WIP 4?

Nå har jeg ikke telling lengre på hvilken work in progress det er , men men.

Sorry at jeg er dårlig å blogge. Er utrolig sliten for tida, og så skjer det ikke så mye å skryte av.

Detaljer begynner å komme på plass:P Men er mye igjen.
I dag mistet jeg forresten nøkkelen til den nye sykkelen min. Begge to, ingen ekstra nøkkel eller noe. Så da gikk jeg til de man vanligvis går til når man er utlending (dette er på skolen altså). Så spurte jeg etter Kobayashi, han var ikke der. Men “lillebroren” til Koba var der. Og  så sukket jeg høylytt og sa: Jeg vil stjele min egen sykkel. Kan du hjelpe meg?

Etter en del stirring måtte jeg seff tilføye at jeg hadde mista nøkkelen… Og han hjalp meg gitt!;D Flott flott. Vi ødela hele låsen.

Så dro jeg til Cains og fortalte historien om at jeg hadde stjelt min egen sykkel og ville kjøpe ny lås. Seff ble det mye stirring. Hva annet kunne jeg forvente? Uanz, jeg fikk altså beskjed om å vente 30 min på at en dude skulle sette på låsen. Men skulle jeg virkelig kaste bort 30 minutter til med å vente på noe jeg kan fikse selv. Jeg brukte 7 min så var jeg ferdig. Hun damen som hadde bedt meg vendte stirra på meg og sa; “utrolig!”. Jeg begynner virkelig å mistenke at japanske jenter er hjelpesløse :P

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

10 Responses to WIP 4?

 1. Yuuki says:

  åh herregud..kan ikke du gi meg en STOR tutorialbok på fargelegging? D: herregud du blir bare flinkere og flinkere. Urettferdig! : D også er du så flink til å tegne..hmf..Kan jeg stjele ferdighetene dine? ^^

 2. silverfoxfang says:

  Liker den fantasi realistike tegningen din bare mer og mer =D

  Stjele min egen sykkel huh? … høres litt spesielt ut egentlig ^^;

 3. Ane says:

  hehehe ^^’ wow, det er noe med at, til nå har du bragt utrolig mange morsome SYKKEL-historier ut av Japan :P hahah.
  Hvor mye skal egentlig skje med deg og sykler i Japan? ^^’ Du som tilogmed hadde glemt at du likte å sykle ;P

 4. juliestar says:

  Hvor stort dokument har du når du tegner i Photoshop? :-)

 5. Liv Elin says:

  Haha enda en sær sykkelhistorie…d ante mæ da æ så bilde tidligere på FB! Glæde mæ t å se bilde ditt ferdi!

 6. Pia Silvana says:

  Bra Wictoria! Vis at jente også kan;) Får så utrolig lyst å reise til Japan når æ les på bloggen din! Merke at æ savne dæ mer enn æ trudde ^^ her i tromsø e det ikke enda blitt noe særlig med snø, kun frost og et mørke som sig på, men det blir jo julestemning^^ Kos dæ masse masse i japan videre:D Løøøøøws**

 7. hei! jeg lurer på hvordan du tegner på CS. jeg har CS4, men klarer ingenting!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s