Paranoid, jeg?

Da jeg fulgte Kim på flyplassen så vi “wanted”-plakater overalt på alle togstasjoner, jeg har jo sett sånn før, så tenke ikke så nøye over det før jeg kom  hjem igjen, og slo på tvn. På nyhetene var det masse bilder av samme fyren vi hadde sett på togstasjonen. Et stykke utti nyhetene kom det et bilde av en hvit dame, og senere faren hennes som sa ” I will never get my daughter back”. I og med at japansken min ikke er stødig nok til å skjønne hva som har skjedd, måtte jeg google litt.

Du kan lese artikkelen som jeg fant her!

Dette skjedde altså for to år siden, da den gale mannen drepte den engelske lærerinna… Og dette skjedde altså i Chibaområdet, som vi bor i. Det gjør meg bare enda reddere. Jeg vet sånne her ting skjer i Norge også, men helt etter jeg så dette på nyhetene har jeg ikke hatt lyst å bli kjent med noen japanere, og jeg går rundt med en konstant dårlig følelse i magen og vil hjem til Norge D:

Jeg bare lurer på hva i all verden som feiler den her fyren… Og ikke skjønner jeg hvorfor hun skulle opp i leiligheten hans etter de hadde vært ute på kafee heller. Hun hadde jo bedt taxien vente på hennne, så da lurer jeg på hvordan han greide å lure henne opp i leiligheta for å så overfalle henne med en gang.

Vel, så har han altså tatt ansiktsoprasjon og ser helt annerledes ut. Grunnen til at dette dukker opp nå, to år etterpå er fordi noen mente de så han i Nagoya eller Oosaka. Så da har de altså til slutt greid å finne et nytt bilde av han, og hvor kraftig han har endret utseende osv. Se her. Dere får søke på navnet hans på google for å se de gamle bildene. Jeg vil ikke legge ut noen bilder her av han. Jeg blir kvalm hver gang jeg ser han på togstasjonen og tv:/

Men tenk å leve på rømmen i flere år? Hvorfor drepte han henne? Jeg blir helt gal av å tenke på alt dette her, og ikke minst stressa… Man vet jo aldri hvem som kan ha “svart mage” som japanerne sier. Som er dårlige personer altså. Jeg har alltid trodd på at; Hvis jeg dør så er det en mening med det, dør jeg så er det meningen at jeg skal dø. Men jeg vil virkelig ikke dø på en sånn måte som det!

Nå skal jeg hvertfall bli huleboer og sperre igjen døråpninga mi. Så kan jeg heller bruke de 3 resterende måndene på å tegne hver dag! Syns det høres ut som en god ide!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Paranoid, jeg?

 1. Liv Elin says:

  Ufffffffffff…æ skjønne at du blir engsteli men om ei stund så fatte nok hode ditt at du ikkje kan la dette hemme dæ. D har nok vekt nåkka gammel angst…å d e ikkje rart. Litt angst kan være bra førr d føre tel bevissthet. Men du vet jo at man ikkje kan vite kem folk e, å at man ikkje ska bli fremmede…å du gjør da vel ikkje d uanz? Å æ vet at du kan d magiske orde…NEI-orde. *klæmmepådæ*

  • wictorianart says:

   *klemme på*
   Jeg prøver iallefall å bruke det NEI-ordet så ofte jeg får til! :D Jeg blir bare så syyyykt paranoid og får angst av alle mannfolk i hele verden:P Selv om jenter kan gjøre samme greia. Men jeg føler meg mindre trua av å dø under hendene til en jente enn en mann :O Merkelige meg…

 2. silverfoxfang says:

  Skremmende historie ^^;

  Skjønner at man blir litt små paranoid av sånt.

  Sykt nok finner man nok trolig en filmlanseringen om et par år ^^;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s