Fujiyama og FujiQhighland

Jeg, Kim og Kine bestemte oss for at vi ville dra til en voksenpark og leke litt etter at vi hadde vært på Disneyland og lekt litt der. Så ville jeg vel egentlig at Kim skulle få se Mount Fuji og ikke minst oppleve FujiQhighland, for fetere fornøyelses park enn det har jeg ikke vært borti. Nå skal det også da poengteres at jeg bare har vært på Tusenfryd og FujiQhighland.

Men la meg først begynne å fortelle om søndagen da. Vi dro fra Togane klokken 11 med toget, og skulle ta bussen videre fra Shinjuku til Kawaguchiko, en liten plass ved foten til Mount Fuji. Jeg har faktisk ikke befunnet meg på Shinjuku i år, så det var vel bare på tide at jeg kom meg borti dit en gang til. Jeg liker alltids å fly rundt på Yodabashi Kamera og se på elektroniske ting!

Da vi langt om lenge kom oss på bussen, måtte jeg sitte ved siden av en japanere som sov på de rareste måter. Det vil si; hang utenfor sete osv. Men han fikk i det minste en syntetisk Pocky av meg, som jeg hadde fått av Kine. Så vi prøvde å bli venn med han men det virka ikke helt som om han ville… Etter en stund kunne man se Mount Fuji i det fjerne, men jeg var vel kanskje mest opptatt av å ta bilder av Kooyoo (høst blader/røde løv). Bildene ble jo ikke så potensielt fine, siden jeg tok de fra bussen..

IMG_1996 copy copy

Vi ankom Kawaguchiko kl 1600 og da var vi så heldige at Mount fuji var begravet i skyer, som vanlig. Jeg lurer på hvor ofte Mount Fuji egentlig er ubeskyet jeg… Til og med på skyfrie dager, er det skyer samlet rundt Mount Fuji.

Vi bodde på K’s House hostell, som jeg også bodde på i fjor da jeg var her. Elsker disse hostell kjedene. De er så utrolig fine <3 Bruker nesten bare K’s House.

IMG_2017 copy copy

IMG_2013 copy copy

The grudge-skapet.

IMG_2019 copy copy

Oppholdsrommet

IMG_2021 copy copy

Mer oppholdsrom.

IMG_2022 copy copy

Kjøkken

Etter å ha utforsket det fine rommet som vi fikk for oss selv, fordet om det var 6 manns rom og som vi betalte 170NOK pr natt, bestemte vi oss for å gå ut å fråttse litt mat i regnværet. Jeg bestilte selvfølgelig alt for mye mat, bare fordi alt ser så godt ut…

IMG_2029 copy copy

Miss pose-under-øya og brusen hennes.

Etter resturanten bar det til Onsen! Det prøvde jeg nemmlig ikke i fjor da jeg var her, og det angret jeg bittert på! Vi var delt jenter og gutter, takk for det, for du har ikke lov å ha på deg noe som helst i onsen. Du _MÅ_ være naken. Og varmt, det var det! Jeg hadde problemer med å sitte der så lenge om gangen, men det var hærlig å sitte ute i regnet og bade. Jeg forsøkte meg også på litt bilde taing her siden vi var så få i Onsenbadet.

IMG_2038 copy copy

IMG_2039 copy copy

IMG_2046 copy copy

Litt bilder fra utenfor Onsen (hot spring)

IMG_2055 copy copy

En jente i onsen :D

Jeg har et bilde av Kine også, i en balje, men jeg turte ikke putte de her i tilfelle det var fy fy!

IMG_2060 copy copy

***************************************************************************

Neste dag!

Ja det betyr atlså… FUJI Q HIGLAND!!!

I fjor var det såååå bra og i år likebra!

IMG_2104 copy copy

Fujiyama

Vi var der ved åpningstider og dro først til attraksjonen “fujiyama”. Det var en gang i tida den høyeste berg-og-dalbanen i verden! Den er altså 80 meter høy, og det dragsuget du får i magen når det går rett ned er så ubeskrivelig at ja… Jeg kan forsøke? Det kjennes ut som om alle innvollene dine presses opp under hjertet ditt istedet. Og du får bare lyst å hyle av skrekk og redsel, hvertfall om du har høyde skrekk! Men den er hææærlig! Og den varer lenge, og alle elsker det!

IMG_2068 copy copy

En annen ting er at det var så utrolig kaldt i går. Tror det må ha vært den kaldeste dagen hittil i Japan. Men hva kan man forvente? Det er jo tross alt 3 November nå. Vi holdt iallefall på å fryse oss i hjel, og ja, det regnet. Og siden det regnet så gikk ikke min favoritt; “Eejanaika”. Det var en stor skuffelse. For da jeg tok den i fjor, trodde jeg at mine sister dager var kommet…

IMG_2070 copy copy

IMG_2076 copy copy

IMG_2084 copy copy

På trass, i ønske om å ta Eejanaika, satt vi å ventet i en halvtime på at den skulle åpne. Og akkurat i det Kine og Kim fant det mest beleilig å tisse, ja da åpner de portene. Og jeg fikk angst! “Hvorfor i helvette måtte de pisse NÅ!?!?” Så jeg stod der og hoppet opp og ned, og da de endelig kom spurtet vi inn i køa! Og ble noen av de første!

