Nikko- World Heritage

I og med at alle andre skulle gjøre noe denne lørdagen, ville jeg og Kine også gjøre noe. Kine er lei av å sitte inne på lørdagene, og jeg vil bare at tida skal gå fort så jeg kan dra hjem til mannen min litt.

Vi tok altså toget 7 over 7 i dag og det var veldig unnaturlig å stå opp klokken halv seks. Det var ikke engang blitt lyst ute! Jeg laget meg masse matpakke som jeg hadde med, og utrolig nok har jeg mat til overs nå som jeg har kommet hjem. Turen til Nikko, som er en verdens arv, tok altså en vei ca 4 timer. Og det er seriøst lenge å sitte på toget! Men heldigvis fikk vi sitteplass helt fra Togane og frem.

For å komme oss til Nikko måtte vi vente ca en time på toget i Asakusa. Så da benyttet vi de 60 minuttene på å rase gjennom asakusa og se om det var noe morro å ta bilde av.

IMG_2159 copy copy

Kine fangirler ivrig! Hun elsker japanske gutter og kjendiser! YAY!

IMG_2160 copy copy

Søt guttunge.

IMG_2164 copy copy

Liten titt i bakgata.

IMG_2167 copy copy

Så flinke å pynte det klart til høsten <3

IMG_2169 copy copy

Nei nei, for all del, ikke gjør det. No’t fotograph…

IMG_2170 copy copy

IMG_2176 copy copy

IMG_2178 copy copy

IMG_2186 copy copy

Kine prøver å nyte høstværet.

IMG_2188 copy copy

 

Vi kom oss endelig på toget! Og greie sitteplasser fikk vi også. Vi ble bedt om å sette oss i vogn 5 eller 6, for på et eller annet tidspunkt kom toget til å dele seg og gå hver sin vei. Og det hadde jo ikke vært så morro om vi kom til feil plass.. Det er fint noen informerer oss om det iallefall, hvis ikke hadde vi nok gått inn i feil vogn.

IMG_2198 copy copy

Kine kjøper alltis masse forskjellig drikke og mat som hun vil prøve. Så her prøver hun altså… Nøtte-te.

IMG_2199 copy copy

Kine, litt skeptisk?

Jeg ble japanisert på toget og sov en stund. Det var selvfølgelig godt å sove, men nakken min blir ikke veldig glad etterpå. Gleder meg forsåvidt veldig til å sove i dag. Jeg er så sliten!

Nikko er et tempel som er relativt vakkert. Eller, det er vel mange templer som ligger rundt omkring på dette området. I hovedsak dro vel egentlig jeg og Kine for å se høstløv. Jeg vet ikke helt om jeg var så imponert over Nikko, templene og alt det. Jeg er som regel sånn at jeg bare vil rase gjennom alt. Det er liksom sånn; ja nå har jeg sett det, da går vi. Jeg blir så fort lei. Men jeg og Kine leter konstant etter bilde motiver da. Ikke lett å finne på en dag som dette, når alle japanerne har bestemt seg for å dra til Nikko for å se på røde løv.

IMG_2217 copy copy

IMG_2224 copy copy

*sukk* Mange japanere vil ha oppmerksomhet her i verden, så de tar like så gjerne med seg dyrene sine til befolkede området for å komme i prat med folk å bli “populære”. Kaninen var jo søt da…

IMG_2228 copy copy

IMG_2229 copy copy

IMG_2232 copy copy

IMG_2235 copy copy

IMG_2238 copy copy

IMG_2244 copy copy

IMG_2265 copy copy

IMG_2269 copy copy

IMG_2275 copy copy

Søt, eller hva?

IMG_2278 copy copy

IMG_2292 copy copy

IMG_2301 copy copy

 

Men nå får dere ikke flere bilder før i morgen. Jeg er så sulten at det kjennes ut som om magesekken vrenger seg. Og øya mine er så tørre at det ikke ville hjulpet om noen hadde sleika meg på øyeeplet engang. Jeg gleder meg utrolig til å sove. Har så og si ikke slappet noe av denne uken.

Vi hadde forsåvidt en interessang diskusjon på toget, jeg og Kine, om hva som hadde skjedd i Japan om noen inne på toget bretta ned buksa og urinerte i toget. Vi konkluderte med at antagelig ville ikke Japanerne turt å si noe som helst. De ville bare sittet der og kanskje stirra litt, noen ville flytta seg, men tror ikke de ville sagt så mye. I norge derimot, hadde det blitt ramaskrik.

Da vi kom hjem til stasjonen og skulle finne sykkelene våre- fant vi de ikke!!! De var sporløst forsvunnet, begge to. Det er sikkert noen som har vært på sykkelsamling. Men for et tilfelle, at begge sine sykler ble stjelt. Vi ble ikke særlig glade akkurat, men prøvde å tenke: det er en mening med alt. Kanskje, om vi hadde hatt sykkelene da vi skulle hjem, ville vi blitt overkjørt av en lastebil?

