I’m doing it the John Howe-way.

105

For ca en uke siden kom John Howe boka mi i posten. Jeg har bestilt den fra Amazone.jp, som er utrolig deilig her i Japan. For det første betaler du 0 kr/yen for porto, for det andre, om du bestiller på fredag kommer bøkene dine på lørdag. Jeg elsker å handle bøker på nettet. Det beste er å komme hjem å finne “gave” i posten!

Jeg ble iallefall utrolig inspirert av boka til John Howe. Dette er den 3 av bøkene hans, og de 2 andre har jeg selvfølgelig.

Jonh mener at blyantene ikke skal spisses men skjæres. Så jeg tenkte, okeij, jeg tar en John howe. Så gikk jeg på Sunpia og handlet alt jeg trengte. Ark, blyanter og knettgummi. Blyantene resulterer ganske morsomt må jeg si. Det er uvant å skulle tegne på denne måten; holde blyanten helt bakerst og ikke langt fremme som jeg pleier. Men det er nesten en befrielse.

104

Min vanlige arbeidsplass for tegning og studier- senga. Det er virkelig ikke bra, men jeg holder ut til jeg kommer tilbake til Norge igjen!

Jeg driver som sagt å jobber med en tegning som skal være ferdig til 20 november, men noen ganger blir jeg jo så sinnsykt lei av å tegne på samme tegning, og her forleden fikk jeg en ide; Siden jeg føler jeg er så dårlig på menneske proposjoner osv skal jeg spille av Pirates of the Carribean, sette på pause og tegne fra filmen. Da får jeg med meg både menneske proposjoner, bevegelse, hår, og folder osv. Så dette har jeg gjort de to siste dagene!:)

Forresten; John Howe er at av mine største idoler. En dag skal jeg bli som han- en gammel mann med skjegg! Neida, men han er iallefall helt fantastisk! Han driver så og si bare med tradisjonell kunst- bruker blyanter og akvarell maling. Han og Allan Lee var de som tegnet kunsten til Ringenes herre <3

106

IMG_2444

IMG_2447

Nå er jeg lei! XD Skal sove søtt! Har vært å trent i dag også. Vanskelig å skulle legge av seg de 2,5 kiloene jeg la på meg mens Kim var her. OMG på 12 dager!? Men hva skal jeg si? Pocky hver dag var godt det!:D Nå er det andre boller D:

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

11 Responses to I’m doing it the John Howe-way.

 1. Lene says:

  hehe ja når han sei at du ska skjære blyantn da jør du d, men ikkje når du så at eg jore d:P Jaja, dritflink fyr, trur nestn eg må stekke på Amazon sjøl og ta en titt på den boka dr

 2. Wenche says:

  Å du verden hvor lik du va lillesøstra di på siste bilde. flink jente du,stadig noe nytt spennende og positivt fra deg. nå tar jeg meg en ettermiddagsstrekk, men du får ha en riktig godnatt. sov søtt.

 3. silverfoxfang says:

  Intressant tegne metode, spesielt det med å skjære av blyanten ^^;
  (cowboy tegner får en nesten si ;P)

  Ble kjempeflotte tegninger =D, samt er jeg ikke overasket over at han var tegner til Ringnes herre filmene (perfekt tegnemetode for å fremheve skisser til både design av klær, bygninger og vesner ^^)

  Tror det er vanlig å legge på seg uansett når vinteren nærmer seg da ;) (sitter mer inne i varmen, samt med tanke på all jobbingen frem mot eksamen…og ikke minst når man sitter og tegner ;))

  • wictorianart says:

   Ja han er så utrooooolig flink!:O Blir helt gal av han!

   Jeg vil bare ikke ha de ekstra kiloene på kroppen XD til sommeren skal de iallefall bort da;D Det er sikkert og visst;D;D Hihi!:D Så har det vært mye deilig pocky i det siste!;D

   • silverfoxfang says:

    Har hørt av faglærere at man anbefaler å ha noe rask energi mat på eksamens datoen. ^^

    Tror ikke man abefaler som daglig kost da, men noe skal man jo unne seg iblant da ^_^

    (rimlig kjedlig spise grønnsaker hver dag ^^;)

    skal innrømme det blir en del kaffe og sjokolade på meg selv på travle studiedager ^^;

 4. Liv Elin says:

  Har sedd på bilda at han bruke den snodie teknikken…d ser dritvanskeli ut men lar dæ kanskje tegne friere på et eller anna snodi vis?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s