Jeg fikk litt sjokk…

Da jeg skulle bruke det nyinnkjøpte bindet mitt i mårres. (Beklager den tilleggs infoen som kommer med det). Uanz, jeg åpner bindposen og finner noe som må være verdens største bind. Jeg sto bare å stirra på det i flere sekunder. Og det første som slo meg er: HVEM i japan er det som bruker SÅ store bind? De er jo alle så små! Og er det noen som har plass til det oppi trusa si? Ikke jeg iallefall. Og til info så kjøpte jeg “slim”, og da tenkte jeg at det var tilnærmet stringaktig bind. men neida…

En annen ting er at på butikken pakker de inn bindene inn i en annen pose så ingen skal se at du har kjøpt bind osv XD

O.o

Nå ligger jeg i senga. Sett på Brad Pitt på tv. Men nå skal jeg sove :P Nattinatta

Han sa han likte Totoro, Ponyo og jaaaah,.. >_< Haha.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

14 Responses to Jeg fikk litt sjokk…

 1. Liv Elin says:

  Jeeez…d e jo en BANDASJE!

 2. Anne Marte says:

  yikes! det dær e nattbind i norge, ikkje slim!! Hehe, de e så flau over alt mulig de japsan!

 3. silverfoxfang says:

  Hahaha har sett bleier som er mindre enn det bindet =D

  Hva slags show var Brad Pit med på? Forhåpentligvis ikke noe bondage tv program (overasket over at de i det hele tatt sender slike programmer i beste sendetid i japan lol)…finner dessverre ikke youtube videoen av showet nå da :/

 4. Anita says:

  holy hell det va digert, trur man skal slite med å få det ned i undertøyet sitt ja :P

 5. juliestar says:

  Hva SKJER med gigantisk bind??! Ser ut som sånn som gamle, inkontinente folk må bruke.. men det var jo ekstremt langt (kanskje det er meningen man skal brette det rundt kanten på buksa både foran og bak..).

  PS: Ponyo er jo en bra (tegne)film :-D

  • wictorianart says:

   Haha, ja jeg begynner å lure på om det er det der er. Jeg bare… Ble SÅ sjokka da jeg så på det bindet..
   HAHA! Brette rundt kanten både foran og bak. OMG! Ser det for meg!!!

   Har faktisk ikke sett ponyo-ennå XD

 6. Ane says:

  kanskje den er slim, men ikke small??? eller kanskje det er nattbind… eeeehm. lol

 7. Yuuki says:

  Herregud går de med bleie borti der eller? gosh de var LITT store : o

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s