Nok en uberduber kjedelig dag.

Vi får håpe dette blikket dreper all kjedeligheten i dette inlegget.

Tida renner avgårde og jeg føler jeg ikke får gjort alt jeg vil. Fordet om jeg er en multitasker fra før, prøver jeg å utnytte det til største grad og gjøre meg selv til enda mer mulittasker. Is that possible? I think I need a wizard over here. (err, jeg blir nok litt for inspirert av bøkene jeg leser for tida.

I dag har jeg hvertfall fått gjort mye mer enn jeg trodde jeg skulle få tid til! Jeg og Kine har sittet på Saizeriya fra klokken 3 til 7 og vært englebarn (se bort fra maten vi kjøpte) og skrevet ferdig samtaleprøvene som vi kommer til å få på tirsdag. Vi gleder oss ikke, det er ikke gøy å stå foran lærerne å ha roleplay, men desverre må det til.

jeg greier desverre ikke holde meg helt avlorlig…

Etter disse salige fetende timene på Saizerya tok jeg turen hjem og bestemte meg for å bli vaskekjærring. Og det trengtes, for jeg tror jeg er på vei til å bli skalla her. Jeg er sikker på at jeg kunne laga parykk til noen med alt håret som er overalt. Så noen trenger en parykk der ute, let me know. Så har jeg laga en på to uker. Gleder meg til å komme hjem til Norsk vann! Jeg er livredd hver gang jeg dusjer D:

Etter å ha lekt vaskekjærring bestemte jeg meg for å bli brevkjerring. Så jeg har nå vært veldig flink og ordnet søking på hybler, stipend til våren, svare på mail på facebook, vanlig mail, og ikke minst skrive brev til de på farsiden. Det trengtes kanskje. Har ikke pratet et ord med fadern etter jeg kom hit.

I går kjøpte jeg meg en dagbok på butikken. Jeg har funnet ut at siden vi får barnehageoppgaver på universitetet her, med fyll inn ordene- og ikke tenk i det hele tatt, så måtte jeg ha noe som gjør at jeg ikke glemmer hvordan man bygger opp settninger, gramatikk og ikke minst kanji. Så jeg brukte laaang tid til å lete på butikken etter en dagbok som passet meg, og som jeg kan skrive nedover og fra venstre i. Noe jeg etter langt om lenge fant! Den er helt perfekt!

Fuuuult opptatt med å lese mine to sider med tanker.

Skrev noe til dere jeg. Kanskje om dere klikker på bildet går det ann å lese. (hvertfall for de som kan lese dette)

Boka og selve koveret den her i <3

Utover dette her jeg ikke noe mer å fortelle, bortsett fra at jeg skal slutte å være bloggkjærring og heller bli leksekjærring, sånn at jeg kan leke gramatikk- og ordkjærring i morgen, og etter det tegnekjærring, for så å bli sosialkjærring. Etter sosialkjærring skal jeg bli huleboerkjærring, sånn at ingen vil prate med meg så jeg kan være alenekjærring og være gjøre-det-jeg-selv-vil-kjærring.

PS! Gleder meg forresten til å være sovekjærring.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Nok en uberduber kjedelig dag.

 1. Ane says:

  hahaha ^^ greit det lille tullekjærring :P Det høres for meg ut som du har vært überflink også :) Jeg håper på å være det nå jeg og. skal levere en oppgave om 32 timer… og den skal SKRIVES… hele driten :P og før det må jeg lese noen lange forskningsartikler om oppblomstring av kjempemaneter i Japan :) Noe som jeg forsåvidt gleder meg til, siden jeg har plukket ut temaet selv, og faktisk synes det er litt spennende :D (utrolig o_O)
  Digger den nye dafboken din, den er kjempesøt ^^ Lykke til med setningsoppbyggingen :) Regner vel med at du har fått masse øving på det der nede og, du prater jo med folk :P Morosamme vaskebilder, men hva er galt med vannet der nede??? :S hm.hm :)
  Glad i deg!
  Stor klem på deg fra meg ;)

 2. Ninja says:

  anata mo genkidene! (^u^)/

 3. Miina says:

  hei, jeg har rotet meg inn her via Benedicte sin blog, og måtte bare si at det der er verdens mest awesome dagbok! Jeg skal så skaffe meg noe sånt når jeg blir ryuugakusei!

  hilsen Miina

 4. Miina says:

  haha så gøy! :D Da er jeg ikke helt creepy stalker-san. Håper du får skrevet masse i den fine boken da! :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s