Watanabe sensei

I dag akter jeg å skrive om favoritt læreren min; watanabe sensei (わたなべ先生). Da vi først møtte han syntes vi ikke han var så veldig morro av seg, men etterhvert som vi har blitt kjent med han mener jeg at han er den morsomste av alle lærerene. Bare for å ta et eksempel fra i går.

Vi spurte Watanabe sensei om han syns det var morro å dele kontor med Mario-sensei. Han svarte at det var veldig slitsomt, og la ut om hvor mye Mario-sensei prata om Pokemon, nye spill osv. Og at han selv ikke visste så mye om spill. Og for det meste orket han ikke følge med på det Mario-sensei sier. Vittig kar, den her watanabe. Han er altså hovedlæreren vår.

Istedet for et bilde filmet jeg han i undervisninga vår i dag. Noe som viste seg å bli ganske morsomt, iallefall for meg. Seff merker han det til slutt, at jeg filmer altså. Og jeg svarte forsåvidt at jeg ikke gjorde så mye. Så etter et minutt med total stillhet fra alle i klassen, mens Watanabe fortsetter å undervise, sitter jeg i mine egne tanker. Så kom jeg til å tenke på uttryket til Watanabe på slutten av denne vidoen og brøt ut i latterkrampe. Og som den loneren jeg er, sitter jeg jo alene, foran i klasserommet og ler av ikke noe. Ingen skjønte hvorfor jeg lo, og det skjønner jeg jo godt! Jeg hadde virkelig problemer med å stoppe å le. Og Watanabe-sensei spurte først; “Hva ler du av?” Og etter på kom han med ” Det der er  skummelt!” (kowai!!)

DSC01274

Kuniyoshi holdt meg med selvskap på skolen i dag mens jeg ventet på toget.

DSC01273

Han feta meg litt opp i tillegg.

DSC01272

Kuniyoshi og de uttrykkene sine..

Jeg hadde en flott dag på skolen i dag, og jeg fikk tilbake den store kapittel prøven vi hadde forrige uke. Den fikk jeg 97/100 på, så jeg er veldig fornøyd med det. Dagen min var flott, helt til jeg kom hjem. Jeg hadde fått et brev i posten! Endelig kommer de resterende pengene som kjære Kim sendte meg! Men så feil kunne jeg ta, noen særdeles verdenes hyggeliste mennesker hadde nemmlig bestemt seg for å skjære opp konvolutten og ta ut de 6000 yen’ene. Jaja, det var vel meningen at jeg ikke skulle få de pengene, og så skal jeg vel sulte i hjel i januar eller noe sånn. Japan blir sikkert slutten på mitt liv.

Over til en annen hyggelig nyhet; Vi har skole på julaften og første juledag. Hva faen er det? Hva tenker de med? Jeg kommer _ikke_ til å gå på skolen de dagene iallefall. Det kan de bare glemme! Jeg akter å feire jul med Ane og Linn i Kyoto. BASTA!

Det er vel ikke så mye mer å si om i dag egentlig. Jeg har tegna som vanlig! Yay. Gleder meg til helga!

DSC01280

DSC01279

 

HVa skal man vel med ekte stener når man kan få stener som flyter på vannet?

Japansk tv er ubgripelig…

 

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

6 Responses to Watanabe sensei

 1. silverfoxfang says:

  Lol tror jeg misset den mentale spøken ^^;, men skulle ha ganske god lunge kontroll om jeg ikke skulle ledd med et morsomt mentalt bilde i tankene da =D

  Hyggelig at det gikk bra på prøven, og ikke minst at du fikk litt esktra å rutte med :)

  Flotte tegninger :)

  Haha
  Genialt med flytende stener egentlig =D (weeeeird ,men greit som en redningsflåte om man skulle falle i vannet ^^^og ikke kan…ehh svømme?:P)

  Jeg har sagt det før og sier det igjen. Japansk tv show sprøøø lol :P

 2. Mo-chan says:

  Ahhhh.. Det er Alvejenta fra Desucon :O Så kult :O…. Hun var så pen, og eg ble i allefall helt betatt :P

 3. Ane says:

  o_O kyaaa! mongo skoledager :S glad du er med alikevel ^^’ shieize

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s