Jeg lever jeg lever! Navneforslag?

Jau jau!^^

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en 5 timers tilværelse på en Izakaya (Japansk pub). Det var utrolig morro. Jeg har ikke vært på en Izakaya før, så må jeg si jeg er fornøyd med å si at jeg har vært på det også.

I dag møtte jeg min venn, som jeg ikke vet hva heter, så jeg kaller han bare for “the nameless one”, om det er greit. Eller kanskje dere andre har et forslag til et navn han skal få? Inntill han presterer å si navnet sitt et eller annet sted i mitt samvær. Jeg takker ikke nei til navneforslag dere!

Iallefall så møtte jeg ”    ” utenfor Sunpia i dag klokken 5. Så gikk vi for å spise og drikke øl. Praten gikk i ett sett i de 5 timene, og jeg lærte han masse ting om norge han ikke visste. Jeg er utrolig fornøyd fordi jeg har fått prata masse masse japansk i dag. Og jeg tror jeg har greid å si en del ting gramatiskrett, men noen ganger går det i surr.

100

Huff… Han bestilte involler til et eller annet dyr som vi spiste. Muligens fisk, vil helst ikke vite…

101

Med øllet vi bestilte kom det med blekksprut i en kopp… Namme-.-

Og de gangene jeg ikke skjønner en dritt av hva ”    ” sier, da hopper jeg bare over til neste tema! Og bare spørr han om noe som ligner på det vi prater om. Da vi skulle gå til Sunpia etter å ha vært på Izakaya bestemte han seg for å bære både veske og handleposene mine, det syns jeg dere norske gutter kan ta til dere! Japanere er flinke til det der- Bare så dere vet det.

102

Typsik eksempel på japanske gutters pengebøker. ”      ” sin pengebok.

103

”          “! (finn et navn)

 

Men nå er det natta på meg, og god dag til dere. Så skal jeg fortsette å spinne ville drømmer om at jeg kommer til å bli drept i nærmeste fremtid. Natta.

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

12 Responses to Jeg lever jeg lever! Navneforslag?

 1. Kine says:

  Han ser litt skummel ut

 2. Aniva says:

  hahahah! Lommeboken ser ut som et skinnpenal XD.
  Hørtes jo ut som du har hatt det ganske så bra da ^^
  hm… han så litt koreansk ut egentlig… i alle fall på det bildet ligner han litt på venninen min camilla, som er halvt koreansk halvt norsk :O
  ellers ser jo skjorta hans veldig BI ut sa :P
  … Men det er liksom ikke så mye info her å finne et kallenavn utifra ^^’ ( ikke like lett som “the naked guy”, eller “slibrige nederlender 1 og 2”

  hmmm…
  BI-japsemannen
  Pratemannen
  Skjortemannen
  Invollspiseren (o_O)
  ehm…
  de virker litt dårlige, og litt slemme? heh
  vetitte je :P

  • wictorianart says:

   HAHA! Joda, alle navneforslag er gode navneforslag. Foreløbig har han ikke gjort noe som utmerker seg, tror jeg da :O Dette kan virkelig bli vanskelig altså :P

 3. Charlotte says:

  jeg tenker noe koselig! Som…Alfred, eller Frode! Hahaha :-D Du er så flink til å skrive :-D

 4. silverfoxfang says:

  Høres ut som et høffelig fyr :)

  Hva med “ichi” (the killer) :P

  hehe neida ;)

  hva med “Kouun kamisama” (tror det oversettes til “Good fortune god”)

 5. Ane says:

  eh… trodde ichi betydde en? mange meninger??

 6. yo says:

  Thorbjørn
  Oddbjørn
  Leif
  Jon Eirik
  Takpapp
  Sivert
  Thorvald >:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s