IMGP0032

Det er tydeligvis kjedelig å vente i kø fordet om du bare trenger å vente 1 minutt..

Om jeg skal beskrive Eejyanaika, så må det være på denne måten: Du sitter å dingler løst med bena, aner fred og ingen fare, synger Eejyanaika-sangen før turen din til helvette starter. JA, til helvette! I fjor trodde jeg hvertfall det. Maskinen starter å gå baklengs den… BAKLENGS!? Så ligger du faktisk noen sekunder på rygg og kjører, før du fortsetter baklengs oppover en laaaaang bakke. Og du har mest lyst å dø, og lurer på når turen nedover starter, men heldigvis ser du jo ikke så mye annet enn lufta så du er forsåvidt rolig…. Helt til du kommer på toppen og stolen du sitter i plutselig snur seg og du ser RETT ned i bakken i det maskinen raser nedover. Hylene mine er som dødshyl- jeg lover! Resten av turen føles det ut som om du blir kasta rundt i alle rettninger og rett og slett bare skal dø. I år hakka jeg bare tenner i 5 minutter etterpå, men i fjor var det 15 minutter etterpå. I år er jeg ganske stolt av meg selv for jeg greide å holde øya åpne, noe jeg ikke gjorde i fjor nei.

Tenk, bare vært på tusenfryd før, og den aller første maskinen vi tok var altså Eejyanaika (i fjor). Er det rart jeg trodde jeg skulle dø?

Sitat fra Kine sin blogg:

Ejanaika was the second “4th Dimension rollercoaster” ever built when it opened in 2006. As a “4th dimension” roller coaster its seats can rotate 360 degrees forward or backward in a controlled spin, thus allowing Eejanaika to invert 14 different times, even though the actual track inverts only three times.

IMG_2087 copy copy

Benytter sjangsen til å ta bilde av Kooyoo.

IMG_2096 copy copy

IMG_2099 copy copy

IMG_2131 copy copy


Etter dette bar turen til Dodonpa. Vi stod i kø i nesten 3 timer, men tro meg, det er verdt det! Denne maskinen akselerer fra  0 km/t – 172km/t i løpet av 1,8 sekunder. Og hvordan føles det? Joda, det kjennes ut som om halvekroppen din ble forlatt ved startpunktet. Og du bør trekke pusten litt før du “skytes ut. Man får ikke puste helt i starten hvertfall. Den er bare helt syk!

Sitat fra Kines blogg:

When it opened in 2001, it was then the world’s fastest roller coaster. As of 2007 it is the 3rd fastest in the world but still has the highest acceleration at launch time.

I går kom jeg til å tenke på; hvordan ville mamma taklet dette? Tørr mamma sånne ting, eller ville hun blitt rasende etter at jeg har dratt henne med en runde med Eejanaika? Broren min lurer jeg også på hva ville synes. Hadde vært morro å fått de med hit!

IMG_2105 copy copy

Bilder fra pariserhjulet.

IMG_2110 copy copy

IMG_2112 copy copy

IMG_2114 copy copy

De hadde faktisk en is-skøytebane her. Når det er 15 varmegrader. Lol^^

IMG_2120 copy copy

Kine ivrig opptatt av å stirre ut at vinduet.

IMG_2128 copy copy

Dodonpa!

Dette bildet, med denne kommentaren fant jeg hos Kine:

“Wictoria and Kim.
Please notice Wictoria is still clutching her God damn kanji flashcards, as always”
Holdt på å le meg i hjel. Hadde aldri merka at Kanjikortene mine er der jeg XD Den lille bunken med ark jeg holder i handa er sånn jeg pugger japanske gloser, hvis dere lurer.

IMG_7013

Jaaaha ja.

IMGP0029

Smigrende bilde!

Vel…. Ja, vi var nødt å dra herfra klokken 5 for å komme oss hjem til ingenmannsland… Togane ja. Men vi hadde det iallefall utrolig morsomt. Fordet om vi ikke rakk å gå gjennom verdens lengste spøkelseshus. Jeg gjorde jo det i fjor, men det hadde definitivt vært morro for Kine og Kim og oppleve det. Men tanke på hvor redd man faktisk blir når det kommer levende mennesker løpende etter deg i gangene. Jeg, personlig er litt glad det ble utsatt, men det må nok gjennomgåes en gang til før jeg dra herfra! XD Gruer meg allerede jeg! Det var langt og uutholdelig i fjor!

Vi snakkes folks!

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Fujiyama og FujiQhighland

 1. Halvor says:

  Så ut som en heftig fornøyelsepark! Kos deg videre i Japan :)

 2. Ane says:

  hehe ^^ kult :P mye her jeg skulle likt å være med på ass ^^

 3. silverfoxfang says:

  Mange blinkskudd denne gangen også ^^

  Litt annerledes vinkel av mount fujii enn jeg er vant til å se på postkortene fra japan :)

  Hvordan var vannet i “hotspringen”/utendørs badet btw? Er det sant at det er kokhet? :)

  Hehe digger bildet av “the grudge skapet” =D
  Huff den “Dodonpa” så bratt ut ^^;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s