Jul i Japan- her starter vi tidlig

Jeg regner med jeg ikke kommer til å ha noe julefølelse igjen når julaften faktisk kommer. I dag har jeg gått rundt med nesten konstant julefølelse! Det er hærlig, men på en måte litt trist D:

Jeg, Kine, Benedicte og Catrine dro til Tokyo i dag for å være sammen med Kuniyoshi og Shinya. De er så hyggelig så og morsomme å være sammen med <3

Jeg hadde bestemt meg for å ta alle med på den kafeen som jeg, Kim og Yoshi var på da Kim var her. Jeg falt jo pladask for de kakene som var der. Jeg skjønner det er derfra jeg kommer til å få bilringer.

OMG OMG OMG!!

Foto-Kine

 

Det verste er at når jeg har spist de kakene som er der, så blir jeg så overlykkelig at jeg er sikker på at om jeg hadde mista foten min, ville jeg fremdeles sitte å glise dumt av smaken av den kaka. Det er skummelt lett å glede meg med godteri. Jeg er dømt…

haha, dette bilde av Catrine er så bra! “oh NOES, MÅ Ordne håret først!”

Namme nammeeee <3

Da vi var ferdig å spise kake, trasket vi litt rundt i Ebisu. Kuniyoshi og Shinya, de teitingene, går rundt å klager over at de fryser og at det er så kaldt. Men Jakke- det skal de ikke kjøpe. Nei da kan de bare ha det så godt og fryse da!

Jaaa <3 Klem meg!

Det er så utrolig mye rart å ta bilde av, uansett hvor man går.

Jeg liker at Kine står i den ringen XD Perfekt!

Da vi traska rundt her trodde vi et øyeblikk at vi fant noen nordmenn! :D Men det var svensker… Glade ble vi uansett, og jeg benyttet sjangsen til å spørre de mest mulig spørsmål. I løpet av fem minutter fant jeg ut at de bodde der, savna sverige, likte ebisu, hadde kidds, ikke prata japansk, hadde ikke japanske venner, men andre svensker som bodde her.

Plutselig savna jeg Kim sånn og da måtte jeg klemme på denne tilfeldige bamsen <3

Som er større en meg :O

Her et et alienskip som har invandert Japan litt.

BARE juks og fanteri men den smeltet inn i mitt hjertet. Kunne godt ha tatt den med hjem. Savner å ha en undulat. Seff en levende. Kim, kjøpe kjøpe?:D

Her venter vi alle på å bli meid ned av toget. Kine er veldig opptatt av dette for tiden. Og når jeg da presterte å si “meid ned av toget”, bare måtte Kine understreke at: “Nei nei! Du blir delt i to!” Samme kan det være, men ja Kine skjønner du er opptatt av å bli delt i to av toget XD Bare se på det lykkelige uttrykket til Kine.

Ja god jul til dere i Norge!:D

Jeg hadde lyst å spise håret til denne jenta :D Det ser jo ut som sukkerspinn!!:D:D

 

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to Jul i Japan- her starter vi tidlig

 1. silverfoxfang says:

  Argh det er jo ikke jul enda!!!!grrr ut med klørene ;P

  Rimelig trygg måte å parkere bilen sin på slik jeg så på det ene bildet ^_^ …så lenge man ikke er morgentrett og glemmer å ta den ned før man starter da ^^;

  Nå ble jeg kjempe lysten på kake selv etter å ha sett bildene av alle kake bildene du viste meg :P

  Koselig at det ble bamse på deg btw ;P ()

  Har du forresten adressen til “HugMe” gata? bare litt… nyssgjerrig :P

  • wictorianart says:

   :O
   Nei har ikke det, men neste gang jeg går å spiser kake, så skal jeg sjekke XD Haha.
   Jaaa, kake naaaaamm!
   Det er irriterende at de starter jula så tidlig! Liker det ikke D:

 2. Yuuki says:

  Aww ser koslig ut der i juletider da ^^ og jeg trodde seriøst det var sukkerspinn på det hodet der : O det så så godt ut..namnam :3 Men gosh jeg har lyst til å flytte til japan, og da skal jeg ha sånn søt kakaebutikk ved siden av også skal jeg sitte og spise kaker resten av livet mitt :’D

 3. Liv Elin says:

  vil åsså ha kake. eller COCA COLA!

 4. Elli says:

  O.O Æ vil åsså til Japan!!! T-T dt ser skit koselig ut ^^
  Å de kaken så NAAAM ut!! *drool*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s