Leting etter templer i Togane

Og det kan jeg bare fortelle med en gang, at det er ikke en enkel jobb. Ting er liksom så gjemt her, og det er ikke bare bare å vite om det er templer i skogen eller ikke.

Men man får litt følelsen av at man er på oppdagelsesferd i en ghibli-studio film når man går inn i skogen og hører lydene av bambustrær som slår mot hverandre når vinden blåser i dem. Det høres ut som blandingen av et ødelagt intstrumen og knirkelyder fra et skummelt loft. Jeg tror at om jeg hadde gått alene i en bambusskog ville jeg faktisk blitt litt redd… Derfor er jeg glad Benedicte var med meg!

Om jeg ikke hadde kunnet lese japansk ville vi ikke funnet templet XD

Det er fremdeles så varmt noen dager at vi ikke trenger å ha på oss jakke. Men likevel er det ganske hustrig å sykle til skolen nå for tiden. Og jeg hater å fryse. Jeg kom til å tenke på at jeg vil ha en kjeledress/parkdress. Haha, bare tull seff. Men jeg liker virkelig ikke å fryse. Men det hadde ikke forundret meg om jeg fant en knallrosa moderne parkdress med masse stæsj på her i Japan. Da hadde jeg _så_ kjøpt den!

Vi så litt døde mennesker og blå himmel.

Jeg lurer på om de har solarium her.. Det kunne jeg trengt..

Litt mat til de døde <3

Hva er dette?

 

Og dermed var den oppdagelses turen ferdig. Glad det går ann å finne noe som dette her i Togane. Slipper jeg å føle meg helt fortapt iallefall! Man blir så lei av å se alle de stygge bygningene rundt om, så sånn sett er det fint man kan dra til skauen litt om man vil.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Leting etter templer i Togane

 1. du trenger vel ikke noe solarium? hæææææææææææ? neeeeida.

 2. Ane says:

  jeg tror de hangende greiene er en type gresskar :O tror naboen hadde noe lignende en gang…

 3. silverfoxfang says:

  Flott terreng og geografisk område må jeg si :)

  Dårlig med sol i “land of the rising sun” for tide? ;P

  Egentlig stilt meg litt spørsmål med å legge mat ved graven til folk (blir ikke måten råten etterhvert og råtner forran graven?

  ^^; …tror jeg foretrekker blomster, men smak og behag :)…respekten som teller etter min mening :) ).L

  Intressant plante, frukt…ting? ^^;

  ikte de hunde statuene =D, de ville sett bra ut foran ingangspartiet mitt ^^

 4. Liv Elin says:

  hengende hage? koffør har den steinhunden labben i fatle?

  æ syns den gravplassn va fin æ :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s