WORK IN PROGRESS 2

Så nå har jeg tegnet i kanskje 1,5 time og har kommet til dette stadiet. Klær har de fått, og så er det foreløbig bakgrunn. Fremdeles ikke sikker på om jeg skal velge denne eller en annen jeg tenkte på.

Som de fleste skjønner gikk det rett til h**** med prøven i dag. Litt lei meg for det… men har en prøve til å rette det opp på. Så det går vel bra, bare jeg er skikkelig flink denne gangen:D Må følge med godt med i timene. Det er ikke et særlig enkelt fag de her litteratur timene skal jeg si.

Jeg akter å tegne til jeg blir lei i dag. Så skal jeg være flink fredagsstudent O.o Err… Og spise frukt og nøtter <3 Namme namme. Håper dere der ute har en fin fredag uansett om det er dag eller kveld for dere.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

3 Responses to WORK IN PROGRESS 2

  1. Liv Elin says:

    Glæde mæ t å se denne ferdi! :)

  2. Aniva says:

    hehe ^^ jeg har jobbefredag jeg og :P
    Foredrag på mandag, og masse jeg må gjøre ferdig innen nermeste fremtid :O

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s