I-dag-er-du-helt-umulig-dagen

109

Jeg våknet med magepine og en viljestyrke som tilsvarte at på skolen dit ville jeg ikke gå! Jeg fant ut at jeg kunne gjøre mye flere nyttige ting hjemme. Og for det andre raste det inn hundretusen bekymringer om alt mulig. Om jeg skal tilbake til japan? Når? Hvor lenge? Kommer jeg til å lære nok japansk? Hvor skal jeg da havne? Hva skjer med søking av penger til lånekassa? Hvor skal jeg bo når jeg kommer hjem? Jeg må si fra at jeg har endra adresse til folk. Sende et vitkig brev. Om ting som jeg har tenkt på er mulig eller ikke.

Alt dette bare raste gjennom hodet mitt, som da endte opp med at jeg ble helt umulig- som mamma pleide å si når jeg hadde sånne her dager. Jeg bare lå på gulvet, følte meg som et barn igjen, og på skolen skulle jeg ikke gå, nei ikke jeg, nei. Da jeg med langt om lenge hadde klart å kvele den dårlige samvittigheten, og kjente mer på smertene i magen, bestemte jeg meg for å dra til senteret å kjøpe brød.

Det burde jeg ikke gjort… For da kom jeg hjem med dette…

107

Og det værste er at jeg kjøpte ikke brød heller, men LOFF!? De hadde ikke baka brødet ferdig da jeg var der.

Så i dag gikk altså skole og trening, og å være sunn til helvette men drit i det. I dag skal jeg virkelig feite meg opp! Og jeg skjønner hvorfor hjernen min oppfører seg om den gjør, i morgen (mest sannsynlig) kommer tante rød på besøk-.- Åjoda, vi gleder oss!

Men nå skal jeg kose meg med alt godteriet, pirates of the carribean, ny gramatikk og ord, og selvfølgelig skal jeg jobbe mer med tegningen som er bestilt. Målet er å gjøre den ferdig- i dag. Om mulig. Og senere i dag kommer Yogetsu på besøk. Han skal hjelpe meg litt med noe oversettelse og så skal han få smake smash!:D

108

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to I-dag-er-du-helt-umulig-dagen

 1. Vegard says:

  “Norsk student i Japan gav Smash til lokalbefolkning. Landet i unntakstilstand!”
  You’ve been warned.

 2. Liv Elin says:

  Hahaha japaneran e fucked m en gang dem får smake Smash, æ e helt eni!

  Du får bare kose dæ m godterian dine da pusi. Skjøll den dårlie samvittiheta ned i do, den har aldri gjort nåt godt førr nåen. Sku ønske æ va der så kunne vi dele å se på Pirates å rope YARRRRR!

 3. Ane says:

  hehe ^^ Det var en helt vill mengde stæsj. :P du har skikkelig pocky-dilla du :P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s