Ingen jul uten Hello Kitty

Her om dagen da jeg var på butikken fant jeg noe jeg bare måtte ha! Egentlig har jeg ikke råd tilå kjøpe tull, men jeg fant ut at jeg kan jo bare gi det bort etter å ha hatt det på rommet mitt i en månde. Da er behovet mitt for å ha gjenstanden/tingen dekket.

Hva annet enn en Hello Kitty ting kan lure bort pengene mine? Vel, dette skal bli julekortet til lillesøstra mi ettehvert, men foreløbig går jeg rundt om en Hello Kitt-lys busk, tidlig i november måned. Resten av sangen kan dere finne på selv. Men hvordan i all verden skulle jeg overlevd førjulstiden uten Hello Kitty Juletreet?

Så var det i dag når jeg var på butikken da… Da ble jeg rundtlurt av Hello Kitty- igjen. Hello Kitty elsker tydeligvis mine precious penger… Jeg endte opp med å kjøpe Hello Kitty pølser. Jada, fullstendig normalt!

Det her er vel sånn japanere lurer mat i ungene sine istedet for å leke fly med gaffelen. Merkelig er det uansett… Hello Kitty pølser liksom. Jeg så Mikke Mus pølser i butikken også, og jeg bør få en premie for å ha greid å avstå fra å kjøpe det også!

Videre i dag har jeg bare vært flink student. Stor prøve på fredag igjen, så jeg har ikke noe liv for tiden. Jeg tok meg en pause i en time i dag og skaffet meg litt liv ved å tegne. Så her er resultatet:

Bedre bilde her!

Ikke noe stort egentlig, men koselig å tegne!

Og her er tegningen fra fredag, da Yougetsu var her og jeg tegna han.

Så kan dere høre/se litt på sangen som konstant går gjennom hodet mitt disse dager.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

15 Responses to Ingen jul uten Hello Kitty

 1. silverfoxfang says:

  Haha genialt hello kitty objekt =D

  Har lest i en pressemelding fra hello kitty selskapet at det eneste de ikke lager er våpen, tobakk, alkohol og andre skarpe gjenstander…noe som betyr at det finnes MYE forskjellig merchindise ^^;

  Nok et vakkert bilde du har laget på deviantA Wic *applaude you* ^_^.
  Ligna på Yougetsu må jeg si :)

  Sangen er skikkelig avhengighetsskapende ja lol =D

 2. Ane says:

  god jul!!!! XD

 3. marie says:

  yamapiii <33
  jeg elsker den sangen! :DD
  littegrann fjortisutbrudd ja….

  jeg liker veldig godt bloggen din forresten, har lest den en stund :))

  • wictorianart says:

   Heeeeeei:D:D
   Så kooooselig å høre at du leser bloggen min!!!:D Da blir jeg skikkelig glad!

   Yay! Det er brad med fjortisutbrudd for denne sangen. Jeg blir jo nesten forelska i fyren fordi han er så…. åååh, hva skal jeg si!? Pen og synger så emosjonelt :O Ble så fascinert av han da jeg så han på Tv. Finingen^^ Nå bytter jeg ut Gackt:P

   Takk for kommentar!:D

  • wictorianart says:

   Btw, så får jeg ikke lov av blogg. no å kommentere på din blogg fordi jeg er i japan:P

 4. Yuuki says:

  Haha aww sånt hellokitty-tresak vil jeg også ha :3 man får aldri nok av hello kitty. Og kjempefin tegning! ^^ Lenge siden jeg har fått kommentert noe nå, men blir noen dager uten å være her, så har du skrivd masse innlegg : O taha :3

  • wictorianart says:

   Haha, det er helt i orden vet du:D Fordet om… Akkurat nå for tida føler jeg at jeg har lite å skrive om D: Men blir nok noen mer interesante innlegg mot helgen igjen. Eller kanksje ikke D: Jeg har jo så mye å gjøre D: Dusteprøver!

   • Yuuki says:

    Uff det er ikke gøy. Og gosh vi har masse på skolen nå, er bare glad samfprøva våres ble utsatt, hvis ikke hadde jeg dødd D: Noen ganger liker jeg ikke media i det hele tia : ) får så mye å gjøre på en gang.ufuf

   • wictorianart says:

    Samfunnsprøve… Oh noes D: Det liker ikke jeg i hvertfall. Sånne ting skjønner jeg meg ikke på. I japansken nå har vi lest tekst om global oppvarming. Uinteressange ord å huske D:

 5. karoline says:

  Har aldri vært en stor hello kitty fan, men fant noen nydelige hello kitty glass i roma som jeg bare måtte ha. Prøvde også å kjøpe rødvinen,hvitvinen og proseccoen, men den selger de bare fra nettbutikken…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s