Men tilgjengjeld, vi føler oss fanga og hjelpeløse her i Togane uten sykkel! Man kommer seg liksom inget sted uten sykkel! Sånn er det når man bor i gokk…

God natt.

 

Tissing på veien hjem.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

9 Responses to Nikko- World Heritage

 1. silverfoxfang says:

  Flotte bilder =D

  Litt usikker hva jeg skulle tro om alle bildene av “kjendis guttene?” på veggen (min første tanke ville egentlig vært at detter er til minne om mennersker, slik som minnesteinen med alle kamikaze pilotene da ^^;)

  kjedelig med sykkelene.

  ps har faktisk opplevd å så sykkelen min bli kjørt ned av en jeep selv ^^; (fikk tilbake pengene for den da siden sjåføren/ved anmeldelse da).

  Bra du overholdt reglen om “no(t) photographs” ;P

  • wictorianart says:

   Haha, man må jo overholde den regelen ja. No’t photographs. Haha.

   Det er ganske kjipt å miste sykklene sine! Det liker man altså ikke!

   Haha, ja de har en del sånne “fan”-girl butikker rundt omkring. XD

 2. Liv Elin says:

  Æ syns så tydeli du sa en gang at man trengte ikkje lås på sykkeln i Togane? Hmmm…

  Frøkteli fine bilda, æ syns d ser vældi vakkert ut! Kan hende opplevelsen din blir anderledes når du ser på bildan dine orntli? En ting æ legg merke tel e at høstfargan e så intense i japan…som du nok åsså har gjort sidn dåkker no va der førr å finne løv! lol E japanera ensomme sidn dem gjør sånne snodie ting førr å få kontakt m folk?

  • wictorianart says:

   Jeg regner med at japanere er ganske ensomme, noen av dem iallefall O.o Jeg tviler ikke, for å si det sånn.

   SOm jeg og kine sa i går: “bildene blir så og si finere enn da vi var der” Så når vi setter oss ned å ser på bildene så kan vi si: Ååh, sjekk vi har vært på en fin plass dere! Nydelig nydelig.

   Høstfargene var faktisk helt utrolig intense i Japan, det er ikke redigert. De har KNALLRØDE busker. Det er helt facinerende. Vi har ikke noe sånn i norge hvertfall.

   Jo, vi trodde så, men tydeligvis må man ha ordentlig lås likevel… D:

   • Liv Elin says:

    Ja man blir så overvelda av at d e så masse å se på…kanskje d e deffør man føle at man må skyndte sæ, få m sæ alt! Æ digge de røe busken, e d japanlønn tru? Ska på vare telling i dag, va hos ho Miriam i går t seint å sitt her trøtt som en duppe. Blir sikkert en tupplur i ettermiddag.

 3. Ane says:

  Så utroloig kjipt at syklene var borte!! Uff, for noe tulballskit. XS
  Ellers var det masse fine bilder her :)
  Hun jenta så ut som en liten prinsesse. Nydelig :)
  Ellers myye vakkert ^^
  Savner deg vennen, gleder meg til å komme til Japan! Er spent, og litt småstressa, men det forstår du sikkert :) Høres ut som du har nok å tenke på om dagen i alle fall! Kos deg da vennen ^^
  Stor klem fra Ane!

  • wictorianart says:

   Hehe, jeg gleder meg kjempe mye til dere kommer. Jeg er bare glad jeg får besøk hjemme fra Norge og at vi kan feire Julaften sammen! Hihi! Lurer litt på hvordan det blir da XD Det kommer til å bli en rar julaften, men jeg gleder meg til å ta mange rare bilder med dere!:D

   Ingen vits å være småstressa- Wictoria fikser alt;D;D

 4. Joakim says:

  Syklene deres også stjælt? Hmh. Min forsvant også, på onsdag….

  Anyways, de bildene var jammen verdt å se på, ja:) Hvordan kommer man seg egentlig til Nikko? Kjenner at jeg har lyst til å ta turen dit sjøl;)

  • wictorianart says:

   Hvaaa? Virkelig? Hadde du kjøpt den selv eller var det en leiesykkel? Det er jo utrolig irriterende når syklene blir stjelt!! :( Føler meg fangaaaa! Håper jeg får leid sykkel på skolen og at det er fler igjen! Hvis ikke må jeg vel kjøpe en ny en…. Huff… Hvor hadde du din sykkel da den ble stjelt?

   Først drar du til Asakusa, så drar du på JR station der, kjøper Nikko pass for 3600 yen. I nikko passet får du ingang til templene og tog tur-retur. Dette er det billigste og best alternativet. Så tar du altså toget fra Asakusa stationen og drar direkte til Nikko. Det tidligste toget går kloken 0850 fra asakusa tror jeg. Det etter der går 1050. Man bør helst ta de 0850, fordi templene stenger nå klokkan halv 4 siden det er blitt november. Men om du tar 1050 toget så rekker du å se det som er å se likevel ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s