Kuniyoshi no okonomiyaki

Kuniyoshi’s okonomiyaki. Kuniyoshi skulle egentlig komme kl 2, men han sa at toget hans var forsinket så han kom halv fire istedet. Egentlig, så vet jeg at han valgte å sove lengre, men jeg bryr meg ikke, så lenge han kom i løpet av dagen. Jeg har jo alltids noe å gjøre likevel. Som de fleste kaller det; jeg har fritidsproblemer. Men vi vet jo alle at det ikke er jeg som har det, men dere som sier det XD Men kall det gjerne fritidsproblemer, jeg klager ikke akkurat.

Vi dro først på butikken, og da fikk jeg Kuniyoshi til å hjelpe meg å finne ob og bind. For jeg er så hjelpeløs her i japan, og greier ikke å finne frem til noe som helst. Og jeg pleier aldri å klare noe som helst alene, så kjære Kuniyoshi, omg! Hjelp meg å finne tabu-emnet-utsyret! Jeg ble faktisk veldig overraska da han ikke ble flau eller noe! Eller kanksje han bare er veldig flink å skjule det? I og med at jeg ikke visste hva ob var på japansk begynte jeg å forklare formen på det, og hvordan man brukte den osv. Bare sånn i tilfelle det er noe de ikke har i japan, jeg mener, man vet jo aldri- Japan er et sært sted. Men da jeg sa dette sa han “aaah! Tampon!” Ja seff, tampong på engelsk/norsk tampon på japansk. I hovedsak ville jeg bare sjekke reaksjonen hans, men den var sånn som det bør være. Norske gutter *host*

Så var det hjem og starte med okonomiyaki! Det besto fordet meste av egg, mel, en liten suppe sak, kjøtt, blekksprut, fisk og reker. Det var utrolig godt. Og ikke så vanskelig å lage heller, og i følge Kuniyoshi pleier fattige folk å lage dette ofte- så det passer meg jo helt perfekt! かんぺきですね。

OI! Næmmen, der er det jo en fattig person som priser seg lykkelig over et fat med okonomiyaki. Jøsses!

Ellers gjorde vi ikke annet enn å se Pirates of the Carribean. Kuniyoshi mener Jack Sparrow er både attraktiv- og handsome. I japan er det faktisk lov å si det om andre gutter, selv om man er gutt selv. Det liker jeg! Kan ikke alle gutter bare være ærlig å fortelle om de syns folk ser bra ut eller ikke? Det jeg vanligvis hører fra kompiser er “Nei jeg er ikke homo!? hvordan skal jeg vite det!?”. Jeg må bare sukke oppgitt da og spørre om de i det hele tatt syns seg selv er kjekke da, men det gjør de jo seff! Og da burde de greie å fortelle om andre mannfolk er det selv! Men at folk er stygge, ja det sier gutta titt og ofte :P Haha. Jeg er glad i dere gutter i norge som tørr å være ærlig og faktisk har en mening om når samme kjønn ser bra ut eller ikke! :D

Oi! Se en bildefilm. Akkurat som i nyhetsavisene i Harry Potter Land! Err.. Eller kanskje ikke. Jeg bare er så lei av å ta bilder, så selv om dette var uinteresant.no, så er den her likevel.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Kuniyoshi no okonomiyaki

 1. silverfoxfang says:

  Priceless utrykk ^_^

  Selv om jeg vill sagt kul/pen istedenfor handsome/kjekk ser ikke jeg noen grunn til å ikke si at Jack sparrow er det ^^.(samt rimlig morsom )

  Sikkert veldig god og sunn mat med okonomiyaki. men hadde jeg sett det liggende på et gulv ved en bar tror jeg hadde hatt en annen idee om hva det var ^^;

  Samtidig må jeg si mye av min favoritt mat og snaks ikke nødvendigvis ser veldig estetisk/pen ut uansett da :) (ris, løk, kjøtt miks med brokkoli :p yumm, samt rosiner som snaks )

 2. Stine says:

  Nåmen, så søtt at han lagde mat xD

  Sunao har både kyssa og klemt guttevenner når vi har hatt besøk/vært out and about, uten at noen begynner å si at noen er homo eller “æææsj” etc. xD

  Sunao visste også hva en tampong er, men da jeg spurte søstra hans skjønte hun ingenting. xD Hverken hun eller venninnene hennes har noensinne brukt en!! ^^;

  • wictorianart says:

   Whaaaaaat? DEt er jo heeeelt merkelig! Haha! Jeg fant også verden støste bind i går. Sååå jeg tror bare jeg kommer til å bruke tampax her ass:P haha.

   Det er koselig at gutta viser at de er glad i hverandre :D

 3. juliestar says:

  Ahaha, dette innlegget fikk meg til å le flere ganger ^^ Tampon…hehe.. Kuniyoshi virker å være cool! Liker stilen hans også.

  • wictorianart says:

   Haha, det er bra!:D:D Kuniyoshi er en fantastisk men merkelig person XD Haha!
   Hadde lyst å slå meg selv i hodet da han sa “tampon” :P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s