker en sel som prøver å drikke øl.

Okej da! Så spilte vi bare yatsy. Jeg skal slutte å skrive om mine egentlige dypeste ønsker.

Litt skummelt bilde O.o

Kine og Satoshi. (Ja, stemmer! Endelig vet jeg navnet hans!) Han fikk lov å presentere seg med navnet sitt mange ganger ja ;)

Narumi og Rine

Shinya og Satoshi viser hvor mandige og primitive de er mens de tester litt muskler. Satoshi vant. Men jeg skylder på at det er fordi han er 1,80 høy.

Kouhei, søt fyr. Veldig hyggelig.

Søt Narumi er med bamsen.

Ken og Satoshi. Jeg tror ikke den bamsen hjalp så mye på søtheta til Satoshi akkurat.

Kenta!

Dette er egentlig fra da Kenta hadde brytekamp med Kuniyoshi. Han ser merkelig lykkelig ut. Da regner jeg med Kuniyoshi er svak?

Dette måtte jeg bare ta bilde av. Aldri vært så mange sko i gangen min før nei!

Vi ommøblerte faktisk rommet mitt. Vi hadde ikke noe valg rett og slett. Kuniyoshi flyttet sengen til verandadøren, så gulvplassen min ble merkelig mye større. Men det var skikkelig deilig, så jeg fortsetter å ha det sånn. Minner meg om hybelen min som jeg hadde i Tromsø.

Da iallefall jeg var blitt ganske brisen og hyggelig dro vi til en karaoke bar. Det var veldig hyggelig. Det ble desverre bare tullebilder derfra. Men Kenta, Benedicte og Kine var de eneste som ikke var med.

Når jeg nå sitter å tenker på karaoken, så blir jeg egentlig ganske flau. Stakkars japanere som måtte sitte å høre på kråkestemmen min. Sikkert siste gang de blir med meg ut på karaoke for å si det sånn. Etter 4 timer med karaoke døde stemmen min helt.

Så dro vi alle hjem, de fleste til hvert sitt. Men jeg fikk 3 overnattingsgjester. Og tro meg, jeg har sovet så lite i natt at nå- etter å ha tegna 11 timer i strekk i dag- er jeg noe helt _sinnsykt_ trøtt. Og rommet surrer rundt her. Jeg føler meg som en zombie! Vi sov 3 stk i senga mi og det er det trangeste jeg noen sinne har vært med på, og jeg har en liten enkeltseng. Stakkars Shinya sov på gulvet i stolen til Catrine. Men dagen endte lykkelig denne gangen også.

Naaw, Shinya som sover. Søtt.

Snipp snapp snute, så var eventyret ute.

Vil du se samme eventyret en gang til? Gå på Kine sin blogg.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

7 Responses to Overflod av Japanere

 1. juliestar says:

  Så ut som dere hadde det gøy hvertfall! Har de japanske ungdommene veldig annerledes drikkekultur enn oss?

  • wictorianart says:

   Vel ja, de har egentlig sjelden hjemmefeste faktisk. Det er ikke så vanlig. Men det er jo fordi de bor hjemme sammen med foreldrene sine da. Men som oftest går de ut på karaoke når de skal feste og sånn. Og det er jo klubber rundt om her osv, men de benyttes mer av de som bor i byene osv. Her i Togane er det ikke disco eller noe. Må til Narita eller Tokyo:)

 2. Ane says:

  hørtes kjempekos ut :) mange fine bilder ^^ på skummelbildet ser det litt ut som benedikte troller, og (kuniyoshi??) er med i en exorsisme med øynene som ruller bak i hodet :S hehe

 3. Ane says:

  hehe ^^ er ikke så lett å huske hvem som er hvem må jeg innrømme :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s