Fra Glede Til Frustrasjon

På lørdag dro jeg og Kim til Tokyo for å stikke en tur til Akihabara for å gjøre en del ærender. Vi hadde også avtale om å møte vennen min, Yoshi, som har bodd i Norge i to år. Nå bor han i Tokyo og jobber med data, så jeg tenkte at Kim og Yoshi måtte være en fin match. I tillegg er Yoshi utrolig flink å prate engelsk! OG han husker litt norske fraser og ord.

Yoshi tok oss med til Ebisu (huff… var det det det het?…) som er et utrolig fint sted i Tokyo. Jeg ante ikke at et så koselig sted fantes i Tokyo engang. Vi ble først tatt med på en kjempefin restaurant der vi skulle prøve noe erke japansk. Og som vanlig har jeg store problemer med å huske navnet på Japanske matretter så jeg kan jo si at det var udon og noe friterte greier.

IMG_1950 copy copy

IMG_1951 copy copy

IMG_1952 copy copy

IMG_1953 copy copy

Det ble desverre feil focus point her.

IMG_1954 copy copy

IMG_1956 copy copy

IMG_1957 copy copy

Det var utrolig god mat! Jeg kommer gjerne hit igjen og spiser. Atmosfæren var kjempe hyggelig også.

Etter middagen bestemte vi oss for å gå å spise kake på et veldig populært sted som var like i nærheten. Yoshi skrøt iallefall veldig av disse kakene, og jeg sier jo ikke nei takk til det. Jeg har spist så utrolig mye søtsaker her i Japan at når Kim drar hjem blir det bare grønnsaker og frukt på iallefall en månde. Det har tatt litt overhånd må jeg innrømme <3 Skylder på Pocky!

Kakekafeen var bare så koselig utvendig. Og som jeg har nevnt før, gjør dette meg lykkelig. Og ja, jeg skal tilbake!

IMG_1962 copy copy

IMG_1963 copy copy

IMG_1964 copy copy

IMG_1967 copy copy

“haha”

Jeg er aldri med på bilde jeg!

IMG_1968 copy copy

IMG_1970 copy copy

Teen vår!:D

IMG_1972 copy copy

IMG_1973 copy copy

IMG_1974 copy copy

Kakeeeeee! Den var _SYYYYKT_ god!!

IMG_1978 copy copy

IMG_1979 copy copy

IMG_1980 copy copy

IMG_1983 copy copy

Yoshi er så snill og kjøper kake til familien sin <3<3

IMG_1984 copy copy

Denne plakaten reklamerer for et show som er en plass i Ebisu. Menneh… Dette er ikke gutter. Alle er jenter XD Herregud sier jeg bare… Jaja..

 

Da vi kom hjem fra Tokyo, satte jeg i gang med å tegne en halloweentegning, i og med at det var Halloween! Da var jeg var ca 80% ferdig med tegninga bestemte pcn seg for å restarte for å ta en update… Så pcn starta på nytt den, og jeg hadde ikke lagra tegninga en eneste gang…. I tillegg var jeg kjempe fornøyd med tegninga og syntes den kunne bli bra. Så det endte opp med at jeg satt å gråt i en time over en tapt tegning D:

Jeg vet jo det er min egen feil, men jeg blir så utrolig ivrig når jeg sitter å tegner, så jeg glemmer helt å lagre! Det finnes liksom ikke noe sånn inne i hodet mitt som sier; lagre! Så denne leksa har jeg opplved helt siden jeg var 16 og starta med Photoshop. Men hjelper det? Nei.. Uansett hvor ofte jeg greier å gjøre denne tabben lærer jeg aldri! Bah.. Akter å tegne den på nytt igjen da-.- Bare kjipt at tegninga ble for sen til Halloween :(

 

About wictorianart

Freelance artist and photographer based in Oslo, Norway. Mainly doing character design, concept art, illustration and wedding photography.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

11 Responses to Fra Glede Til Frustrasjon

 1. wenche says:

  Stakkar vennen min, men ikke vær lei dæ kjære, det e jo en mening med alt. dD der fikse du fort igjen, husk bedre sent enn aldri. Klemz.

 2. Liv Elin says:

  CTRL+S!!!

  Hææææregud kor kjipt da. :( Håpe den blir enda bedre når du starte om igjen.

  Ka i al verdn e d m japanera å den der hyper-androgyne greia! Æ fatte ikkje. :S

 3. Ane says:

  uffa.. ctrl s! huska på! :O
  Så sykt at det på plakaten er jenter o_O ??
  Er liksom blitt vant til gutter som ser ut som jenter, men ikke jenter som ser ut som gutter :O
  Apropos. Så forresten Hana Kimi med Linn i helgen! :)
  Var morosom :P

 4. silverfoxfang says:

  Flotte bilder :)

  Maten og dessertene så utsøkte ut *siiiikle* :P

  Må si jeg er litt forvirret angående det siste bildet (med guttene/jentene). Er det faktisk “gutter” (har et tredje bein ned-under) eller er de faktisk “jenter/damer” (med flate “byster”)? :P

  Veit jo aldri i disse dager med jenter som kler seg opp som gutter og omvendt ^^;

 5. Mia says:

  Nå ble jeg sulten!! Vi bodde i nabobydelen til Ebisu (Meguro) da vi var i Tokyo :D Det er kooos! Vi herja litt rundt på izakayaer der XD Hihi. Ble det kjøpt noen DSi eller? :3 Og så seriøst kjipt med windows som tvangsoppdaterer uten å spørre om det er greit en gang. Det har skjedd meg før også. Skjønner IKKE hva de tenker med når de implementerte det der at den bare shutter ned hele dritten uten din vilje og uten å lagre noe som helst. Madness!

  • wictorianart says:

   Ja det er faktisk helt sykt at windows kan tillate noe sånn i det hele tatt. Er jo masse arbeid som går tapt jo!

   Ja, det ble kjøpt DSi;D;D Hihi, så den får du nok om ikke så lenge ja;D Så mangler jeg ennå R4 eller hva det heter, men jeg skal fortsette å lete her nede. Så skal jeg undersøke om jeg finner noe annet morro for pengene som blir igjen!:D

   Ebisu er skikkelig koselig sted. Liker <3

 6. Yuuki says:

  Æsj det er dritt! ;O har huske å lagre etter at jeg mista flere arbeid i photoshop så har ikke skjedd i det siste…men det er fælt :( Skulle vrt sånn auto-savesak der! men guudd kakekakekake :D taha skal snart inn til oslo igjen og hamstre pocky ^^ pockypockypocky

 7. Aniva says:

  Hm… kanskje det går an å stille inn en autosave-funksjon i photoshop? er jo en del programmer som har det :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s